fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Időprésben a rendelőtulajdonos

Nincs időm semmire! Stressz, feladatok, határidők, idegeskedés. Ismerős az érzés?


Ha igen, akkor ezt a programot Neked találtuk ki!

Ha összenyomnak a rendelői feladatok, egy rohanás az életed és mégsem érzed azt, hogy anyagilag és szakmailag egyről a kettőre tudnál jutni, akkor itt a helyed ezen a tréningen! Az idő olyan erőforrás, melyből mindenki számára ugyanannyi van. Hogyan lehet mégis, hogy egyesek ebből jóval többet hoznak ki, és jóval sikeresebben és kiegyensúlyozottabban tudnak élni? Erre tanít meg ez az egyedülálló, rendelőtulajdonosoknak és fogorvosoknak szóló coaching szemléletű program, mely segít megtalálni a számodra legalkalmasabb időgazdálkodási modellt, hatékonyabbá tesz és feloldja a frusztrációkat.

Képzési információk
Dátum:
2021. 03. 04. 14:00

A képzés három modulra épül, így összesen három napos. További dátumok:

2021. 03. 11., csütörtök, 14:00 – 18:00
2021. 03. 25., csütörtök, 14:00 – 18:00

Akinek szól: Rendelőtulajdonosok, fogorvosok
Helyszín: Budapest
Ár: 89 900 forint
Trénerek: Sugár Márton - Nemzetközileg akkreditált coach (EMCC AIE Practitioner), tréner, 2 fogászati rendelő tulajdonosa
Máté Zoltán - Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser
Tovább a részletes tematikára
 Fontos információ
NÁLUNK BIZTONSÁGBAN VAGY!
Képzéseinket minden esetben kis csoportokra szabjuk (10-15 fő), ha a helyzet nem változik, maximum 8 jelentkezést fogadunk el, így a jelenlegi korlátozások mellett is meg tudjuk tartani. A programjainkon minden esetben biztosítunk kézfertőtlenítőt, rendszeresen szellőztetünk, a székeket megfelelő távolságra helyezzük egymástól és természetesen maszkot viselünk.

Hitünk szerint a képzés kezdetére már a vakcina következtében enyhítenek a korlátozásokon, amennyiben a helyzet még rosszabbra fordulna a tréningeket online tartjuk.
Trénerek
Sugár Márton
Nemzetközileg akkreditált coach (EMCC AIE Practitioner), tréner, 2 fogászati rendelő tulajdonosa

Sugár Márton vagyok, nemzetközi szinten akkreditált coach (EMCC AIE Practitioner), emellett közgazdász, 5 vállalkozás és 2 fogászati rendelő tulajdonosa, befektető.
Ma már tény, hogy sok esetben jön jól egy külső támogató, aki segít rávilágítani új perspektívákra – támaszkodva a már meglévő erőforrásokra.
Ezt a külső támogató szerepét töltöm be integratív szemléletű coach-ként és trénerként rendelővezetők, rendelőtulajdonosok és fogorvosok életében.

Máté Zoltán
Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser

Máté Zoltán vagyok a Dental Menedzser alapítója, vezető tanácsadója és trénere, fogászati közgazdász. Több, mint 10 éven keresztül menedzseltem hazai és külföldi praxisokat. A Dental Menedzser vezető trénereként számos képzést tartottam már fogászati csapatoknak, szakterületem a kommunikáció, a gazdasági gondolkodás és a csapatvezetői készségek fejlesztése.

Részletes tematika

1. Modul: Mit jelent nekem az időszűke a vállalkozásomban?


Tréner: Sugár Márton
Dátum: 2021. március 4., csütörtök. 14:00 - 18:00
Tematika: Mit jelent nekem az időszűke a vállalkozásomban? Mik a tipikus problémák és élethelyzetek? Mi az "ára" az időszűkének? Megoldási lehetőségek. Első időgazdálkodási modell megismerése.


2. Modul: Időgazdálkodási modellek és a saját megoldásom.


Tréner:
Sugár Márton
Dátum:
2021. március 11., csütörtök. 14:00 - 18:00
Tematika:
A közösen feldogozott témák és problémák megoldásai. További időgazdálkodási modellek megismerése. Saját megoldásunk megtalálása és tipikus problémáink megoldása.


3. Modul: Hogyan tovább? A saját módszertan kiválasztása és implementálása.


Tréner:
Sugár Márton
Dátum:
2021. március 25., csütörtök. 14:00 - 18:00
Tematika: A tudatos változás és fejlődés menedzsmentje, a saját módszertan implementálása a mindennapokra. 

A Dental Menedzser minden tréningjén kávéval, üdítővel, sós és édes süteményekkel várja a résztvevőket.
Vedd meg most!

Takaríts meg 45 000 forintot! 

Az Early bird jegyről már lecsúsztál, de még mindig van egy meglepetésünk a számodra. A képzés mellé ajándékba adunk egy Ingyenes coaching alkalmat Sugár Mártonnal  (értéke 45 000 forint)

Ajánlat értéke: 129 900 ft helyett 89 900 ft

Megveszem
Ha eljöttél a tréningünkre és úgy érzed nem azt kaptad, amit vártál, nem találtad hasznosnak, jelezd és AZONNAL VISSZAFIZETJÜK a díját!

Jelentkezem a képzésre!

  Kérem a kedvezményt

  Számlázási adatok:
  * A hatályos felsőoktatási törvények értelmében, a képzés szervezőjének jelentési kötelezettsége van, ezért a képzésen résztvevők adatait regisztrálnunk kell. A számla kiállítás folyamatának egyszerűsításe miatt itt kérjük Önöket az adószám és egyéb számlázási adatok megadására is.

  Ügyfeleink rólunk
  • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

   Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
   2021-03-26
  • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

   Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
   2021-01-31
  • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

   Simon Ildus Avatar Simon Ildus
   2020-10-24
  • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

   Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
   2020-07-20
  • positive review  A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. 👍🙂 Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról: csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. ✅Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. ✅Tetszik, hogy az online programok mellett, személyes segítséget is nyújtotok.✅ A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   Éva Járomi Avatar Éva Járomi
   2020-07-17
  • positive review  Kedves Dental Menedzser Csapat! Nagyon jól éreztük magunkat a felkészítő program alatt, rengeteg hasznos információhoz jutottunk. Köszönöm, hogy segítettetek átvészelni az elmúlt nehéz időszakot! Új lendületet adtatok azáltal, hogy más perspektívából közelítetek a fogászat felé. Kicsit morbid, de mégis jól jött ez a vírus, hiszen ez adta a lehetőséget arra, hogy találkoztunk Veletek. Komoly szakmai ismeret mellett, a jó hangulat, a precízség jellemezte a webinárokat. Köszönjük! Az Alba+Dental Kft résztvevői nevében dr. Aracsi Anikó

   Anikó Aracsi Avatar Anikó Aracsi
   2020-07-09
  • positive review  Nekem ezen a Tavaszon a Dental Menedzser Csapatának megismerése volt a "korona". Elfeledtetve a karantént, profi rendszerben felépített előadásaikkal, saját élményeken alapuló és ezáltal hiteles útmutatásaikkal egyedülálló támogatást adtak a fogászati ellátásba történő beilleszkedésemhez. Válságkezelés, Pénzügyek, Marketing, Páciens életút, Hatósági megfelelés, Humán management: a jól működő fogászati rendelő működtetéséhez egy ízig-vérig elhivatott Csapat iránymutatása elengedhetetlen. Az, hogy csak ajánlani tudom minden rendelőnek: "kevés"... : A Dental Menedzser egy olyan "intézmény", amit meg kell ismerni minden Fogászatnak, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás igénybe vételével tudjanak fejlődni. Köszönöm a nyíltságot, a profizmust, a kedvességet, örülök hogy sokat tanulhattam és remélem még sokáig dolgozhatunk együtt!

   Klementina Varga Avatar Klementina Varga
   2020-07-01
  • positive review  Sokoldalú problémamegoldás, segítőkészség ambíció, kedvesség. Ezekkel a szavakkal jellemezném a csapatot. Köszönöm a munkátokat. :)

   Robert Poncz Avatar Robert Poncz
   2020-06-30
  • positive review  Minden háttérmunka, ami ma egy sikeres rendelőhöz elengedhetetlen! Marketing, praxis menedzsment, pácienskoordinátor képzés, csapatépítés, vagy bármilyen hatósági megfelelés, esetleg egy bosszantó EESZT csatlakozás. Ők Mindent, Precízen, Pontosan és Gyorsan! Jó hogy vagytok!!!

   Erdős Bálint Avatar Erdős Bálint
   2020-06-16
  • positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert mi csak a fogászati szakmához értünk,ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól a maradék 75% pedig praxis menedzsment.Ebben tudnak Zoliék nekünk nagyon profin segíteni,tanácsot adni! Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!

   Réti Csík Avatar Réti Csík
   2020-05-14
  Akikkel együtt dolgozunk
  fogorvos képzés, fogászati menedzsment

  Visszahívást kérek!

   Elfogadom, hogy a Dental Menedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra