fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Weboldal készítés fogorvos és páciens szemmel

Fogászati weboldal készítés
A weboldalad nem más, mint az online recepciód, a vendégkönyved és az esettanulmányaid megjelenítése egyben. Elmondja, hogy miben tudsz segíteni a pácienseidnek, mit mondanak rólad azok, akik már jártak nálad és megmutatja, hogy mik a szemmel látható eredmények, amiket a pácienseid mosolyában alkotsz.

Fogászati weboldalra van szükséged? A legjobb helyen jársz, így tudunk együtt dolgozni!
Fogászati weboldal készítés
Mennyi időt vesz igénybe?
2-4 hónap
Mit kapsz tőlünk?
 • Az általunk kidolgozott protokoll szerint összeállítjuk a weboldalad struktúráját.
 • Ha szükséges, segítünk az arculat kialakításában (logó, betűtípus, szlogen).
 • Domain és tárhely adatok elintézése (új domain és tárhely esetén).
 • Tartalom megírása.
 • A saját webfejlesztőnkkel történő folyamatos kapcsolattartás és projekt menedzsment.
Fogászati weboldal készítés
Mi a Te feladatod?
Legyen egy elképzelésed arról, hogy milyen fogászati weboldalt szeretnél és milyen szolgáltatásokat akarsz előtérbe helyezni. Ezt közösen átbeszéljük, ha kell javaslatot teszünk más irányokra is.

A kivitelezés során szükségem van az aktív közreműködésedre, hogy a weboldal Veled együtt készüljön, divatos szóval ezt agilis fejlesztésnek hívjuk. 🙂
Fogászati weboldal készítés ár
Mennyibe kerül?
Havi 60 000 ft-tól. A végleges árat a konkrét fejlesztési igény függvényében határozzuk meg.
Érdekel
 Fontos információ
FONTOS INFORMÁCIÓ (!!!)
A fogászati weboldal személyre szabott elkészítése aprólékos és nagy koncentrációt igénylő folyamat. Kizárólagosság nincs, ugyanakkor az előbb említett kapacitás szükséglet miatt egyidőben maximum 10 rendelő online megjelenésének kialakításán tudunk dolgozni.

A fogászati weboldal készítés része a folyamatos karbantartás és rendszeres keresőoptimalizálás elősegítése. A honlap átadást követően a Te tulajdonodat képezi majd.

Töltsd ki az űrlapot és vágjunk is bele!

  Jó webfejlesztőt választani legalább olyan nehéz, mint jó fogorvost. Mindkét esetben a bizalmat vásárolod meg, hiszen mint ahogyan te nem tudod bepróbálni a páciens szájába az új mosolyát, úgy egy webfejlesztő sem tudja megmutatni már az első megbeszéléskor, hogy miként fog kinézni a weboldalad.

  Emellett fontos, hogy a webfejlesztő nem feltétlenül marketinges szemmel nézi a weblap kialakítását. Merthogy fontos az esztétikum, amit a marketinges ad, és fontos a technológiai háttér, amit pedig a webfejlesztő. Fogászati weboldal készítés során segítünk megtalálni a saját hangod, arculatod, hogy a rendelőd üzenetét és hangulatát hűen tükrözze az online megjelenésed is.

  Ebben a tipusú munkában rengeteg szubjektív elem van, éppen ezért nagyon fontos a te aktív részvételed, hogy folyamatosan egyeztetve alkossuk meg az online megjelenésedet. Mi kifejezetten fogászati weblapokat készítünk és szeretünk minden ügyfélnek valami újat, egyedit alkotni.

  Érdekel

  Töltsd ki az űrlapot és kezdjük el a közös munkát!

   Szolgáltatásunk az alábbi területeket fedi le:
   • piackutatás
   • kisarculat kialakítása (ha szükséges)
   • domain és tárhely ügyintézés (ha szükséges)
   • weboldal struktúrájának kialakítása
   • tartalom elkészítése SEO szempontok figyelembe vételével
   • jogtiszta képek keresése
   • projekt menedzsment
   • weboldal élesítés, SEO beállításai, végleges tárhelyre költöztetés
   Miben NEM tudunk segíteni?
   • Korábbi domain és tárhelyügyintézésbe nem szeretnénk bekapcsolódni, de ha elakadsz, segítünk kigobozni a gordiuszi csomót.
   Ügyfeleink rólunk
   • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

    Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
    2021-03-26
   • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

    Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
    2021-01-31
   • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

    Simon Ildus Avatar Simon Ildus
    2020-10-24
   • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

    Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
    2020-07-20
   • positive review  A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. 👍🙂 Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról: csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. ✅Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. ✅Tetszik, hogy az online programok mellett, személyes segítséget is nyújtotok.✅ A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Éva Járomi Avatar Éva Járomi
    2020-07-17
   • positive review  Kedves Dental Menedzser Csapat! Nagyon jól éreztük magunkat a felkészítő program alatt, rengeteg hasznos információhoz jutottunk. Köszönöm, hogy segítettetek átvészelni az elmúlt nehéz időszakot! Új lendületet adtatok azáltal, hogy más perspektívából közelítetek a fogászat felé. Kicsit morbid, de mégis jól jött ez a vírus, hiszen ez adta a lehetőséget arra, hogy találkoztunk Veletek. Komoly szakmai ismeret mellett, a jó hangulat, a precízség jellemezte a webinárokat. Köszönjük! Az Alba+Dental Kft résztvevői nevében dr. Aracsi Anikó

    Anikó Aracsi Avatar Anikó Aracsi
    2020-07-09
   • positive review  Nekem ezen a Tavaszon a Dental Menedzser Csapatának megismerése volt a "korona". Elfeledtetve a karantént, profi rendszerben felépített előadásaikkal, saját élményeken alapuló és ezáltal hiteles útmutatásaikkal egyedülálló támogatást adtak a fogászati ellátásba történő beilleszkedésemhez. Válságkezelés, Pénzügyek, Marketing, Páciens életút, Hatósági megfelelés, Humán management: a jól működő fogászati rendelő működtetéséhez egy ízig-vérig elhivatott Csapat iránymutatása elengedhetetlen. Az, hogy csak ajánlani tudom minden rendelőnek: "kevés"... : A Dental Menedzser egy olyan "intézmény", amit meg kell ismerni minden Fogászatnak, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás igénybe vételével tudjanak fejlődni. Köszönöm a nyíltságot, a profizmust, a kedvességet, örülök hogy sokat tanulhattam és remélem még sokáig dolgozhatunk együtt!

    Klementina Varga Avatar Klementina Varga
    2020-07-01
   • positive review  Sokoldalú problémamegoldás, segítőkészség ambíció, kedvesség. Ezekkel a szavakkal jellemezném a csapatot. Köszönöm a munkátokat. 🙂

    Robert Poncz Avatar Robert Poncz
    2020-06-30
   • positive review  Minden háttérmunka, ami ma egy sikeres rendelőhöz elengedhetetlen! Marketing, praxis menedzsment, pácienskoordinátor képzés, csapatépítés, vagy bármilyen hatósági megfelelés, esetleg egy bosszantó EESZT csatlakozás. Ők Mindent, Precízen, Pontosan és Gyorsan! Jó hogy vagytok!!!

    Erdős Bálint Avatar Erdős Bálint
    2020-06-16
   • positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert mi csak a fogászati szakmához értünk,ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól a maradék 75% pedig praxis menedzsment.Ebben tudnak Zoliék nekünk nagyon profin segíteni,tanácsot adni! Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!

    Réti Csík Avatar Réti Csík
    2020-05-14
   Akikkel együtt dolgozunk