fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Online konzultáció, marketing

Konzultálj velem!
Ha szükséged van egy külső szemre, vagy kell egy kis löket a weboldaladhoz, vagy a közösségi média kommunikációdhoz, keress bátran egy online konzultációra!

Mennyi időt vesz igénybe?
Egy online videókonzultáció időtartama 60 perc.
Mit kapsz tőlem?
 • Egy külső szem véleményét az online megjelenésedről, vagy ha még most van kialakulóban, akkor iránymutatást, hogy merre indulj el
 • Ötleteket, hogy miként tudsz rendszert kialakítani az online kommunikációdban
 • A beszélgetésünk videófelvételét
 • Írásos összefoglalót az elhangzottakról
Mi a Te feladatod?
Előzetesen elküldeni nekem a weboldalad és a közösségi felületeid linkjeit.

A konzultáción pedig aktív figyelem, nyugodt körülmények és stabil internetkapcsolat, hogy biztosan hatékonyak legyünk.
Mennyibe kerül?
14.900 Ft, amelyet a konzultáció előtt átutalással rendezhetsz.
Regisztrálok

Töltsd ki az űrlapot és konzultálj velem!

  Információdús világban élünk. Nem érjük be annyival, hogy a barátaink, szüleink, ismerőseink kit ajánlanak egy adott szolgáltatásra, amire szükségünk van. Ennél tovább megyünk és megnézzük először a weboldalát, majd “lecsekkoljuk” Facebookon, Instagramon, megnézzük a Google-ön, facebook csoportokban és adott releváns oldalakon, hogy mit mondanak az adott szolgáltatóról. Pont. Lehet ezt szeretni, vagy utálni, egyet nem lehet, ignorálni.

  A marketing egy rendkívül gyorsan változó terület, így nem biztos, hogy a legújabb insta trükköket tudom neked bemutatni, de erre nincs is szükséged. Neked az a fontos, hogy megértsd a látogatóid mit keresnek a weboldaladon, hogyan tudod az általad megálmodott arculatot tükrözni ott és miként tudod a rendelőd küldetését, a csapatod humorát, szakértelmét, báját, a pácienseid problémáit és elégedettségét az online felületeiden megjeleníteni.

  A szemlélet a fontos, a kivitelezés aztán már megy könnyebben.

  Regisztrálok
  Miről konzultálhatsz velem?
  • A weboldalad kialakításáról, átalakításáról
  • Milyen közösségi média csatornákat érdemes használnod
  • Hogyan érdemes a közösségi média csatornáidat használnod
  • Milyen gyakran érdemes online kommunikálnod
  • Hogyan lehet összekötni a rendelőn belüli és kívüli kommunikációdat
  • Miként erősíti egymást az offline (rendelőn belüli) és online kommunikációd
  • Érdemes-e kampányba belevágnod (Google Ads, Facebook)
  • Ha igen, mi legyen az irány
  • Ki tud rendelőn belül besegíteni a kommunikációd menedzselésébe
  • Hogyan tudod a csapatodat bevonni a rendelői kommunikációba
  Miben NEM tudok segíteni?
  • Konkrét kivitelezésbe nem tudunk ezen az alkalmon belemenni
  • Technikai dolgokról sem beszélünk (oldalbeállítások, stb.)

  Töltsd ki az űrlapot és konzultálj velem!

   Ügyfeleink rólunk
   • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

    Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
    2021-03-26
   • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

    Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
    2021-01-31
   • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

    Simon Ildus Avatar Simon Ildus
    2020-10-24
   • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

    Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
    2020-07-20
   • positive review  A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. 👍🙂 Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról: csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. ✅Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. ✅Tetszik, hogy az online programok mellett, személyes segítséget is nyújtotok.✅ A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Éva Járomi Avatar Éva Járomi
    2020-07-17
   • positive review  Kedves Dental Menedzser Csapat! Nagyon jól éreztük magunkat a felkészítő program alatt, rengeteg hasznos információhoz jutottunk. Köszönöm, hogy segítettetek átvészelni az elmúlt nehéz időszakot! Új lendületet adtatok azáltal, hogy más perspektívából közelítetek a fogászat felé. Kicsit morbid, de mégis jól jött ez a vírus, hiszen ez adta a lehetőséget arra, hogy találkoztunk Veletek. Komoly szakmai ismeret mellett, a jó hangulat, a precízség jellemezte a webinárokat. Köszönjük! Az Alba+Dental Kft résztvevői nevében dr. Aracsi Anikó

    Anikó Aracsi Avatar Anikó Aracsi
    2020-07-09
   • positive review  Nekem ezen a Tavaszon a Dental Menedzser Csapatának megismerése volt a "korona". Elfeledtetve a karantént, profi rendszerben felépített előadásaikkal, saját élményeken alapuló és ezáltal hiteles útmutatásaikkal egyedülálló támogatást adtak a fogászati ellátásba történő beilleszkedésemhez. Válságkezelés, Pénzügyek, Marketing, Páciens életút, Hatósági megfelelés, Humán management: a jól működő fogászati rendelő működtetéséhez egy ízig-vérig elhivatott Csapat iránymutatása elengedhetetlen. Az, hogy csak ajánlani tudom minden rendelőnek: "kevés"... : A Dental Menedzser egy olyan "intézmény", amit meg kell ismerni minden Fogászatnak, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás igénybe vételével tudjanak fejlődni. Köszönöm a nyíltságot, a profizmust, a kedvességet, örülök hogy sokat tanulhattam és remélem még sokáig dolgozhatunk együtt!

    Klementina Varga Avatar Klementina Varga
    2020-07-01
   • positive review  Sokoldalú problémamegoldás, segítőkészség ambíció, kedvesség. Ezekkel a szavakkal jellemezném a csapatot. Köszönöm a munkátokat. 🙂

    Robert Poncz Avatar Robert Poncz
    2020-06-30
   • positive review  Minden háttérmunka, ami ma egy sikeres rendelőhöz elengedhetetlen! Marketing, praxis menedzsment, pácienskoordinátor képzés, csapatépítés, vagy bármilyen hatósági megfelelés, esetleg egy bosszantó EESZT csatlakozás. Ők Mindent, Precízen, Pontosan és Gyorsan! Jó hogy vagytok!!!

    Erdős Bálint Avatar Erdős Bálint
    2020-06-16
   • positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert mi csak a fogászati szakmához értünk,ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól a maradék 75% pedig praxis menedzsment.Ebben tudnak Zoliék nekünk nagyon profin segíteni,tanácsot adni! Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!

    Réti Csík Avatar Réti Csík
    2020-05-14
   Akikkel együtt dolgozunk