fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Fogászati márketing

Fogászati marketing
(Fogászati kommuniukáció, fogászati weboldal készítés)

Iránymutatás és kivitelezés


Rendelődre és értékeidre szabott teljeskörű páciensszerző és fogászati marketing tevékenység megvalósítása olyanoktól, akik csak fogászattal foglalkoznak, több mint 10 éve. kérdéseiben.

Miben segíthetünk?
Fogászati weboldal készítés
Keresőoptimalizálás
Közösségi média menedzsment
Tartalomkészítés
Hírlevél kampányok
Rendelőn belüli marketing
Tanácsadás
Referencia marketing
Fizetett hirdetések

Kezdésnek töltsd le ingyenes útmutatónkat és rendszerezd a marketing tevékenységeidet!

Fogászati marketing útmutatóFogászati kommuniukáció, fogászati marketing, fogászati weboldal készítés
Letöltöm
A Te rendelődbe honnan érkeznek új páciensek? És a meglévőkkel tartod aktívan a kapcsolatot, vagy várod, hogy bejelentkezzenek hozzád, amikor ők szeretnének?

Lehet, hogy meglepő amit mondunk, de egy fogászati rendelő esetében ugyanolyan fontos a proaktivitás, a “márka” folyamatos előtérbe helyezése, a rendszeres fogászati kommunikáció, mint bármely más termék, szolgáltatás esetében, sőt! A cél nem más, mint a pácienseim figyelmét felkelteni, majd fenntartani, hogy amikor az én szolgáltatásomra van szükségük, akkor én legyek az első, aki eszükbe jut.

Sőt, kezdeményezni és elérni, hogy ne maguktól, hanem a Te hatásodra jelentkezzenek be Hozzád. Így lesz a rendelőd működése kiszámítható és hosszútávon prosperáló.

Érdekel
Fogászati kommuniukáció, fogászati marketing, fogászati weboldal készítés
FONTOS INFORMÁCIÓ (!!!)
Egy rendelő páciensszerző tevékenységének teljeskörű kivitelezése nagy odafigyelést és energiaráfordítást igénylő feladat. Ahhoz, hogy teljes alapossággal és a maga egyidéségében tudjuk kiszolgálni a rendelőt, megyénként CSAK 1 rendelő fogászati marketing kivitelezését vállaljuk. Legyen ez a tied!
Fogászati kommuniukáció, fogászati marketing, fogászati weboldal készítés

Üdvözöllek,

Polgári Edit vagyok, a Dental Menedzser Marketing projekt vezetője.

Kifejezetten fogászati rendelőkkel foglalkozunk, a csapaton belül az én szakterületem a fogászati marketing. Mit jelent ez?

Segítek Neked, mint fogorvosnak, rendelő tulajdonosnak abban, hogy a pácienseidben pont olyan kép alakuljon ki a rendelődről az online térben, amit te a rendelőn belül is képviselsz. Ezt megteheted a weboldaladon és a különböző közösségi média oldalakon keresztül.

Emellett a csapattal segítünk fejleszteni a rendelőn belüli marketingedet, az általunk kifejlesztett ún. “páciens recall” rendszerrel, melynek segítségével meg tudsz ragadni minden lehetőséget, amikor a pácienseiddel kommunikálhatsz, tájékoztathatod őket, egyszóval maximális páciensélményt nyújtasz nekik a fogászati kezelés előtt és után is.

Miért fontos ez?
Ma már szinte teljesen mindegy, hogy szállást, éttermet, fodrászt, vagy fogorvost keresünk, mielőtt bárhová elmegyünk, megnézzük, hogy mit találunk az adott szolgáltatóról a Google-ön, Facebookon, Instagramon, stb. Mi abban segítünk, hogy az, amit a páciens lát Rólad, a rendelődről, az maximálisan meggyőzze őt arról, hogy ez pont az a rendelő és pont az az orvos, akire neki szüksége van.

Állhatsz éppen indulás előtt, vagy lehet a rendelőd már egy több éve működő, viszonylag stabil pácientúrával bíró vállalkozás, a megfelelő fogászati marketing tevékenységekkel rengeteget tudsz lendíteni a rendelő bevételein és a kiszámítható működésén.
Felkeltettük az érdeklődésedet? Keress minket bizalommal és nézzük meg közösen, hogy a lenti szolgáltatások közül melyik segíti leginkább a céljaid elérését.
Fogászati weboldal készítés
Keresőoptimalizálás
Közösségi média menedzsment
Tartalomkészítés
Hírlevél kampányok
Rendelőn belüli marketing
Tanácsadás
Referencia marketing
Fizetett hirdetések

Ne menj el üres kézzel!

Elég hatékonynak gondolod az online marketingedet? Érkezik onnan annyi páciens, amennyivel elégedett vagy? Biztosan találsz olyan tippet a Fogászati marketing útmutatónkban, amit már holnap alkalmazni tudsz és több pácienst remélhetsz belőle.
Fogászati marketing útmutatóFogászati kommuniukáció, fogászati marketing, fogászati weboldal készítés
Letöltöm
Ügyfeleink rólunk
 • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

  Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
  2021-03-26
 • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

  Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
  2021-01-31
 • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

  Simon Ildus Avatar Simon Ildus
  2020-10-24
 • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

  Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
  2020-07-20
 • positive review  A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. 👍🙂 Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról: csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. ✅Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. ✅Tetszik, hogy az online programok mellett, személyes segítséget is nyújtotok.✅ A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Éva Járomi Avatar Éva Járomi
  2020-07-17
 • positive review  Kedves Dental Menedzser Csapat! Nagyon jól éreztük magunkat a felkészítő program alatt, rengeteg hasznos információhoz jutottunk. Köszönöm, hogy segítettetek átvészelni az elmúlt nehéz időszakot! Új lendületet adtatok azáltal, hogy más perspektívából közelítetek a fogászat felé. Kicsit morbid, de mégis jól jött ez a vírus, hiszen ez adta a lehetőséget arra, hogy találkoztunk Veletek. Komoly szakmai ismeret mellett, a jó hangulat, a precízség jellemezte a webinárokat. Köszönjük! Az Alba+Dental Kft résztvevői nevében dr. Aracsi Anikó

  Anikó Aracsi Avatar Anikó Aracsi
  2020-07-09
 • positive review  Nekem ezen a Tavaszon a Dental Menedzser Csapatának megismerése volt a "korona". Elfeledtetve a karantént, profi rendszerben felépített előadásaikkal, saját élményeken alapuló és ezáltal hiteles útmutatásaikkal egyedülálló támogatást adtak a fogászati ellátásba történő beilleszkedésemhez. Válságkezelés, Pénzügyek, Marketing, Páciens életút, Hatósági megfelelés, Humán management: a jól működő fogászati rendelő működtetéséhez egy ízig-vérig elhivatott Csapat iránymutatása elengedhetetlen. Az, hogy csak ajánlani tudom minden rendelőnek: "kevés"... : A Dental Menedzser egy olyan "intézmény", amit meg kell ismerni minden Fogászatnak, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás igénybe vételével tudjanak fejlődni. Köszönöm a nyíltságot, a profizmust, a kedvességet, örülök hogy sokat tanulhattam és remélem még sokáig dolgozhatunk együtt!

  Klementina Varga Avatar Klementina Varga
  2020-07-01
 • positive review  Sokoldalú problémamegoldás, segítőkészség ambíció, kedvesség. Ezekkel a szavakkal jellemezném a csapatot. Köszönöm a munkátokat. 🙂

  Robert Poncz Avatar Robert Poncz
  2020-06-30
 • positive review  Minden háttérmunka, ami ma egy sikeres rendelőhöz elengedhetetlen! Marketing, praxis menedzsment, pácienskoordinátor képzés, csapatépítés, vagy bármilyen hatósági megfelelés, esetleg egy bosszantó EESZT csatlakozás. Ők Mindent, Precízen, Pontosan és Gyorsan! Jó hogy vagytok!!!

  Erdős Bálint Avatar Erdős Bálint
  2020-06-16
 • positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert mi csak a fogászati szakmához értünk,ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól a maradék 75% pedig praxis menedzsment.Ebben tudnak Zoliék nekünk nagyon profin segíteni,tanácsot adni! Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!

  Réti Csík Avatar Réti Csík
  2020-05-14
Akikkel együtt dolgozunk
Miért válassz minket a több száz marketing ügynökség közül?
 • Mi kifejezetten fogászatokkal foglalkozunk, a fogászatok kihívásaira és a páciensek problémáira nyújtott megoldásokra alapozzuk a marketinget.
 • Hiszünk a referencia alapú marketingben és abban, hogy vannak sokkal költséghatékonyabb és hosszútávon fenntartható marketing tevékenységek, mint a Google Adwords hirdetés, vagy a Facebook kampányok. Mi elsősorban ezekre fókuszálunk, mert ügyfeleinknél látjuk, tapasztaljuk, hogy működik.
 • Konkrét, általunk kialakított protokollok mentén dolgozunk, ami segíti a közös munka hatékonyságát és minden esetben eredménnyel zárul.
 • Kivitelezés esetén a munkánkról havi szinten írásos riportot kapsz, hogy lásd mire költöttél.
 • Csapatunk lefedi egy fogászati rendelő minden igényét. A fogászati marketing mellett foglalkozunk rendelőfejlesztéssel, praxis menedzsmenttel és segítünk a hatósági megfelelésben. A csapat egymás munkáját segítve, egymással összhangban segíti a rendelőd fejlődését.
 • Nálunk jobb áron nem találsz marketing tanácsadót, aki így átlátja a fogászati szektort és hitelesen tud segíteni a rendelőd fellendítésében.
 • Kizárólagosság a marketing szolgáltatásainkban nincs, ugyanakkor a nagy kapacitás szükséglet miatt egyidőben maximum 10 rendelő online megjelenésének kialakításán tudunk dolgozni. Emellett megyeszékhelyenként 1 kiemelt rendelővel szeretnénk dolgozni. Legyen ez a Tied!

Érdekel

Van még kérdésed? Lépj velünk kapcsolatba!