fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Találd meg a hangod!

Találd meg a hangod!
Mi a fogászati marketing célja? Ehhez meg kell találnod a saját hangod, amivel másabb leszel a többieknél. Mi a Dental Menedzsernél hisszük, hogy minden rendelőnek van egy saját hangja, csak rá kell találnia.

Szeretnél rátalálni az egyediségedre és elindulni a fogászati marketing és online kommunikáció útján?
A legjobb helyen jársz, így tudunk együtt dolgozni!
Mennyi időt vesz igénybe?
A projekt időtartama 3 hónap
fogászati marketing és online kommunikáció
Mit kapsz tőlünk?

Egy hónapos közös munkát, mely során az alábbiakon megyünk végig:

 • Megnézzük közösen, hogy ki a te célpiacod, ha még nem fogalmaztad meg, akkor közösen meghatározzuk és ún. buyer personákat alakítunk ki.
 • Megnézzük, hogy mely kommunikációs csatornák nélkülözhetetlenek számodra az online térben.
 • Létrehozzuk és kialakítjuk ezeket az online csatornákat.
 • Összeállítunk egy ütemtervet, melynek mentén felépítjük a kommunikációdat és kialakítjuk a saját hangodat.
 • Elkísérlek az úton és a 2. és 3. hónapban segítek a rendszeres fogászati marketing és online kommunikáció kialakításában.
Fogászati marketing és online kommunikáció
Mi a Te feladatod?
Légy tisztában a célpiacoddal és a versenytársaiddal. Legyen egy elképzelésed arról, hogy mely szolgáltatásokat szeretnéd előtérbe helyezni. Ismerd a konkurenseidet és tudd, hogy mi a te előnyöd hozzájuk képest. Ezek fognak segíteni minket a fenti pontok meghatározásában és a saját hangod megtalálásában.

A közös munka nem arról szól, hogy megmondom neked, hogy mit és hogyan kell kommunikálnod, sokkal inkább próbállak arra rávezetni, hogy te tudd mindezt megfogalmazni.
Fogászati weboldal készítés ár
Mennyibe kerül?
70 000 ft/hónap, 3 hónapos projekt intervallumban
Érdekel

  Ezt a típusú szolgáltatás akaratunkon kívül forrta ki magát, amikor elkezdtünk tanácsadói rendszerben is dolgozni a rendelőkkel. Volt több ügyfelünk, akik kellően grafománok voltak, élvezték is mind az írott, mind a szóbeli kommunikációt, látták az igényt rá, viszont nem tudták, hogy mi az, ami egy rendelő arculatához illik, mire kíváncsiak a páciensek, miről lenne jó írni és hírt adni.

  Egy löket kellett csak nekik, ami elindította őket az úton és számunkra is példaértékű posztok születnek azóta is az oldalaikon. Nem csinálnak semmi extra grafikai anyagot, nincsenek meglepő, vagy megosztó képek és vélemények, mégis teljesen egyediek tudnak lenni csupán azzal, hogy rátaláltak a saját hangjukra.
  Ez valakinek könnyebben megy, másoknak nehezebben, de senkinek sem lehetetlen.

  A mi célunk az, hogy a 3 hónapos közös munka során megértsd a fogászati marketing és online kommunikáció szerepét és helyét a rendelőd életében, kialakítsuk a te saját hangodat és felállítsunk egy olyan rendszert a páciensekkel történő kommunikációra, ami a rendelőd számára fenntartható és folyamatosan működtethető. Mert hisszük, látjuk, hogy ez a fogászati marketing esszenciája!
  Szolgáltatásunk az alábbi területeket fedi le:

  • ideális páciensek (buyer persona) meghatározása
  • közös piackutatás hogy lássuk mi a te versenyelőnyöd
  • online kommunikációs csatornák kialakítás/felülvizsgálata
  • kommunikációs nyelv és hang meghatározása
  • kommunikációs terv eszközeinek kialakítása (tervezés és megvalósításra vonatkozóan egyaránt)
  • kommunikációs terv összeállítása lépcsőzetesen (1 hétre, majd 1 hónapra előre)
  • a 2. és 3. hónapban a kommunikációs terv összeállítása közösen, majd a képi és szövegbeli megjelenés átnézése, javaslattétel
  • igény esetén Facebook és Instagram oldalak, a Creator Studio, Google My Business működésének megmutatása, oktatás

  Érdekel

   Miben NEM tudunk segíteni?
    Azt, hogy kiket szeretnél elérni és mely szolgáltatásokkal, azt Neked kell meghatározni, ennek mentén fogunk dolgozni a projekt során.
   Ügyfeleink rólunk
   • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

    Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
    2021-03-26
   • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

    Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
    2021-01-31
   • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

    Simon Ildus Avatar Simon Ildus
    2020-10-24
   • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

    Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
    2020-07-20
   • positive review  A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. 👍🙂 Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról: csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. ✅Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. ✅Tetszik, hogy az online programok mellett, személyes segítséget is nyújtotok.✅ A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Éva Járomi Avatar Éva Járomi
    2020-07-17
   • positive review  Kedves Dental Menedzser Csapat! Nagyon jól éreztük magunkat a felkészítő program alatt, rengeteg hasznos információhoz jutottunk. Köszönöm, hogy segítettetek átvészelni az elmúlt nehéz időszakot! Új lendületet adtatok azáltal, hogy más perspektívából közelítetek a fogászat felé. Kicsit morbid, de mégis jól jött ez a vírus, hiszen ez adta a lehetőséget arra, hogy találkoztunk Veletek. Komoly szakmai ismeret mellett, a jó hangulat, a precízség jellemezte a webinárokat. Köszönjük! Az Alba+Dental Kft résztvevői nevében dr. Aracsi Anikó

    Anikó Aracsi Avatar Anikó Aracsi
    2020-07-09
   • positive review  Nekem ezen a Tavaszon a Dental Menedzser Csapatának megismerése volt a "korona". Elfeledtetve a karantént, profi rendszerben felépített előadásaikkal, saját élményeken alapuló és ezáltal hiteles útmutatásaikkal egyedülálló támogatást adtak a fogászati ellátásba történő beilleszkedésemhez. Válságkezelés, Pénzügyek, Marketing, Páciens életút, Hatósági megfelelés, Humán management: a jól működő fogászati rendelő működtetéséhez egy ízig-vérig elhivatott Csapat iránymutatása elengedhetetlen. Az, hogy csak ajánlani tudom minden rendelőnek: "kevés"... : A Dental Menedzser egy olyan "intézmény", amit meg kell ismerni minden Fogászatnak, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás igénybe vételével tudjanak fejlődni. Köszönöm a nyíltságot, a profizmust, a kedvességet, örülök hogy sokat tanulhattam és remélem még sokáig dolgozhatunk együtt!

    Klementina Varga Avatar Klementina Varga
    2020-07-01
   • positive review  Sokoldalú problémamegoldás, segítőkészség ambíció, kedvesség. Ezekkel a szavakkal jellemezném a csapatot. Köszönöm a munkátokat. 🙂

    Robert Poncz Avatar Robert Poncz
    2020-06-30
   • positive review  Minden háttérmunka, ami ma egy sikeres rendelőhöz elengedhetetlen! Marketing, praxis menedzsment, pácienskoordinátor képzés, csapatépítés, vagy bármilyen hatósági megfelelés, esetleg egy bosszantó EESZT csatlakozás. Ők Mindent, Precízen, Pontosan és Gyorsan! Jó hogy vagytok!!!

    Erdős Bálint Avatar Erdős Bálint
    2020-06-16
   • positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert mi csak a fogászati szakmához értünk,ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól a maradék 75% pedig praxis menedzsment.Ebben tudnak Zoliék nekünk nagyon profin segíteni,tanácsot adni! Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!

    Réti Csík Avatar Réti Csík
    2020-05-14
   Akikkel együtt dolgozunk