fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing
Praxis menedzsment

Praxis menedzsment


Iratkozz fel a YouTube csatornámra

Hogyan irányítsam a rendelőmet?

Érezted már valaha úgy fogorvosként, hogy olyan feladatokkal kell megbírkóznod, amelyekhez nem értesz, nem csinálod jól, nem élvezed és rengeteg időt elvesz? Talán az is eszedbe jutott ilyenkor, hogy mennyivel jobban mennének a dolgok, ha ebben az időben inkább a pácienseid kezelésén tudnál dolgozni.

Bizonyos idő után már lehetetlen elvégezni a rendelőben az orvoslást és a cégvezetéssel, rendelővezetéssel járó teendőket. A fogászat egy rendkívül specifikus iparág, melyben két teljesen különböző szakterület, a fogorvoslás és a hatékony üzleti menedzsment találkozása. Orvosként nem érthetsz mindenhez. A marketing, a pénzügyek, az operatív menedzsment vagy akár az adminisztratív követelményeknek való megfelelés egy teljesen más szakterület, teljesen más készségeket igénylő szakma.

Egy tehetséges praxis menedzser pont azt a terhet veszi le a válladról, amire neked nincs időd és amihez kevésbé értesz. Így működik hatékonyan a rendelőd és marad tartósan növekedő pályán.

Milyen a jó praxis menedzser?

Olyan valaki, aki érti a fogászati beavatkozások lényegét, szakértője a marketingnek, empatikus, remekül ki tudja szolgálni a pácienst, remek értékesítésítő, jól kommunikál és precízen kezeléi és átlátja a pénzügyeket, és mindemellett még jó vezetői készséggel is rendelkezik. Nem egyszerű feladat, de segítséggel megoldható.

Ha rendelőd elérte azt a szintet, hogy a saját fogorvosi munkád ellátásához nélkülözhetlen egy praxis menedzser, szívesen segítek kidolgozni a pontos feladatkörét, megtalálni a számodra megfelelő személyt és a betanításában is szívesen részt veszek. Saját praxis menedzseri tapasztalataimat és az ügyfeleimnél tapasztalt tudást osztom meg Veled a helyi vagy külsős praxis menedzser képzéseken.
fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

    Elfogadom, hogy a Dental Menedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra