fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing
fogászati marketing képzés

Fogászati marketing képzés

Marketing nélkül lehet élni, de nem érdemes! Nem érdemes, mert véget ért az az idő, amikor csupán szájhagyomány útján jönnek az újabb és újabb páciensek. Jól működő marketing tevékenységgel pikk-pakk beelőzhet egy újonnan nyílt konkurens rendelő, így a fele sem tréfa. 

Hiánypótló marketing képzés kifejezetten fogászatok számára, ahol megismered és elsajátítod a digitális szájhagyomány módszerét és gyakorlati tudnivalóit. 

Mit jelent a marketing a fogászatok esetén? Kell-e Facebook oldal? És Instagram? Hol és mit posztolj? Mire figyelj a weblapodon? Mi kell ahhoz, hogy előre kerülj a Google találati listáján? Hogyan tudod összekötni az online marketingedet a rendelőn belüli marketinggel úgy, hogy a páciens azt érezze, hogy ez igen, ebben a rendelőben mindenre figyelnek? 

A két modulos képzés során az összes fenti kérdésre választ kapsz. Megtanulod, hogy hol kell kommunikálnod és hogyan. Tippeket kapsz arra, hogy miként lehet egy kerek egész a rendelőn belüli és kívüli marketinged, ami automatikusan bevonzza az új pácienseket. 

Képzési információk
Dátum:
2021. 05. 07. 9:00

A képzést 2 modulból áll.  
A 2. alkalom: 2021. 05. 28. 9:30

Akinek szól: Fogorvosoknak és praxismenedzsereknek
Helyszín: Budapest
Ár: 69 900 Ft
Trénerek: Polgári Edit - Marketing projekt menedzser
Szemes Orsolya - Fogászati marketing szakember
Máté Zoltán - Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser
Tovább a részletes tematikára
fogászati marketing képzés
 Fontos információ
NÁLUNK BIZTONSÁGBAN VAGY!
Képzéseinket minden esetben kis csoportokra szabjuk (10-15 fő), ha a helyzet nem változik, maximum 8 jelentkezést fogadunk el, így a jelenlegi korlátozások mellett is meg tudjuk tartani. A programjainkon minden esetben biztosítunk kézfertőtlenítőt, rendszeresen szellőztetünk, a székeket megfelelő távolságra helyezzük egymástól és természetesen maszkot viselünk.

Hitünk szerint a képzés kezdetére már a vakcina következtében enyhítenek a korlátozásokon, amennyiben a helyzet még rosszabbra fordulna a tréningeket online tartjuk.
Trénerek
Polgári Edit
Polgári Edit
Marketing projekt menedzser

Kommunikációs területen dolgoztam 10 évig, multinacionális környezetben. Kifejezetten fogászati marketinggel 3 éve foglalkozom. 

A fogászati marketing területén a páciens probléma fókuszát részesítem előnyben és hogy egy rendelő azokat az értékeket képviselje az online térben is, amit a rendelőn belül. Így lesz hiteles, a páciensek számára meggyőző, a rendelő számára pedig megtérülő a kommunikáció.

Szemes Orsolya
Fogászati marketing szakember

Szemes Orsolya vagyok, a Fogászati Kommunikáció alapítója. 2007 óta dolgozom fogászati marketing területen: az elmúlt 14 évben dolgoztam rendelőből, alkottam fogtechnikai laborból és kipróbáltam magam professzionális ügynökségi keretek között is. Célom, hogy könnyed, mégis hatékony formában adjam át a szektorra vonatkozó speciális tudásomat a fejlődni vágyóknak.

Máté Zoltán
Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser

Máté Zoltán vagyok a Dental Menedzser alapítója, vezető tanácsadója és trénere, fogászati közgazdász. Több, mint 10 éven keresztül menedzseltem hazai és külföldi praxisokat. A Dental Menedzser vezető trénereként számos képzést tartottam már fogászati csapatoknak, szakterületem a kommunikáció, a gazdasági.  gondolkodás és a csapatvezetői készségek fejlesztése

Részletes tematika

Miről lesz szó a képzésen?

1. Modul: Marketing a fogászatban


Tréner:
Polgári Edit, Szemes Orsolya, Máté Zoltán
Dátum:
2021. május 7., kedd. 9:00 - 16:00
Tematika:
Miért van szükség marketingre? Mely online csatornákon érdemes jelen lenned? Milyen tartalom az, ami valóban érdekli a követőidet? Mikor érdemes fizetett kampányokba vágni? A különböző csatornák miként erősítik egymást? 

 

2. Modul: Rendelőre szabott marketing stratégia kialakítása


Tréner:
Polgári Edit, Máté Zoltán
Dátum:
2021. május 28, péntek. 9:00 - 13:00
Tematika:
Hogyan vonhatod be a pácienseidet a digitális szájhagyomány útján úgy, hogy ingyen érkezzenek hozzád újabb és újabb páciensek konzultációra? Marketing stratégia és marketing terv kialakítása. Kiket vonj be és hogyan a rendelői marketingbe? 


100% garancia arra, hogy valóban kézzelfogható tudás lesz a kezedben a képzést követően! Miket kapsz majd?  

 • bevált és bizonyított fogászat specifikus kommunikációs tapasztalatokat
 • alapokat arra, hogy miket állíts be a közösségi média csatornáidon
 • weboldal kisokos - mitől lesz jó a weboldalad
 • átfogó képet a különböző kommunikációs csatornákról, melyek közül kiválaszthatod, hogy melyek elengedhetetlenek számodra
 • tippeket arra, hogy hogyan készíts egyedi tartalmat a rendelődben történt élményekről
 • digitális szájhagyományt erősítő példákat és gyakorlatokat
 • személyes, közvetlen coachingot
 • egy olyan élményt, ami megváltoztatja az digitális jelenlétről alkotott véleményed
Vedd meg most!

A képzés ára: 69 990 Ft

Megveszem
Ha eljöttél a tréningünkre és úgy érzed nem azt kaptad, amit vártál, nem találtad hasznosnak, jelezd és AZONNAL VISSZAFIZETJÜK a díját!

Jelentkezem a képzésre!

  Kérem a kedvezményt

  Számlázási adatok:
  * A hatályos felsőoktatási törvények értelmében, a képzés szervezőjének jelentési kötelezettsége van, ezért a képzésen résztvevők adatait regisztrálnunk kell. A számla kiállítás folyamatának egyszerűsításe miatt itt kérjük Önöket az adószám és egyéb számlázási adatok megadására is.

  Ügyfeleink rólunk
  • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

   Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
   2021-03-26
  • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

   Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
   2021-01-31
  • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

   Simon Ildus Avatar Simon Ildus
   2020-10-24
  • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

   Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
   2020-07-20
  • positive review  A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. 👍🙂 Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról: csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. ✅Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. ✅Tetszik, hogy az online programok mellett, személyes segítséget is nyújtotok.✅ A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   Éva Járomi Avatar Éva Járomi
   2020-07-17
  • positive review  Kedves Dental Menedzser Csapat! Nagyon jól éreztük magunkat a felkészítő program alatt, rengeteg hasznos információhoz jutottunk. Köszönöm, hogy segítettetek átvészelni az elmúlt nehéz időszakot! Új lendületet adtatok azáltal, hogy más perspektívából közelítetek a fogászat felé. Kicsit morbid, de mégis jól jött ez a vírus, hiszen ez adta a lehetőséget arra, hogy találkoztunk Veletek. Komoly szakmai ismeret mellett, a jó hangulat, a precízség jellemezte a webinárokat. Köszönjük! Az Alba+Dental Kft résztvevői nevében dr. Aracsi Anikó

   Anikó Aracsi Avatar Anikó Aracsi
   2020-07-09
  • positive review  Nekem ezen a Tavaszon a Dental Menedzser Csapatának megismerése volt a "korona". Elfeledtetve a karantént, profi rendszerben felépített előadásaikkal, saját élményeken alapuló és ezáltal hiteles útmutatásaikkal egyedülálló támogatást adtak a fogászati ellátásba történő beilleszkedésemhez. Válságkezelés, Pénzügyek, Marketing, Páciens életút, Hatósági megfelelés, Humán management: a jól működő fogászati rendelő működtetéséhez egy ízig-vérig elhivatott Csapat iránymutatása elengedhetetlen. Az, hogy csak ajánlani tudom minden rendelőnek: "kevés"... : A Dental Menedzser egy olyan "intézmény", amit meg kell ismerni minden Fogászatnak, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás igénybe vételével tudjanak fejlődni. Köszönöm a nyíltságot, a profizmust, a kedvességet, örülök hogy sokat tanulhattam és remélem még sokáig dolgozhatunk együtt!

   Klementina Varga Avatar Klementina Varga
   2020-07-01
  • positive review  Sokoldalú problémamegoldás, segítőkészség ambíció, kedvesség. Ezekkel a szavakkal jellemezném a csapatot. Köszönöm a munkátokat. :)

   Robert Poncz Avatar Robert Poncz
   2020-06-30
  • positive review  Minden háttérmunka, ami ma egy sikeres rendelőhöz elengedhetetlen! Marketing, praxis menedzsment, pácienskoordinátor képzés, csapatépítés, vagy bármilyen hatósági megfelelés, esetleg egy bosszantó EESZT csatlakozás. Ők Mindent, Precízen, Pontosan és Gyorsan! Jó hogy vagytok!!!

   Erdős Bálint Avatar Erdős Bálint
   2020-06-16
  • positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert mi csak a fogászati szakmához értünk,ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól a maradék 75% pedig praxis menedzsment.Ebben tudnak Zoliék nekünk nagyon profin segíteni,tanácsot adni! Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!

   Réti Csík Avatar Réti Csík
   2020-05-14
  Akikkel együtt dolgozunk