fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Fogászati menedzser képzés

Végre egy képzés, mely megtanítja mit és hogyan tegyen egy praxis menedzsere! 


Ezt eddig nem tanították így sehol! 5 modulra épülő, egyedülálló tréning, mely megadja mindazt a tudást, amire egy fogászat menedzserének szüksége van!

Egy fogászati rendelő irányítása számos buktatóval és nehézséggel jár. Sok esetben úgy kerül egy-egy praxismenedzser ebbe a pozícióba, hogy nincs erre felkészítve, a mindennapok során szembesül a kihívásokkal és rengeteg energiába, pénzbe és frusztrációba kerül, amire minden a helyére kerül. Ez egy külön szakma, ami számos területből áll össze, és így, egyben még sehol nem tanították. Egy strukturált, 5 modulra épülő, Magyarországon egyedülálló képzést ajánlunk Neked. Minden modult egy, a terület specialistája tart majd, hogy a leghitelesebb képet és a legszélesebb tudást kapd tőlünk! 6 alkalom, hasonszőrű kollégák, modern Nyugat-európai módszertan, új szemlélet a sikerhez és remek hangulat. Ezeket garantáljuk Neked! Várunk!

Képzési információk
Dátum:
2022. 03. 04. 9:00
6 alkalom (2022. március 4. - május 3. közt)
Akinek szól: Praxismenedzserek, üzletvezetők
Helyszín: Budapest, Rumbachspace Konferenciaterme
Ár: 89 900 Ft / hónap (március, április, május)
Trénerek: Máté Zoltán - Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser
Sziklási Beáta - Hatósági megfelelés szakértő, korábbi praxismenedzser, tanácsadó
Korpai Erika - Pénzügyi szakértő, közgazdász, praxismenedzser
Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya - Egészségügyi menedzser, tréner, fogorvos
Tovább a részletes tematikára
Trénerek
Máté Zoltán
Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser

Máté Zoltán vagyok a Dental Menedzser alapítója, vezető tanácsadója és trénere, fogászati közgazdász. Több, mint 10 éven keresztül menedzseltem hazai és külföldi praxisokat. A Dental Menedzser vezető trénereként számos képzést tartottam már fogászati csapatoknak, szakterületem a kommunikáció, a gazdasági gondolkodás és a csapatvezetői készségek fejlesztése.

Sziklási Beáta
Hatósági megfelelés szakértő, korábbi praxismenedzser, tanácsadó

Sziklási Bea vagyok, a Dental Menedzser praxistanácsadója, hatósági megfelelés szakértő. Több, mint évtizedes tapasztalatom van a fogászatban a dental turizmus pácienskoordinációjától kezdve egy induló praxis megnyitásának projektjéig. 
Számtalan eseteben jártam végig a bürökrácia és adminisztráció útját, ha egy-egy engedélyről, egy-egy hatósági megfelelés elintézéséről volt szó. A program Hatósági megfelelés modulját tartom majd Neked.

Korpai Erika
Korpai Erika
Pénzügyi szakértő, közgazdász, praxismenedzser

Közel húsz éves szakmai tapasztalatomat igyekszem megosztani és gyakorlattá tenni azon praxisokban, ahol bizalmat szavaznak a személyemnek. A végzettségemet pénzügyi területen szereztem, és ezt egészítette ki az élet egy több mint 10 éves értékesítési és kontrolling gyakorlattal. Mindig csapatban dolgoztam, ahol legtöbbször emberek irányítása, koordinálása, mentorálása és munkájuk támogatása volt a feladatom.
Nincs ez másként most sem.

Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya
Egészségügyi menedzser, tréner, fogorvos

A Fogorvostudományi Karon 2013-ban diplomáztam summa cum laude eredménnyel, majd 2017-ben jelentkeztem az Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzser Képzésére, amit kiváló eredménnyel végeztem el. Jelenleg fő érdeklődési körömbe a fogorvosi rendelők fejlesztése, egészségügyi menedzsment, valamint a magyar fogorvosok mentálhigiénéjének javítása, és az egészségügyi szektorban oly gyakran tapasztalt burnout szindróma prevenciója tartozik.

Részletes tematika

1. Modul: Fogászati menedzsment alapjai


Tréner: Máté Zoltán
Dátum: 2022. március 4., péntek. 9:00 - 16:00
Célja: Megismerni a fogászati menedzsment alapjait, egy fogászati rendelő működésének üzleti mechanizmusait. Azonostjuk a szerepünket, a szerepünkkel kapcsolatos érintetteket és a velük való viszonyunkat. Megismerkedünk az idő- és feladatgazdálkodás modelljeivel és a készletkezelés eszközeivel.


2. Modul: Páciensszerzés és marketing


Tréner:
Polgári Edit
Dátum:
2022. március 8., kedd. 9:00 - 13:00
Tematika:
Páciensszerzés és marketing eszközei, weboldal, kerősoptimalizálás (SEO), közösségi média, fizetett kampányok, egyéb online lehetőségek. Offline marketing, szájhagyomány és referenciamarketing. Marketing stratégia és marketing terv készítése.


3. Modul: Páciens életút, kommunikáció és értékesítés


Tréner:
Máté Zoltán, Sziklási Bea
Dátum:
2022. március 22., kedd. 9:00 - 13:00
Tematika: Tudatos pácienskommunikáció és páciens életút tervezés, telefonos és írásos érdeklődések menedzsmentje, recepció képzése, első konzultáció, etikus értékesítés és panaszkezelés technikái.


4. Modul: Hatósági megfelelés, adminisztráció, jogi kérdések


Tréner:
Sziklási Bea
Dátum:
2022. április 5., kedd. 9:00 - 13:00
Tematika: Működési engedélyek, közreműködői szerződések, ANTSZ, GDPR, EESZT, röntgen, beleegyező nyilatkozatok.


5. Modul: Pénzügyi adminisztráció és gazdasági vezetés


Tréner:
Korpai Erika, Máté Zoltán
Dátum:
2022. április 19., kedd. 9:00 - 13:00
Tematika: Székidőszámítás, árazás, orvosok hatékonysága, KPI rendszerek, pénzügyi tervezés és kontrolling folyamata, naptártervezés és kihasználtság maximalizálás, alapvető adózási kérdések


6. Modul: csapatvezetés és humán menedzsment


Tréner:
Máté Zoltán, Dr. Hegedűs Orsolya
Dátum:
2022. május 3., kedd. 9:00 - 13:00
Tematika: Toborzás és kiválasztás, szerepek és felelősségi körök, munkavállalói érdekek rendszere, helyzetfüggő vezetés, teljesítmény - viselkedés mátrix.

Nézd meg programunk erdélyi változatának összefoglalóját! 

Nézd meg mit gondolnak mások képzéseinkről!
Vedd meg most!

Takaríts meg 3x 5 000 Ft-ot!
Amennyiben február 10-ig jelentkezel a képzésre, a listaárból 5 000 ft kedvezményt adunk mindhárom hónapra! 
89 900 Ft helyett 84 900 ft/hónap

Megveszem
Ha eljöttél a tréningünkre és úgy érzed nem azt kaptad, amit vártál, nem találtad hasznosnak, jelezd és AZONNAL VISSZAFIZETJÜK a díját!

Jelentkezem a képzésre!

  Kérem a kedvezményt

  Számlázási adatok:
  * A hatályos felsőoktatási törvények értelmében, a képzés szervezőjének jelentési kötelezettsége van, ezért a képzésen résztvevők adatait regisztrálnunk kell. A számla kiállítás folyamatának egyszerűsításe miatt itt kérjük Önöket az adószám és egyéb számlázási adatok megadására is.

  Ügyfeleink rólunk
  • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

   Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
   2021-03-26
  • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

   Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
   2021-01-31
  • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

   Simon Ildus Avatar Simon Ildus
   2020-10-24
  • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

   Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
   2020-07-20
  • positive review  A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. 👍🙂 Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról: csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. ✅Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. ✅Tetszik, hogy az online programok mellett, személyes segítséget is nyújtotok.✅ A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   Éva Járomi Avatar Éva Járomi
   2020-07-17
  • positive review  Kedves Dental Menedzser Csapat! Nagyon jól éreztük magunkat a felkészítő program alatt, rengeteg hasznos információhoz jutottunk. Köszönöm, hogy segítettetek átvészelni az elmúlt nehéz időszakot! Új lendületet adtatok azáltal, hogy más perspektívából közelítetek a fogászat felé. Kicsit morbid, de mégis jól jött ez a vírus, hiszen ez adta a lehetőséget arra, hogy találkoztunk Veletek. Komoly szakmai ismeret mellett, a jó hangulat, a precízség jellemezte a webinárokat. Köszönjük! Az Alba+Dental Kft résztvevői nevében dr. Aracsi Anikó

   Anikó Aracsi Avatar Anikó Aracsi
   2020-07-09
  • positive review  Nekem ezen a Tavaszon a Dental Menedzser Csapatának megismerése volt a "korona". Elfeledtetve a karantént, profi rendszerben felépített előadásaikkal, saját élményeken alapuló és ezáltal hiteles útmutatásaikkal egyedülálló támogatást adtak a fogászati ellátásba történő beilleszkedésemhez. Válságkezelés, Pénzügyek, Marketing, Páciens életút, Hatósági megfelelés, Humán management: a jól működő fogászati rendelő működtetéséhez egy ízig-vérig elhivatott Csapat iránymutatása elengedhetetlen. Az, hogy csak ajánlani tudom minden rendelőnek: "kevés"... : A Dental Menedzser egy olyan "intézmény", amit meg kell ismerni minden Fogászatnak, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás igénybe vételével tudjanak fejlődni. Köszönöm a nyíltságot, a profizmust, a kedvességet, örülök hogy sokat tanulhattam és remélem még sokáig dolgozhatunk együtt!

   Klementina Varga Avatar Klementina Varga
   2020-07-01
  • positive review  Sokoldalú problémamegoldás, segítőkészség ambíció, kedvesség. Ezekkel a szavakkal jellemezném a csapatot. Köszönöm a munkátokat. :)

   Robert Poncz Avatar Robert Poncz
   2020-06-30
  • positive review  Minden háttérmunka, ami ma egy sikeres rendelőhöz elengedhetetlen! Marketing, praxis menedzsment, pácienskoordinátor képzés, csapatépítés, vagy bármilyen hatósági megfelelés, esetleg egy bosszantó EESZT csatlakozás. Ők Mindent, Precízen, Pontosan és Gyorsan! Jó hogy vagytok!!!

   Erdős Bálint Avatar Erdős Bálint
   2020-06-16
  • positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert mi csak a fogászati szakmához értünk,ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól a maradék 75% pedig praxis menedzsment.Ebben tudnak Zoliék nekünk nagyon profin segíteni,tanácsot adni! Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!

   Réti Csík Avatar Réti Csík
   2020-05-14
  Akikkel együtt dolgozunk
  fogorvos képzés, fogászati menedzsment

  Visszahívást kérek!

   Elfogadom, hogy a Dental Menedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra