fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Csapatépítő tréningek fogászatok számára

Nemcsak a multi cégek kiváltsága! A csapatépítő igenis hasznos minden szervezetben, különösképp ha az irányított tematika mentén zajlik.

 

Csapatépítő tréningek fogászatoknak

Érezted-e már úgy, hogy a csapat lendülete elfogyott és jó lenne felrázni kicsit, összekovácsolni ismét az embereket, hogy új lendülettel induljatok neki a következő hónapoknak? Tematikus csapatépítő programjaink pont ebben segítenek! 

Képzési információk
Dátum: Közösen határozzuk meg
Akinek szól: A teljes csapat
Helyszín: Megbeszélt helyszín
Ár: Megegyezés szerint
Trénerek: A csapatépítő tematikájától függően határozzuk meg
Tovább a részletes tematikára
Fogászati marketing
Trénerek
Máté Zoltán
Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser

Máté Zoltán vagyok a Dental Menedzser alapítója, vezető tanácsadója és trénere, fogászati közgazdász. Több, mint 10 éven keresztül menedzseltem hazai és külföldi praxisokat. A Dental Menedzser vezető trénereként számos képzést tartottam már fogászati csapatoknak, szakterületem a kommunikáció, a gazdasági gondolkodás és a csapatvezetői készségek fejlesztése.

Sziklási Beáta (Bejci) Praxis tanácsadó
Sziklási Beáta
Hatósági megfelelés szakértő, korábbi praxismenedzser, tanácsadó

Sziklási Bea vagyok, a Dental Menedzser praxistanácsadója, hatósági megfelelés szakértő. Több, mint évtizedes tapasztalatom van a fogászatban a dental turizmus pácienskoordinációjától kezdve egy induló praxis megnyitásának projektjéig.
Számtalan eseteben jártam végig a bürökrácia és adminisztráció útját, ha egy-egy engedélyről, egy-egy hatósági megfelelés elintézéséről volt szó. A program Hatósági megfelelés modulját tartom majd Neked.

Polgári Edit
Polgári Edit
Kommunikációs szakember, marketing projekt menedzser

Kommunikációs területen dolgoztam 10 évig, multinacionális környezetben. Kifejezetten fogászati marketinggel 3 éve foglalkozom. A többi marketing szakemberrel szemben én valóban tudom, hogy mire kiváncsiak a páciensek és mire nem, és azt is, hogy a rendelő számára mi jelenti az arany középutat a kommunikációban, amivel azonosulni tud és eléri a célját.

Részletes tematika

Hiszünk abban, hogy minden cég motorját a benne dolgozó emberek jelentik. Ha ők kedvelik egymást, bíznak egymásban, tudnak hatékonyan, egymást segítve együtt dolgozni, akkor könnyebben jön a mindennapi siker és az anyagi megtérülés is garantáltabb. 

Egy csapat azonban dinamikusan változik, és fontos, hogy időről időre újból összecsiszolódjanak, egymásra találjanak az emberek. Erre ideális megoldás egy céges csapatépítő program. 

Mikor van szükséges céges csapatépítőre? 

 • ha változás történik a rendelő életében (vezetőváltás, új csapattag(ok) érkezése, strukturális átalakítás, stratégia váltás)
 • amikor úgy érzed, hogy mindenki vesztett a lendületéből és mint vezető, szeretnél új ritmust adni a dolgos mindennapoknak
 • az év elindításakor, az éves tervek és célok átadása céljából (launching)  
 • az év lezárásakor, összegzés és köszönetnyilvánítás gyanánt (karácsonyi csapatépítő)
 • nyáron, amikor jól esne szusszanni egyet és új lendületet kapni az év második felére

Hogyan épül fel egy céges csapatépítő program? 

A csapatépítők során minden esetben egyedi igényeket elégítünk ki. Egy hosszabb beszélgetés során feltárjuk, hogy mi a jelenlegi élethelyzet, milyen a csapat összetétele, mik a következő félév céljai és ennek tekintetében állítunk össze egyedi, az adott rendelőre szabott programot. 

Nem szervezünk sörözést, egész napos sportolást, vagy szabadulószobát, mert mi sokkal inkább egymás emberi oldalának megismerésére és a közösen eltöltött idő adta élményekre alapozzuk a csapatépítőket.

Amire biztosan számíthatsz, hogy lesznek fogászat specifikus elemek is, hogy ne csak jól érezzük magunkat, hanem egy-egy fejlődési pontban is sikerüljön hozzáadott értéket adnunk. Emellett garantált, hogy mindenki kilép majd kicsit a komfortzónájából és ha egy egész falat nem is, de pár sor téglát mindenképp igyekszünk lerombolni a magatok köré épített falból. 

A csapatépítőt szervezhetjük általunk javasolt helyszínen, vagy a rendelőhöz közel. A lényeg, hogy mindenképp lépjetek ki a megszokott falak közül és valódi élményt kapjon mindenki a nap során. 

A csapatépítő hossza általában 6 óra, közös ebéddel, vagy vacsorával egybekötve.

Ha eljöttél a tréningünkre és úgy érzed nem azt kaptad, amit vártál, nem találtad hasznosnak, jelezd és AZONNAL VISSZAFIZETJÜK a díját!

Kérj egyedi ajánlatot!

  Számlázási adatok:
  * A hatályos felsőoktatási törvények értelmében, a képzés szervezőjének jelentési kötelezettsége van, ezért a képzésen résztvevők adatait regisztrálnunk kell. A számla kiállítás folyamatának egyszerűsításe miatt itt kérjük Önöket az adószám és egyéb számlázási adatok megadására is.

  Ügyfeleink rólunk
  • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

   Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
   2021-03-26
  • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

   Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
   2021-01-31
  • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

   Simon Ildus Avatar Simon Ildus
   2020-10-24
  • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

   Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
   2020-07-20
  • positive review  A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. 👍🙂 Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról: csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. ✅Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. ✅Tetszik, hogy az online programok mellett, személyes segítséget is nyújtotok.✅ A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   Éva Járomi Avatar Éva Járomi
   2020-07-17
  • positive review  Kedves Dental Menedzser Csapat! Nagyon jól éreztük magunkat a felkészítő program alatt, rengeteg hasznos információhoz jutottunk. Köszönöm, hogy segítettetek átvészelni az elmúlt nehéz időszakot! Új lendületet adtatok azáltal, hogy más perspektívából közelítetek a fogászat felé. Kicsit morbid, de mégis jól jött ez a vírus, hiszen ez adta a lehetőséget arra, hogy találkoztunk Veletek. Komoly szakmai ismeret mellett, a jó hangulat, a precízség jellemezte a webinárokat. Köszönjük! Az Alba+Dental Kft résztvevői nevében dr. Aracsi Anikó

   Anikó Aracsi Avatar Anikó Aracsi
   2020-07-09
  • positive review  Nekem ezen a Tavaszon a Dental Menedzser Csapatának megismerése volt a "korona". Elfeledtetve a karantént, profi rendszerben felépített előadásaikkal, saját élményeken alapuló és ezáltal hiteles útmutatásaikkal egyedülálló támogatást adtak a fogászati ellátásba történő beilleszkedésemhez. Válságkezelés, Pénzügyek, Marketing, Páciens életút, Hatósági megfelelés, Humán management: a jól működő fogászati rendelő működtetéséhez egy ízig-vérig elhivatott Csapat iránymutatása elengedhetetlen. Az, hogy csak ajánlani tudom minden rendelőnek: "kevés"... : A Dental Menedzser egy olyan "intézmény", amit meg kell ismerni minden Fogászatnak, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás igénybe vételével tudjanak fejlődni. Köszönöm a nyíltságot, a profizmust, a kedvességet, örülök hogy sokat tanulhattam és remélem még sokáig dolgozhatunk együtt!

   Klementina Varga Avatar Klementina Varga
   2020-07-01
  • positive review  Sokoldalú problémamegoldás, segítőkészség ambíció, kedvesség. Ezekkel a szavakkal jellemezném a csapatot. Köszönöm a munkátokat. :)

   Robert Poncz Avatar Robert Poncz
   2020-06-30
  • positive review  Minden háttérmunka, ami ma egy sikeres rendelőhöz elengedhetetlen! Marketing, praxis menedzsment, pácienskoordinátor képzés, csapatépítés, vagy bármilyen hatósági megfelelés, esetleg egy bosszantó EESZT csatlakozás. Ők Mindent, Precízen, Pontosan és Gyorsan! Jó hogy vagytok!!!

   Erdős Bálint Avatar Erdős Bálint
   2020-06-16
  • positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert mi csak a fogászati szakmához értünk,ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól a maradék 75% pedig praxis menedzsment.Ebben tudnak Zoliék nekünk nagyon profin segíteni,tanácsot adni! Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!

   Réti Csík Avatar Réti Csík
   2020-05-14
  Akikkel együtt dolgozunk
  fogorvos képzés, fogászati menedzsment

  Visszahívást kérek!

   Elfogadom, hogy a Dental Menedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra