fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing
Képzéseink

Hogyan legyél fogorvosból cégvezető?

Amit nem tanítanak a fogorvosi egyetemen, ám mégis nélkülözhetetlen egy rendelőtulajdonos számára!

Üzleti és gazdasági alapképzés fogorvosoknak!

Egy rendelő és egy cég irányítása egy komplex feladat, mely teljesen más szaktudást igényel, mint amit a fogorvosi egyetemen megtanultál. Mégis vállalkozó lettél, felelősséggel tartozol  a munkavállalóid irányába és kockázatot vállalsz. De az út buktatóit nem mondta el neked senki és eszközöket sem kaptál a kezedbe a nehézségek leküzdésére. Eddig! Hiánypótló gazdasági és üzleti alapismereteket megtanító tréninget indítunk, kifejezetten fogorvosoknak és rendelőtulajdonosoknak a sikeres szakmai és üzleti működés érdekében.

Képzési információk
Dátum:
2022. 03. 24. 14:00
A képzés három modulra épül, így összesen három napos. Dátumok: 03.24. csütörtök 14:00 - 18:00; 03.31. csütörtök 14:00 - 18:00; április 7. csütörtök 14:00-18:00
Akinek szól: Rendelőtulajdonosoknak
Helyszín: Budapest, Rumbachspace Konferenciaterme
Ár: 99 900 forint
Trénerek: Máté Zoltán - Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser
Dr. Jurácsik Tímea - Fogszakorvos, HR szakértő, rendelőtulajdonos, nemzetközi minősítésű coach (ACC),Gordon&TA által képzett tréner
Korpai Erika - Pénzügyi szakértő, közgazdász, praxismenedzser
Tovább a részletes tematikára
Trénerek
Máté Zoltán
Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser

Máté Zoltán vagyok a Dental Menedzser alapítója, vezető tanácsadója és trénere, fogászati közgazdász. Több, mint 11 éven keresztül menedzseltem hazai és külföldi praxisokat. A Dental Menedzser vezető trénereként számos képzést tartottam már fogászati csapatoknak, szakterületem a kommunikáció, a gazdasági gondolkodás és a csapatvezetői készségek fejlesztése.

Dr. Jurácsik Tímea
Fogszakorvos, HR szakértő, rendelőtulajdonos, nemzetközi minősítésű coach (ACC),Gordon&TA által képzett tréner

Dr. Jurácsik Tímea vagyok, végzettségemet tekintve fogszakorvos, ám az élet mára sokkal inkább a rendelővezetés, humán menedzsment és coaching irányába vitt el. Miről lesz szó a tréningen? Humánmenedzsment, konfliktuskezelés, asszertív kommunikáció és coaching alapú vezetési eszköztár, melyek a sikeres páciens- és csapaton belüli kommunikáció alapját képezik.

Korpai Erika
Korpai Erika
Pénzügyi szakértő, közgazdász, praxismenedzser

Közel húsz éves szakmai tapasztalatomat igyekszem megosztani és gyakorlattá tenni azon praxisokban, ahol bizalmat szavaznak a személyemnek. A végzettségemet pénzügyi területen szereztem, és ezt egészítette ki az élet egy több mint 10 éves értékesítési és kontrolling gyakorlattal. Mindig csapatban dolgoztam, ahol legtöbbször emberek irányítása, koordinálása, mentorálása és munkájuk támogatása volt a feladatom.
Nincs ez másként most sem.

Részletes tematika

1. Modul: Egy fogászati vállalkozás alapjai, gazdasági alapismeretek


Tréner: Máté Zoltán, Korpai Erika
Dátum: 2022. március 24., csütörtök 14:00 - 18:00
Tematika: Alapvető gazdasági fogalmak, egy vállalkozás elengedhetetlen pillérei, üzleti tervezés, vállalkozói alapismeretek, pénzügyi és adózási alapismeretek. Specifikusan a fogászati szektorra nézve

2. Modul: Mindennapi csapatvezetés és humán menedzsment

Tréner: Dr. Jurácsik Tímea
Dátum:
2022. március 31., csütörtök 14:00 - 18:00
Tematika:
Vezetői modellek megismerése, a coaching szemléletű vezetés alapjai, munkavállalói és munkáltatói elégedettség, csapatépítés és a mindennapi belső kommunikáció technikái.


3. Modul: Fogászati pénzügyek és profitmaximalizálás

Tréner: Máté Zoltán, Korpai Erika
Dátum:
2022. április 7., kedd 14:00 - 18:00
Tematika: Pénzügyi alapismeretek, alapvető gazdasági mutatószámok és kimutatások értelmezése. Székidőszámítás, árazás, és a beruházások megtérülésének kalkulálása, értelmezése.


 

Nézd meg mit gondolnak mások képzéseinkről!
Vedd meg most!

Takaríts meg 10 000 Ft-ot!
Amennyiben február 10-ig jelentkezel a képzésre, a listaárból 10 000 ft kedvezményt adunk! 
99 900 Ft helyett 89 900 ft

Megveszem
Ha eljöttél a tréningünkre és úgy érzed nem azt kaptad, amit vártál, nem találtad hasznosnak, jelezd és AZONNAL VISSZAFIZETJÜK a díját!

Jelentkezem a képzésre!

  Kérem a kedvezményt

  Számlázási adatok:
  * A hatályos felsőoktatási törvények értelmében, a képzés szervezőjének jelentési kötelezettsége van, ezért a képzésen résztvevők adatait regisztrálnunk kell. A számla kiállítás folyamatának egyszerűsításe miatt itt kérjük Önöket az adószám és egyéb számlázási adatok megadására is.

  Ügyfeleink rólunk
  • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

   Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
   2021-03-26
  • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

   Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
   2021-01-31
  • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

   Simon Ildus Avatar Simon Ildus
   2020-10-24
  • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

   Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
   2020-07-20
  • positive review  A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. 👍🙂 Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról: csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. ✅Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. ✅Tetszik, hogy az online programok mellett, személyes segítséget is nyújtotok.✅ A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   Éva Járomi Avatar Éva Járomi
   2020-07-17
  • positive review  Kedves Dental Menedzser Csapat! Nagyon jól éreztük magunkat a felkészítő program alatt, rengeteg hasznos információhoz jutottunk. Köszönöm, hogy segítettetek átvészelni az elmúlt nehéz időszakot! Új lendületet adtatok azáltal, hogy más perspektívából közelítetek a fogászat felé. Kicsit morbid, de mégis jól jött ez a vírus, hiszen ez adta a lehetőséget arra, hogy találkoztunk Veletek. Komoly szakmai ismeret mellett, a jó hangulat, a precízség jellemezte a webinárokat. Köszönjük! Az Alba+Dental Kft résztvevői nevében dr. Aracsi Anikó

   Anikó Aracsi Avatar Anikó Aracsi
   2020-07-09
  • positive review  Nekem ezen a Tavaszon a Dental Menedzser Csapatának megismerése volt a "korona". Elfeledtetve a karantént, profi rendszerben felépített előadásaikkal, saját élményeken alapuló és ezáltal hiteles útmutatásaikkal egyedülálló támogatást adtak a fogászati ellátásba történő beilleszkedésemhez. Válságkezelés, Pénzügyek, Marketing, Páciens életút, Hatósági megfelelés, Humán management: a jól működő fogászati rendelő működtetéséhez egy ízig-vérig elhivatott Csapat iránymutatása elengedhetetlen. Az, hogy csak ajánlani tudom minden rendelőnek: "kevés"... : A Dental Menedzser egy olyan "intézmény", amit meg kell ismerni minden Fogászatnak, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás igénybe vételével tudjanak fejlődni. Köszönöm a nyíltságot, a profizmust, a kedvességet, örülök hogy sokat tanulhattam és remélem még sokáig dolgozhatunk együtt!

   Klementina Varga Avatar Klementina Varga
   2020-07-01
  • positive review  Sokoldalú problémamegoldás, segítőkészség ambíció, kedvesség. Ezekkel a szavakkal jellemezném a csapatot. Köszönöm a munkátokat. :)

   Robert Poncz Avatar Robert Poncz
   2020-06-30
  • positive review  Minden háttérmunka, ami ma egy sikeres rendelőhöz elengedhetetlen! Marketing, praxis menedzsment, pácienskoordinátor képzés, csapatépítés, vagy bármilyen hatósági megfelelés, esetleg egy bosszantó EESZT csatlakozás. Ők Mindent, Precízen, Pontosan és Gyorsan! Jó hogy vagytok!!!

   Erdős Bálint Avatar Erdős Bálint
   2020-06-16
  • positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert mi csak a fogászati szakmához értünk,ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól a maradék 75% pedig praxis menedzsment.Ebben tudnak Zoliék nekünk nagyon profin segíteni,tanácsot adni! Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!

   Réti Csík Avatar Réti Csík
   2020-05-14
  Akikkel együtt dolgozunk
  fogorvos képzés, fogászati menedzsment

  Visszahívást kérek!

   Elfogadom, hogy a Dental Menedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra