Munkát keresünk!
Engedd meg nekünk, hogy átlendítsünk a céged legkomolyabb kihívásán! – INGYEN!
Olyan vállalkozást keresünk, amely magánegészségügyben nyújt szolgáltatás. Ismerősek az alábbi élethelyzetek? Ha igen, akkor itt vagyunk, használd ki ezt a lehetőséget!  
„Egyszerűen túl gyorsan nőttünk túl nagyra és a szervezet, a folyamatok és az emberek nem tudták lekövetni…” vagy:
„Eddig jó volt, ahogyan csináltuk, hisz emiatt tudtunk növekedni, de most valamit máshogy kell, mert megakadtunk…” vagy:
„Állandó feszültségek vannak a csapatban, egyszerűen nem tiszta, hogy kinek mi a dolga és mindig az egymásra mutogatás megy…” vagy:
„Háát ránk férne egy külső segítség, mert jó sok hiba van a működésünkben…”

Ingyen segítünk!Két rutinos kollégánk, Dr. Jurácsik Tímea és Máté Zoltán a meglévő elméleti és gyakorlati tudását egy egész éves képzésen mélyíti a GROW Group szervezésében indított Szervezetfejlesztés és Változásmenedzsment kurzuson. Ehhez a képzéshez keresünk pilot projektként egy céget, aki anyagi kiadások nélkül értheti meg, hogy mi a gond a cége működésében és a szervezetében.

Mi fog történni?A szervezetfejlesztés tudmányának eszköztárával átvilágítjuk a céged működését, a munkatársak viselkedésének mozgatórugóját, a folyamataid fejlettségét, azaz auditálunk mindent, ami a céged eredményességét támogatja és gátolja. Egy tükröt tartunk és el is mondjuk, hogy mit kell tegyél a jövőben ahhoz, hogy változtatni tudj, a következő szintre tudj lépni!

Vérprofik fogják a kezünketA saját szakértelmünk és tapasztalatunk mellett a projekt lényege, hogy a GROW Group vérprofi tanácsadói és szervezetfejlesztői fogják majd a kezünket és támogatják minden lépésünket. Ők igazán nagyok és elismertek a hazai piacon – ezért tanulunk tőlük mi is.

Miért jó ez Neked?Egy szervezeti átvilágítás nagyjából másfél-kétmillió forintba kerülne egy szervezetfejlesztő cégnél. Ezt most megkapod ingyen! Minden cég szükségszerűen eljut egy-egy szintre ami után önmaga már csak a legritkább esetben tud továbblépni és ugyanabban a taposómalomban őröl. A szervezetfejlesztés ebben segít. A jelenlegi élethelyzeteted és a fejlődés gátjait mérjük föl Neked ingyen!

Mit érdemes tudnod a GROW Group-ról és a szervezetfejlesztésről?


A GROW Group 1994 óta biztosít ügyfeleinek egyedi, magas hozzáadott értékű szervezet- és humánfejlesztési megoldásokat. Ügyfeleik céljait maguk elé tűzve, velük partnerségben dolgoznak azon, hogy a feltárt problémákra testreszabott megoldást nyújtsanak. Ezt a tudást át is adják képzéseik keretein belül.

A szervezetfejlesztés egy külön szakma és tudományág, melynek kiemelkedő alakja a GROW Group. Nem csak csinálják, hanem tanítják is, a képzésünkről ide kattintva tudhatsz meg többet. A szervezetfejlesztés lépései, amelyen mi is végig megyünk majd:
 • Szervezeti audit és diagnózis
 • A diagnózis prezentálása és akcióterv kialakítása a változáshoz
 • A változások levezénylése
 • Finomhangolás és utánkövetés
Számos fogászat és egészségügyi szolgáltató esetében segítettünk már kisebb-nagyobb projektek keretein belül is. Most ezt a tudást mi mélyítjük, az igazi nyertese pedig Te leszel és a céged!
A Te cégedet keressük, ha
Ha a céged magánegészségügyi szolgáltatást nyújt.
Ha úgy érzed, megakadt a fejlődésed, nehezen bírnak a vezetőid a csapattal, káoszos a működés.
Ha van egy vagy két konkrét fájdalompont, ami miatt nem jutsz egyről a kettőre.
Ha a céged legalább 30 fős (vezetőket és munkavállalókat közösen nézve).
Ha rá tudsz szánni egy hónapot arra, hogy interjúkat, fókuszcsoportokat, személyes megfigyeléseket szervezzünk nálad.
Szeretnéd a cégedet a következő szintre juttatni és készen állsz változtatni.

Mindez szimpatikus? Akkor mutatjuk azt is, hogy mennyi az annyi.


0 Forint!

Ha most érzed zsigereidben a lelkesedést és szinte már holnap belevágnál a közös munkába, akkor ne hezitálj, küldd el a jelentkezésedet.


  Írd le kérlek röviden, hogy mit kell tudni a céged jelenlegi élethelyzetével kapcsolatosan és milyen változásokat szeretnél megvalósítani.

  A következő lépések: 

  • A jelentkezés szöveges részére kérlek szánj 10 percet, és írd le nekünk a céged jelenlegi élethelyzetét!
  • Kérlek, fogalmazd meg, hogy mit érzel nehézségnek a céged fejlődésében és mik lehetnek a legfájóbb pontok !
  • Amennyiben céged belepasszol a pilot projektünk elképzelésébe, akkor felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetünk egy első Zoom konzultációt.
  • A csapat által top favoritnak ítélt céget validáltatjuk a GROW Csapatával és elkezdjük a közös munkát.