fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

A rendelőkiadás, mint business

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
rendelőkiadás, mint biznisz Végig olvasás kb. < 1

A rendelőkiadás, mint business

Dr. Miskolczy Zoltán neve sokaknak ismerősen csenghet – különösen, ha korábban szétnéztetek a piacon, hogy hogyan és milyen rendszerben lehet ma fogászati széket bérbe adni. A „Miskolczy-modell” általunk is gyakran emlegetett példája a fogászati infrastruktúra hasznosításának. A másik – fogorvosi, rendelőtulajdonosi – oldalról pedig olyan lehetőséget biztosít, amiben egy induló orvos el tudja kezdeni építeni saját praxisát anélkül, hogy súlyos százmilliókat kellene azonnal beleinvesztálnia a működésbe.

Ha esetleg nem vagy ismerős témában, biztos lehetsz benne, hogy nem olyan dolgot takar ez a szókapcsolat, ami először eszedbe juthatna: nem egy tipikus rendelővezetői módszerről, vagy fogorvosi marketingkommunikáció-típusról beszélünk.

Hanem arról, hogy hogyan lehet sikeres bizniszt építeni fogorvosi rendelők kiadásából.

Dr. Miskolczy Zoltán 2016-ban kezdte el építeni a – mára már franchise-nak is mondható – klinikahálózatát: jelenleg 4 budapesti klinikán 13 kezelőegység bérelhető nála, a budapesti fogászati élet meghatározó alakjaival épített ki hosszú távú együttműködést.

Az ötlet alapját az adta, hogy nem talált igazán professzionálisan felszerelt, minden szakmai igénynek megfelelő modern, bérelhető rendelőt vagy klinikát – így épült meg a hálózat első tagja. Ezt követően a kedvező fogadtatásnak köszönhetően indult el fokozatosan a bővülés – ennek minden buktatójával, tanulságával és örömével.

Egy nagyon izgalmas, sokszínű történet Zolié, amiből rengeteget tanulhat bármelyik kolléga – éppen ezért gondoltuk úgy, hogy szeretnénk vendégül látni a Dental Menedzser podcastban. Az egy órás beszélgetés végére érve még korántsem merítettünk ki minden fontos aspektust, de így is egy nagyon élvezhető, tanulságos beszélgetés lett. Itt éred el az epizódot!

fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra