fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing
Megtelt
Képzéseink

Árazás Workshop

Kapott excelek és kalkulátorok segítségével, az iránymutatásaink alapján, ott helyben ki tudod alakítani a megfelelő árazási stratégiádat.

100% gyakorlat és egy hatalmas mankó a kezedben! 

Te mi alapján határozod meg az áraidat? Szétnézel, hogy a környéken melyik rendelő milyen árszabással dolgozik? Vagy érzésre emelsz ezen a szolgáltatáson egy picit, a másikon többet?  
Az árazás kérdése sokkal komplexebb ennél, főleg most, amikor az alapanyagok ára hirtelen megnőtt, a munkatársak egyre magasabb bért szeretnének és arra döbbensz rá, hogy “egyre kevésbé jön ki a matek” és mindenki jól jár a rendelőd szolgáltatásaival, csak pont Te nem. 
Ennek vetünk véget és vezetünk végig az úton, hogy miként hozz megalapozott, tudatos döntést, és alakítsd ki úgy az áraidat, hogy az Neked is megérje.

Képzési információk
Dátum:
2021. 11. 18. 14:00
Akinek szól: Rendelőtulajdonosoknak
Helyszín: Budapest
Ár: 49 000 forint
Trénerek: Máté Zoltán - Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser
Korpai Erika - Pénzügyi szakértő, közgazdász, praxismenedzser
Tovább a részletes tematikára
Trénerek
Máté Zoltán
Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser

Máté Zoltán vagyok a Dental Menedzser alapítója, vezető tanácsadója és trénere, fogászati közgazdász. Több, mint 11 éven keresztül menedzseltem hazai és külföldi praxisokat. A Dental Menedzser vezető trénereként számos képzést tartottam már fogászati csapatoknak, szakterületem a kommunikáció, a gazdasági gondolkodás és a csapatvezetői készségek fejlesztése.

Korpai Erika
Korpai Erika
Pénzügyi szakértő, közgazdász, praxismenedzser

Közel húsz éves szakmai tapasztalatomat igyekszem megosztani és gyakorlattá tenni azon praxisokban, ahol bizalmat szavaznak a személyemnek. A végzettségemet pénzügyi területen szereztem, és ezt egészítette ki az élet egy több mint 10 éves értékesítési és kontrolling gyakorlattal. Mindig csapatban dolgoztam, ahol legtöbbször emberek irányítása, koordinálása, mentorálása és munkájuk támogatása volt a feladatom.
Nincs ez másként most sem.

Részletes tematika

100%-ban gyakorlati workshop, ahol segítséggel és inspiráló közegben kialakítod a 2022-es áraidat. 


Tréner: Máté Zoltán és Korpai Erika
Dátum: 2021. november 18., csütörtök. 14:00 - 18:00
Maximum létszám: 12 résztvevő (kis csoport)

Mit kell hoznod?
 • laptopot/kockás füzetet, amivel kényelmesen és hatékonyan tudsz dolgozni
 • saját kimutatásaidat (céges bankszámlakivonatok, rendszeres kiadásaid, havi bevételeid, éves anyagköltséged). A workshop előtt elküldjük, hogy mire lesz szükségünk
Mit kapsz?
 • megmutatjuk a legfontosabb árazási stratégiákat, konkrét gazdasági környezetbe helyezzük őket, megtanítunk alapvető számításokra
 • végigvezetünk a legfontosabb kezelések árazásának folyamatán
 • saját céges adatot megosztani nem kell, de megbeszéljük a dilemmákat, bátran kérdezhetsz, nem csak mi, de más rendelőtulajdonos is válaszol
 • meghatározzuk a megfelelő áraidat 2022-re és kiszámoljuk a várható profitot, amire alapozni tudod a 2022-es pénzügyi tervedet

 

Nézd meg mit gondolnak mások képzéseinkről!
Vedd meg most!

Jelentkezz most és tegyél szert olyan tudásra és eszközre, amire magabiztosan építheted innentől az árazási stratégiádat!

Megveszem
Ha eljöttél a tréningünkre és úgy érzed nem azt kaptad, amit vártál, nem találtad hasznosnak, jelezd és AZONNAL VISSZAFIZETJÜK a díját!

Jelentkezem a képzésre!

  Kérem a kedvezményt

  Számlázási adatok:
  * A hatályos felsőoktatási törvények értelmében, a képzés szervezőjének jelentési kötelezettsége van, ezért a képzésen résztvevők adatait regisztrálnunk kell. A számla kiállítás folyamatának egyszerűsításe miatt itt kérjük Önöket az adószám és egyéb számlázási adatok megadására is.

  Ügyfeleink rólunk
  • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

   Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
   2021-03-26
  • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

   Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
   2021-01-31
  • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

   Simon Ildus Avatar Simon Ildus
   2020-10-24
  • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

   Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
   2020-07-20
  • positive review  A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. 👍🙂 Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról: csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. ✅Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. ✅Tetszik, hogy az online programok mellett, személyes segítséget is nyújtotok.✅ A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   Éva Járomi Avatar Éva Járomi
   2020-07-17
  • positive review  Kedves Dental Menedzser Csapat! Nagyon jól éreztük magunkat a felkészítő program alatt, rengeteg hasznos információhoz jutottunk. Köszönöm, hogy segítettetek átvészelni az elmúlt nehéz időszakot! Új lendületet adtatok azáltal, hogy más perspektívából közelítetek a fogászat felé. Kicsit morbid, de mégis jól jött ez a vírus, hiszen ez adta a lehetőséget arra, hogy találkoztunk Veletek. Komoly szakmai ismeret mellett, a jó hangulat, a precízség jellemezte a webinárokat. Köszönjük! Az Alba+Dental Kft résztvevői nevében dr. Aracsi Anikó

   Anikó Aracsi Avatar Anikó Aracsi
   2020-07-09
  • positive review  Nekem ezen a Tavaszon a Dental Menedzser Csapatának megismerése volt a "korona". Elfeledtetve a karantént, profi rendszerben felépített előadásaikkal, saját élményeken alapuló és ezáltal hiteles útmutatásaikkal egyedülálló támogatást adtak a fogászati ellátásba történő beilleszkedésemhez. Válságkezelés, Pénzügyek, Marketing, Páciens életút, Hatósági megfelelés, Humán management: a jól működő fogászati rendelő működtetéséhez egy ízig-vérig elhivatott Csapat iránymutatása elengedhetetlen. Az, hogy csak ajánlani tudom minden rendelőnek: "kevés"... : A Dental Menedzser egy olyan "intézmény", amit meg kell ismerni minden Fogászatnak, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás igénybe vételével tudjanak fejlődni. Köszönöm a nyíltságot, a profizmust, a kedvességet, örülök hogy sokat tanulhattam és remélem még sokáig dolgozhatunk együtt!

   Klementina Varga Avatar Klementina Varga
   2020-07-01
  • positive review  Sokoldalú problémamegoldás, segítőkészség ambíció, kedvesség. Ezekkel a szavakkal jellemezném a csapatot. Köszönöm a munkátokat. :)

   Robert Poncz Avatar Robert Poncz
   2020-06-30
  • positive review  Minden háttérmunka, ami ma egy sikeres rendelőhöz elengedhetetlen! Marketing, praxis menedzsment, pácienskoordinátor képzés, csapatépítés, vagy bármilyen hatósági megfelelés, esetleg egy bosszantó EESZT csatlakozás. Ők Mindent, Precízen, Pontosan és Gyorsan! Jó hogy vagytok!!!

   Erdős Bálint Avatar Erdős Bálint
   2020-06-16
  • positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert mi csak a fogászati szakmához értünk,ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól a maradék 75% pedig praxis menedzsment.Ebben tudnak Zoliék nekünk nagyon profin segíteni,tanácsot adni! Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!

   Réti Csík Avatar Réti Csík
   2020-05-14
  Akikkel együtt dolgozunk
  fogorvos képzés, fogászati menedzsment

  Visszahívást kérek!

   Elfogadom, hogy a Dental Menedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra