fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Korpai Erika (Erika)
Pénzügyi és értékesítési szakértő

Olyan régen végeztem a szolnoki főiskolán, hogy inkább le sem írom. Ezen eltelt éveknek az előnye mindaz a tapasztalat, melyet most kamatoztatni tudok, s melynek birtokában segíthetem a praxisok munkáját és fejlődését. Végzettségemet tekintve kontroller - közgazdász vagyok, melynek köszönhetően a pénzügyi terület nem véletlenül áll közel hozzám. Voltam olyan szerencsés, hogy kiváló tanároktól kaptam végtelenül gyakorlati képzést, így elmondhatom, hogy a tanultak több, mint 15 %-át használom a mai napig (ez alapvetően szerintem csak 5% szokott lenni az esetek többségében). A többit a gyakorlat tette hozzá az évek folyamán.

Korpai Erika Pénzügyi és értékesítési szakértő

Több mint 10 évig telekommunikációban dolgoztam értékesítési területen, megjárva a szokásos ranglétrát, és kitanulva a szakma fortélyait. Pályám csúcsán 25 fős értékesítési csapat tartozott hozzám, akik segítségével KKV-kat és nagyvállalatokat szolgáltunk ki teljes infrastruktúrával.

Majd következett egy kisebb irányváltással az egészségügyi terület, ahol szintén maradtam egy kicsit a salesnél, és nagyobb részt a pénzügyi területen. A Dental Menedzser csapatához nemrég csatlakoztam, és remélhetőleg egy hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat veszi kezdetét, melynek előnyét leginkább a partnereink élvezhetik majd.

Munkám mellett a legnagyobb hobbim a lányom :), akivel sok időt töltünk együtt. Elmondhatom, hogy újra végigjártam a 8 általánost, és felkészültem a középiskolai felvételire, mely akadályt sikeresen vettünk.

Szabadidőmben sokat olvasok, favorizálva a nyomtatott sajtó termékeit, csak így konvencionális módon.

Nagy szerelmem még a Káli-medence és a Balaton felvidék, amikor csak tehetjük ott leledzünk, és fedezzük fel a környék csodáit, immár 20 éve.

Akikkel együtt dolgozunk
fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra