fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Polgári Edit (Edó)
Marketing projekt menedzser

Elérhetőségeim:

Anno, az egyetem utolsó évében azt mondta az egyik professzorom, hogy a mi generációnk legalább ötször fog teljes mértékben karriert váltani szakmai élete során. Én eddig 2 országban, 3 cégnél dolgoztam, köztük magyar mikrovállalat, angol kisvállalat és nemzetközi multinacionális cég. Három dolog volt közös mindben, amit eddig csináltam: ügyfélközpontúság, precizitás és stratégiai gondolkodás.

Polgári Edit Marketing projekt menedzser

2017-ben a csillagok szerencsés állásának köszönhetően, Zolival egyszerre fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy kilépjünk a biztonságot jelentő alkalmazotti létből és kezdjünk el valami újat alkotni, létrehozni, a piacnak valami mást mutatni. Odáig jutottunk, hogy ma már én felelek az összes marketing projektért cégen belül. Az elmúlt évek során dolgoztuk kisebb és nagyobb rendelőkkel, Soprontól Nyíregyházáig. Sablonokat kevésbé használunk, helyette személyre szabott, a rendelő élethelyzetéhez leginkább illeszkedő megoldásokat nyújtunk, hogy valóban eredményes legyen a marketing tevékenységünk.

Lelkes sportoló vagyok, amikor tehetem futok, kerékpározom, jógázom és úszok. Van 3 kisfiam, akiknek igyekszem átadni a mozgás szeretetét és persze a fogápolás fontosságát. :-)

Ezekben tudok Neked segíteni

Vélemények a munkámról
Akik már minket választottak és nem csalódtak
fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra