fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing
Hatósági megfelelés

Hatósági megfelelés

ÁNTSZ

Elkészítjük és benyújtjuk a működési engedély kérelméhez vagy módosításához szükséges dokumentációt, bejelentjük a közreműködőidet. Ha szeretnéd, a hivatalba is elmegyünk helyetted!

EESZT

Elvégezzük a csatlakozás adminisztratív és műszaki folyamatait, és megtanítjuk a használatát a rendelő dolgozóinak. Nem számít, milyen szoftvert használsz, bármit megoldunk! 🙂

GDPR

Felmérjük a rendelőd adatkezelési folyamatait, feltárjuk az esetleges problémás területeket, segítünk kidolgozni a teljes körű dokumentációt, hogy a pácienseid és a munkatársaid adatai mind biztonságban legyenek!

Munka- és tűzvédelem

Nem csak az eljárásrendek, szabályzatok és kockázatértékelések kidolgozásában segítünk, de kérésedre rendszeres oktatást is tartunk a csapatod részére.

Sugárvédelem

Vásároltál egy új panorámaröntgent? Szakértőnk helyszíni szemle és mérések után elkészíti a rendelőd sugárvédelmi dokumentációját, amely az üzemeltetési engedélyhez szükséges.

Páciens-dokumentációk

Mit kell tartalmaznia egy beleegyező nyilatkozatnak? Tényleg mindenkivel alá kell iratni? Segítünk átnézni meglévő dokumentációdat, szükség esetén elkészítjük a hiányzókat!

Hatósági megfelelés szolgáltatásaink

fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

    Elfogadom, hogy a Dental Menedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra