Marketing projekt menedzsert keresünk
Dolgozz a magyar egészségügyi szektor legdinamikusabb csapatával!
Marketing projekt menedzserként betekintést nyersz egy rendkívül dinamikusan fejlődő vállalat életébe, részese leszel a fejlődésnek. Emellett rendkívül változatos módon segíted az ügyfeleink (fogászatok és magánegészségügy) magas minőségű kommunikációját és egyéb marketing tevékenységeit. Nem baj, ha nincs fogászati/egészségügyi tapasztalatod, de ha van, az mindenképp előny. A lényeg, hogy érts a marketinghez, érezz rá az egészségügyre (nem ugyanaz, mint csini ruhákról posztolni) és szeresd azt. Minden másban segítünk. Ha érzed magadban a lendületet, a kreativitást és a tettvágyat, akkor olvass tovább!

70% home officeDolgozhatsz bárhonnan, nekünk az a fontos, hogy 9:00 és 17:00 óra közt elérhető légy telefonon, vagy Messengeren. Az online megbezséléseink mellett heti rendszerességgel vannak személyes  ügyféltalálkozóink, csapat meetingjeink és marketing brainstorming alkalmaink Budapesten, amiken számítunk a személyes jelenlétedre.

Nem mindenest keresünk!Szervezetten dolgozunk, nem a KKV-knál megszokott “mindenes” pozícióba keressük az új munkatársat. Konkrét munkaköri leírás alapján dolgozol majd, a munkánkat PM és CRM szoftverek segítik (Asana és Insightly). Mondjuk úgy, hogy multis szemléletek szerint dolgozunk, a multis szigorú kereteket és nehezítő tényezőket mellőzve.

Fogjuk a kezedBevezetünk abba, hogy milyen szempontok szerint történik nálunk a projektek menedzserlése, személyre szabott iránymutatások és rendszer mentén. Kérdezni bármikor tudsz, és partnerként kezelünk, örömmel fogadjuk az önálló gondolatokat és a hatékonyabb munkavégzést segítő javaslataidat is. Ugyanakkor fontos, hogy sok az önálló munkavégzés, már csak a home office-ból adódóan is, így a marketing és projekt menedzsment tapasztalat elengedhetetlen. 

A személyes fejlődésed nekünk is fontos!Időt szánunk az összes kolléga személyes fejlődésére és elégedettségére. Biztosan számíthatsz rendszeres visszajelzésekre és Tőled is örömmel vesszük, hogy őszintén kommunikálsz felénk a saját elvárásaiddal kapcsolatban.

Mik lesznek a feladataid?


Marketing projekt menedzserként kapcsolatot tartasz az ügyfelekkel és a belső szakértő csapattal (PPC specialisátk, SEO szakértők, szövegírók, webfejlesztők) egyaránt. A Te feladatod, hogy felállítsd az adott feladatok ütemtervét, Asanában adminisztráld, nyomon kövesd, hogy ki hol tart a munkájával. Fontos, hogy nem csupán menedzsmentről van szó. Dinamikusan fejlődő vállalkozás lévén sok operatív dologban is számítunk a segítségedre, mint pl. weboldal koncepciók összeállítása, szövegírás, adott esetben kisebb WordPress módosítások elvégzése. Kell, hogy legyenek saját ötleteid és a Rád bízott feladatokat önállóan el tudd végezni. De nyugi, nem dobunk be egyből a mélyvízbe, időt szentelünk az integrációdra, pontos iránymutatások szerint tanulsz bele a munkádba és minden elakadásban segítünk majd.

Íme az elsődleges feladataid: 

 • stratégiai szemlélet nyújtása az ügyfél részére és a csapat felé egyíránt
 • kapcsolattartás az ügyfelekkel
 • brainstorming alkalmak és havi marketing egyeztetések levezénylése
 • PPC kampányok értelmezése, stratégiai szemléletmód, kapcsolattartás a PPC-s kollégákkal
 • weboldal stratégia és koncepció kialakítása, adott esetben szövegírás
 • fogászati és egészségügyi tartalmakhoz iránymutatás adása, adott esetben a tartalom megírása (blog cikk és közösségi média tartalom – az elején mindenképp fontos ez is, hogy megfelelő instrukciókat tudj aztán adni a szövegírónak)
 • tartalmakhoz kapcsolódó képek és videók szerkesztése Canva-ban, CupCutban, … 
 • hírlevél stratégia felállítása, iránymutatás adása a szövegírónak
 • WordPress alapú weboldalak tartalmi frissítése (van saját webesünk, így kisebb változtatásokra gondolj)
 • Youtube csatorna menedzsment
 • projekt adminisztráció és a projektek folyamatos követése (!)

Mit érdemes tudnod a Dental Menedzserről és a Medigrow-ról?


A Dental Menedzser 2017. óta segíti a hazai fogászatok működését. Alapító tagjaink mindegyike dolgozott külföldön és multinacionális vállalatoknál. Az ott megszerzett gondolkodásmódot, rendszerszemléletet és ügyfélkozpontú hozzáállást szeretnénk az ügyfeleinknek is átadni. Ezzel segítve őket, hogy szervezettebben, eredményesebben és kiszámíthatóbb módon érjék el sikereiket.

A Medigrow Kft. 2023-ban alapult, a Dental Menedzser marketing üzletágából és a Klikkmánia performance marketing ügynökség Healthcare részlegéből. Jelenleg közel 60 ügyféllel dolgozunk, ez a szám dinamikusan nő. 


Téged keresünk, ha
rendelkezel marketing ismeretekkel gyakorlati szinten is közösségi média menedzsment, PPC kampányok, WordPress oldal szerkesztés területén
önállóan tudsz dolgozni és képes vagy a szekeret eltolni A-ból B-be
gyorsan dolgozol, szereted a pörgést, cégünk rendkívül dinamikus fejlődési szakaszban van
könnyen elsajátítod a rendszerszemléletet és a kialakult protokollokat
nyitott vagy új dolgok és inspirációk befogadására, a fogászatban és egészségügyben szívesen elmerülnél
mersz előállni új ötletekkel
szereted a változást és könnyen alkalmazkodsz új kihívásokhoz
munkádra igényes vagy, de nem veszel el a részletekben
jól szervezed az otthoni munkavégzést és nem úszol el a nagy szabadságban
örömmel találkozol a kollégáiddal heti 1-2 alkalommal

Mindez szimpatikus? Akkor mutatjuk azt is, hogy mennyi az annyi.


Alkalmazotti és vállalkozói jogviszony egyaránt ideális, 100% bejelentett bérrel. Ennek mértéke tapasztalattól függően bruttó havi 650 000 – 700 000 Ft közt alakul majd. Minden további részletet a személyes interjún részletesen átbeszélünk.

Ha most érzed zsigereidben a lelkesedést és szinte már holnap belevágnál a közös munkába, akkor ne hezitálj, küldd el a jelentkezésedet.


  Írd le kérlek röviden, hogy mit kell tudni az eddigi szakmai előéletedről és mi keltette fel leginkább az érdeklődésedet a pozícióval kapcsolatban.

  A következő lépések: 

  • a jelentkezés szöveges részére kérlek szánj 10 percet, gondold át jól, mert az első benyomást ez adja meg számunkra
  • amennyiben úgy érezzük, hogy ez egy sikeres együttműködés lehet, felhívunk és leegyeztetünk egy 30 perces zoom beszélgetést. 
  • a 3 legígéretesebb jelölttel személyesen is találkozunk, hogy lássuk megvan-e a kémia
  • a csapat által top favoritnak ítélt személlyel elkezdjük a közös munkát