Social media marketing menedzsert keresünk
Dolgozz a magyar egészségügyi szektor legdinamikusabb csapatával!
Social media marketing menedzserként betekintést nyersz egy rendkívül dinamikusan fejlődő vállalat életébe, részese leszel a fejlődésnek. Emellett rendkívül változatos módon segíted az ügyfeleink (fogászatok és magánegészségügy) magas minőségű kommunikációját és egyéb marketing tevékenységeit. Nem baj, ha nincs fogászati/egészségügyi tapasztalatod, a lényeg, hogy érts a marketinghez, ügyfélszerzéshez (páciensszerzéshez:) ) és szeresd azt. Minden másban segítünk. Ha érzed magadban a lendületet, a kreativitást és a tettvágyat, akkor olvass tovább!

70% home officeDolgozhatsz bárhonnan, nekünk az a fontos, hogy 9:00 és 17:00 óra közt elérhető légy telefonon, vagy Messengeren. Az online megbezséléseink mellett heti rendszerességgel vannak személyes  ügyféltalálkozóink, csapat meetingjeink és marketing brainstorming alkalmaink Budapesten, amiken számítunk a személyes jelenlétedre.

Nem mindenest keresünk!Szervezetten dolgozunk, nem a KKV-knál megszokott “mindenes” pozícióba keressük az új munkatársat. Konkrét munkaköri leírás alapján dolgozol majd, a munkánkat PM és CRM szoftverek segítik (Asana és Insightly). Mondjuk úgy, hogy multis szemléletek szerint dolgozunk, a multis szigorú kereteket és nehezítő tényezőket mellőzve.

Fogjuk a kezedMinden projektnek saját projekt menedzsere van, így az ő szárnyai alatt dolgozol majd, személyre szabott iránymutatások és rendszer mentén. Kérdezni bármikor tudsz, és partnerként kezelünk, örömmel fogadjuk az önálló gondolatokat és a hatékonyabb munkavégzést segítő javaslataidat is.

A személyes fejlődésed nekünk is fontos!Időt szánunk az összes kolléga személyes fejlődésére és elégedettségére. Biztosan számíthatsz rendszeres visszajelzésekre és Tőled is örömmel vesszük, hogy őszintén kommunikálsz felénk a saját elvárásaiddal kapcsolatban.

Mik lesznek a feladataid?


Social media marketing menedzserként támogatod majd a Páciensszerzés és marketing üzletágunk csapatát. Fontos, hogy legyenek saját ötleteid és a Rád bízott feladatokat önállóan el tudd végezni. De nyugi, nem dobunk be egyből a mélyvízbe, időt szentelünk az integrációdra, pontos iránymutatások szerint tanulsz bele a munkádba és minden elakadásban segítünk majd.

Íme az elsődleges feladataid: 

 • fogászati és egészségügyi tartalmak írása (blog cikk és közösségi média tartalom) 
 • tartalmakhoz kapcsolódó képek szerkesztése Canva-ban
 • blog cikkek feltöltése WordPress alapú weboldalakra
 • közösségi média tartalmak időzítése
 • közösségi média tartalmak továbbosztása releváns csoportokban
 • hírlevelek írása
 • WordPress alapú weboldalak tartalmi frissítése (van saját webesünk, így kisebb változtatásokra gondolj)
 • Youtube csatorna menedzsment

Mit érdemes tudnod a Dental Menedzserről?


Cégünk 2017. óta segíti a hazai fogászatok működését. Alapító tagjaink mindegyike dolgozott külföldön és multinacionális vállalatoknál. Az ott megszerzett gondolkodásmódot, rendszerszemléletet és ügyfélkozpontú hozzáállást szeretnénk az ügyfeleinknek is átadni. Ezzel segítve őket, hogy szervezettebben, eredményesebben és kiszámíthatóbb módon érjék el sikereiket.

Tevékenységünkkel lefedjük egy fogászati és magánegészségügyi praxis teljes működését.
Social media marketing menedzserként bármily’ meglepő, a Marketing üzletágunkat erősíted majd, de belelátsz a többi terület működésébe is, így egy teljes képet kapsz a vállalkozások működéséről.
Téged keresünk, ha
rendelkezel marketing ismeretekkel gyakorlati szinten is közösségi média menedzsment, PPC kampányok, WordPress oldal szerkesztés területén
önállóan tudsz dolgozni és képes vagy a szekeret eltolni A-ból B-be
gyorsan dolgozol, szereted a pörgést, cégünk rendkívül dinamikus fejlődési szakaszban van
könnyen elsajátítod a rendszerszemléletet és a kialakult protokollokat
nyitott vagy új dolgok és inspirációk befogadására
mersz előállni új ötletekkel
szereted a változást és könnyen alkalmazkodsz új kihívásokhoz
munkádra igényes vagy, de nem veszel el a részletekben
jól szervezed az otthoni munkavégzést és nem úszol el a nagy szabadságban
örömmel találkozol a kollégáiddal havi 3-4 alkalommal.

Mindez szimpatikus? Akkor mutatjuk azt is, hogy mennyi az annyi.


Elsősorban alkalmazotti jogviszonyban gondolkodunk, 100% bejelentett bérrel. Ennek mértéke tapasztalattól függően bruttó havi 450 000 – 650 000 Ft közt alakul majd. Minden további részletet a személyes interjún részletesen átbeszélünk majd.

Ha most érzed zsigereidben a lelkesedést és szinte már holnap belevágnál a közös munkába, akkor ne hezitálj, küldd el a jelentkezésedet.


  Írd le kérlek röviden, hogy mit kell tudni az eddigi szakmai előéletedről és mi keltette fel leginkább az érdeklődésedet a pozícióval kapcsolatban.

  A következő lépések: 

  • a jelentkezés szöveges részére kérlek szánj 10 percet, gondold át jól, mert az első benyomást ez adja meg számunkra
  • amennyiben úgy érezzük, hogy ez egy sikeres együttműködés lehet, felhívunk és leegyeztetünk egy 30 perces zoom beszélgetést. 
  • a 3 legígéretesebb jelölttel személyesen is találkozunk, hogy lássuk megvan-e a kémia
  • a csapat által top favoritnak ítélt személlyel elkezdjük a közös munkát