fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Rendelővezetői Mesterkurzus online képzés

20

Végre egy képzés, mely megtanítja mit és hogyan tegyen egy praxis menedzsere! 


Ezt eddig nem tanították így sehol! 5 modulra épülő, egyedülálló online tréning, mely megadja mindazt a tudást, amire egy fogászat menedzserének szüksége van!

Egy fogászati rendelő irányítása számos buktatóval és nehézséggel jár. Sok esetben úgy kerül egy-egy praxismenedzser ebbe a pozícióba, hogy nincs erre felkészítve, a mindennapok során szembesül a kihívásokkal és rengeteg energiába, pénzbe és frusztrációba kerül, amire minden a helyére kerül. Ez egy külön szakma, ami számos területből áll össze, és így, egyben még sehol nem tanították. Egy strukturált, 5 modulra épülő, Magyarországon egyedülálló képzést ajánlunk Neked. Minden modult egy, a terület specialistája tart majd, hogy a leghitelesebb képet és a legszélesebb tudást kapd tőlünk! 2×2 nap, hasonszőrű kollégák, modern Nyugat-európai módszertan, új szemlélet a sikerhez és remek hangulat. Ezeket garantáljuk Neked! Várunk!

 

Képzési információk
Dátum:
2023. 06. 27. 9:00
Tréning időpontok: március 30-31. és április 27-28. 9:00-16:30
Akinek szól: Fogorvosok, praxismenedzserek, rendelő vezetők
Helyszín: ONLINE
Ár: 270 000 ft + ÁFA
Képzés akkreditációs kódszám: K/2022/115513
Kreditpont: 20
20kreditpont
Trénerek
Máté Zoltán
Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser

Máté Zoltán vagyok a Dental Menedzser alapítója, vezető tanácsadója és trénere, fogászati közgazdász. Több, mint 10 éven keresztül menedzseltem hazai és külföldi praxisokat. A Dental Menedzser vezető trénereként számos képzést tartottam már fogászati csapatoknak, szakterületem a kommunikáció, a gazdasági gondolkodás és a csapatvezetői készségek fejlesztése.

Bővebben rólam >
Sziklási Beáta (Bejci) Praxis tanácsadó
Sziklási Beáta
Hatósági megfelelés szakértő, korábbi praxismenedzser, tanácsadó

Sziklási Bea vagyok, a Dental Menedzser praxistanácsadója, hatósági megfelelés szakértő. Több, mint évtizedes tapasztalatom van a fogászatban a dental turizmus pácienskoordinációjától kezdve egy induló praxis megnyitásának projektjéig. 
Számtalan eseteben jártam végig a bürökrácia és adminisztráció útját, ha egy-egy engedélyről, egy-egy hatósági megfelelés elintézéséről volt szó. A program Hatósági megfelelés modulját tartom majd Neked.

Bővebben rólam >
dr. Jurácsik Tímea
Fogszakorvos, HR szakértő, rendelőtulajdonos, nemzetközi minősítésű coach (ACC),Gordon&TA által képzett tréner

Dr. Jurácsik Tímea vagyok, végzettségemet tekintve fogszakorvos, ám az élet mára sokkal inkább a rendelővezetés, humán menedzsment és coaching irányába vitt el. Miről lesz szó a tréningen? Humánmenedzsment, konfliktuskezelés, asszertív kommunikáció és coaching alapú vezetési eszköztár, melyek a sikeres páciens- és csapaton belüli kommunikáció alapját képezik.

Bővebben rólam >
Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya
Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya
Egészségügyi menedzser, tréner, fogorvos

A Fogorvostudományi Karon 2013-ban diplomáztam summa cum laude eredménnyel, majd 2017-ben jelentkeztem az Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzser Képzésére, amit kiváló eredménnyel végeztem el. Jelenleg fő érdeklődési körömbe a fogorvosi rendelők fejlesztése, egészségügyi menedzsment, valamint a magyar fogorvosok mentálhigiénéjének javítása, és az egészségügyi szektorban oly gyakran tapasztalt burnout szindróma prevenciója tartozik.

Bővebben rólam >
Szemes Orsolya Fogászati marketing tanácsadó
Szemes Orsolya
Fogászati marketing szakember

Szemes Orsolya vagyok, a Fogászati Kommunikáció alapítója. 2007 óta dolgozom fogászati marketing területen: az elmúlt 14 évben dolgoztam rendelőből, alkottam fogtechnikai laborból és kipróbáltam magam professzionális ügynökségi keretek között is. Célom, hogy könnyed, mégis hatékony formában adjam át a szektorra vonatkozó speciális tudásomat a fejlődni vágyóknak.

Bővebben rólam >
Részletes tematika

A Fogászati Menedzser ONLINE mesterkurzusunkon választ kapsz a követező kérdésekre: 

 • Milyen területeket kell átfogj és ismerj praxismenedzserként?
 • Hol a helyed a szervezetben?
 • Milyen feladatokat tudsz levenni a rendelő tulajdonosának válláról?
 • Mit kell tudj a marketingről és páciensszerzésről?
 • Hogyan tartsd a kapcsolatot és működj együtt egy marketing ügynökséggel?
 • Mire figyelj a recepció működése kapcsán?
 • Mik a kritikus pontjai a páciensekkel való kommunikációnak?
 • Mit kell tudj az adminisztratív teendőkről, a hatósági megfelelésről?
 • Mi az az ANTSZ, NAV, GDPR, EESZT?
 • Mi kell szerepeljen egy beleegyező nyilatkozatban és hogyan tároljuk őket?
 • Hogyan tudod átlátni az anyagrendelést?
 • Hogyan tudod beosztani megfelelően az idődet?
 • Hogyan tudod ellenőrizni napi pénzmozgást?
 • Milyen pénzügyi adminisztrációt végezz és milyen kimutatásokat vezess?
 • Hogyan érd el, hogy vezetőként tekintsenek rád?
 • Hogyan tarts meg egy megbeszélést?
 • Hogyan fogalmazz meg kéréseket a munkatársaidnak, hogy az teljesítve legyen?
A tréninganyagok június 28-tól érhetők el, és bármikor visszanézhetők. 
4x4 óra tananyag feladatokkal és videókurzussal. 

1. előadás: A fogászati menedzsment alapjai / Páciensszerzés és marketing

Tréner: Máté Zoltán
Dátum: 2023. június 27., 9:00-12:00
Tematika: Megismerni a fogászati menedzsment alapjait, egy fogászati rendelő működésének üzleti mechanizmusait. Azonosítjuk a szerepünket, a szerepünkkel kapcsolatos érintetteket és a velük való viszonyunkat. Megtanuljuk a menedzseri kompetenciák legfőbb ismérveit.

Tréner: Szemes Orsolya
Tematika:
Páciensszerzés és marketing eszközei, weboldal, keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média, fizetett kampányok, egyéb online lehetőségek. Offline marketing, szájhagyomány és referenciamarketing. Marketing stratégia és marketing terv készítése.


2.előadás: Páciens kommunikáció / Hatósági megfelelés

Tréner: Máté Zoltán
Tematika: Tudatos pácienskommunikáció és páciens életút tervezés, telefonos és írásos érdeklődések menedzsmentje, recepció képzése, első konzultáció, etikus értékesítés és panaszkezelés technikái.

Tréner: Sziklási Bea
Tematika: Működési engedélyek, közreműködői szerződések, ANTSZ, GDPR, EESZT, röntgen.


3. előadás: Hatósági megfelelés és operatív vezetés / Pénzügyi adminisztráció és gazdasági vezetés

Tréner: Sziklási Bea és Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya
Tematika:
Beleegyező nyilatkozatok. Készletkezelés, időgazdálkodás

Tréner:
Máté Zoltán
Tematika: Napi pénzmozgás kontrollja, kimutatások rendszere és vezetése, alapvető pénzügyi adminisztráció, praxismenedzser pénzügyekkel kapcsolatos feladatai.


4. előadás: csapatvezetés és vezetői képességek fejlesztése

Tréner: Dr. Jurácsik Tímea
Tematika: Toborzás és kiválasztás, szerepek és felelősségi körök, vezetői kompetenciák alapismerete, egy meeting megtartásának lépései és kommunikációja, visszajelzések rendszere és kommunikációja.

14:30 - 16:30 - lezárás, közös gyakorlatok, vizsga, oklevelek átadása.


Felnőttképzési regisztrációs szám: K/2022/115513
A Dental menedzser Kft felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2022/000619
A képzést elvégzők, sikeres teljesítés esetén a tréning elvégzését igazoló oklevelet kapnak. 
Szerezhető kreditpontok száma: 20

Nézd meg programunk erdélyi változatának összefoglalóját! 

 
Nézd meg mit gondolnak mások képzéseinkről!
Ha eljöttél a tréningünkre és úgy érzed nem azt kaptad, amit vártál, nem találtad hasznosnak, jelezd és AZONNAL VISSZAFIZETJÜK a díját!

Jelentkezem a képzésre!

Számlázási adatok:
Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra
* A hatályos felsőoktatási törvények értelmében, a képzés szervezőjének jelentési kötelezettsége van, ezért a képzésen résztvevők adatait regisztrálnunk kell. A számla kiállítás folyamatának egyszerűsításe miatt itt kérjük Önöket az adószám és egyéb számlázási adatok megadására is.

  Ügyfeleink rólunk
  • positive review  Köszönjük a gyors és profi segítséget a Dental Menedzser csapatának! Csak ajánlani tudom őket, ha szükséged van bármilyen tanácsra vagy segítségre a Rendelőd menedzselése kapcsán. Mi maximálisan elégedettek vagyunk 😊

   Kristof Boegi Avatar Kristof Boegi
   2022-04-26
  • positive review  Kedves Dental Menedzser csapat! A Covid alatt "találtam" meg gyakorlati tanácsokban, ismeretekben bővelkedő, a félelmeimet, bizonytalanságomat csökkentő online jelentkezéseiteket. Már akkor elhatároztam, hogy amint lehetséges szeretnék részt venni a képzéseiteken is. Most végre sikerült az Árazás workshop-ra eljutnom. :) És nem csalódtam!!! :) :) Nagyon közérthetően, gyakorlati alapokra helyezve kaptam betekintést a fogászat működéséhez elengedhetetlen közgazdaságtani ismeretekből. Ezzel az ismerettel és a már régóta keresett metodikával, számolási rendszerrel felvértezve már sokkal magabiztosabb vagyok az ár képzés és a rendelővel kapcsolatos gazdasági döntések terén. Hálásan köszönöm! Én úgy gondolom, méh biztosan találkozunk!!!! Szilvia Reider Győr

   Szilvia Reider Avatar Szilvia Reider
   2021-11-22
  • positive review  A recepciós képzésen vettem/vettünk részt. Gyakorlatias volt, jó tippeket kaptunk és jó hangulatban telt a 3 alkalom.

   Anna Halász Avatar Anna Halász
   2021-10-05
  • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

   Orsolya Fügedi-Hegedűs Avatar Orsolya Fügedi-Hegedűs
   2021-03-26
  • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

   Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
   2021-03-26
  • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

   Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
   2021-01-31
  • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

   Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
   2021-01-31
  • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

   Simon Ildus Avatar Simon Ildus
   2020-10-24
  • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

   Csibi Ildus Avatar Csibi Ildus
   2020-10-24
  • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

   Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
   2020-07-20
  Akik már minket választottak és nem csalódtak
  fogorvos képzés, fogászati menedzsment

  Visszahívást kérek!

  Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
  Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra