fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing
A Dental Menedzser csapata

Rólunk

Bizalom
Tisztelet
Felelősség
Folyamatos fejlődés
"Alapvetően 3 fő ok vezérelt abban, hogy saját céget alapítsak. Az egyik, hogy térben és időben független lehessek, a másik, hogy azt csináljam, amit a legjobban szeretek és legyen lehetőségem változtatni. A legfontosabb pedig az volt, hogy csak olyan emberekkel vehessem körül magam, akiket én választok, tanulok tőlük és inspirációt jelentenek a mindennapokban. Szerencsés és izgatott vagyok, hogy ez a csapat így összejött."

Máté Zoltán

A csapat

Zoli

Máté Zoltán

Vezető tanácsadó
A Corvinus Egyetemen végeztem 2010-ben, 2011 és 2016 között egy hazai jelentős szereplőnél tanultam a fogászati szakmát Budapesten és Londonban különböző manageri pozíciókban. 2018 áprilisáig a Dél-Londonban található fogszabályzó specialista rendelő, a Premier Orthodontics Practice and Business Development Managere voltam. Ebben a pozícióban két évet töltöttem, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt, rengeteget tanultam a fogászatról, mint üzleti modellről, a páciensekről, fogorvosokról egy britt, nagyon magas standardú rendelőben. Dr. Yaz Nafával és csapatommal 2017 novemberében elnyertük London legnépesebb városrészének (Bromley) A Legszínvonalasabb Szolgáltatást Nyújtó Cég díját.

Egyelőre még nem vagyok házas, de családommal, szüleimmel és nővéremmel, Eszterrel a lehetőségekhez képest sok időt töltünk együtt. A család mellett a sport játszik fontos szerepet az életemben, sokáig profi labdarúgó szerettem volna lenni, de az élet más irányba vitt. Ennek ellenére kisebb sikerek értek, angliai tartózkodásom alatt sikerült egy FA kupa meccsen is pályára lépni. Természetesen csak a sokadosztályban a selejtezők alkalmával. Sokat utaztam, többször éltem külföldön. Az egyetem alatt eltöltöttem egy nyarat Krétán, ahol (Chamaki-ként kerestem a kenyerem), illetve egy évig Rómában is éltem, tanultam, dolgoztam. Ezt követően jött London… majd 5 évig.

Magamat egy kalandvágyó, de ugyanakkor sikerorientált embernek írnám le, akinek legfőbb célja az életben, hogy a lehetőségekhez mérten a legtöbb dolgot megtapasztalja, abból tanuljon, fejlődjön és előrelépjen, mint ember. Klasszikus a mondás: önmagunkat megismerni egy élet is kevés lehet. Ezzel egyetértek, és úgy gondolom, hogy minden nap egy lehetőség, hogy a világ egy új dolgot mutasson meg nekünk, amivel mi magunkat is jobban megismerjük.

Edó

Polgári Edit

Marketing projekt menedzser
Anno, az egyetem utolsó évében azt mondta az egyik professzorom, hogy a mi generációnk legalább ötször fog teljes mértékben karriert váltani szakmai élete során. Én eddig 2 országban, 3 cégnél dolgoztam, köztük magyar mikrovállalat, angol kisvállalat és nemzetközi multinacionális cég. Három dolog volt közös mindben, amit eddig csináltam: ügyfélközpontúság, precizitás és stratégiai gondolkodás.
2017-ben a csillagok szerencsés állásának köszönhetően, Zolival egyszerre fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy kilépjünk a biztonságot jelentő alkalmazotti létből és kezdjünk el valami újat alkotni, létrehozni, a piacnak valami mást mutatni. Odáig jutottunk, hogy ma már én felelek az összes marketing projektért cégen belül.
Lelkes futó vagyok és hetente egyszer “démonidézést is végzek” (by Németh Sándor). Életem legnagyobb produktumai a kisfiaim, akiknek igyekszem átadni a mozgás szeretetét és persze a fogápolás fontosságát :-)))

Bejci

Sziklási Beáta

Praxis tanácsadó
Ha a fogászati pályafutásom a gyermekem lenne, jövőre beírathatnám felső tagozatba! Pedig eredetileg bölcsésznek készültem (a kollégáim szerint az is maradtam). A fogászatok világába egy véletlen folytán kerültem 10 évvel ezelőtt, és azonnal beleszerettem. A telefonos ügyfélszolgálattól kezdve a belső folyamatfejlesztéseken át a fogászati turizmus-menedzsmenten keresztül a praxismenedzsmentig megfordultam több pozícióban is, kicsi és nagy rendelőkben, Magyarországon és Angliában. Zolival valamikor a kezdet kezdetén ismerkedtünk meg, és bár útjaink egy időre másfelé kanyarodtak, a DentalMenedzsernek köszönhetően újra együtt dolgozhatunk! A DentalMenedzserben én képviselem a hatósági megfelelés üzletágat. Értsd: hivatalokba járok, hosszú és bonyolult formanyomtatványokat töltök ki, engedélyeket intézek, EESZT-csatlakoztatok, hogy Nektek ne kelljen! Büszkén állíthatom, hogy a csapatban én főzök-sütök a legjobban. Sajnos, mivel vegán vagyok, ezért az étrendem többnyire fakéregből, kavicsokból, mohából és zúzmarából áll. Komolyra fordítva: az életem vezérlő elvének tekintem, hogy mindig a lehető legetikusabb döntéseket hozzam állat- és embertársaimmal szemben. Rendszeres véradó vagyok, emellett passzív állományú csontvelődonor. Egy nap talán valakinek pont az én őssejtjeimre lesz szüksége, hogy meggyógyulhasson egy súlyos betegségből! Szenvedélyem az olvasás, a klasszikus és kortárs szépirodalom mellett leginkább a sci-fi, a disztópiák, a mágikus realizmus és a dark fantasy állnak legközelebb a szívemhez.

Canya

Czingler Zsolt

Vezető webfejlesztő
Sport, sport, sport. Ezzel le is írtam életem egy szakaszát. Gyermekkoromban imádtam a focit, kézenfekvő volt tehát, hogy atléta, hármasugró leszek. Két olimpia és egy bokaműtét után egyszer csak elmúltak az ugrálós napjaim. Gondolkodtam, mi is lehetnék. Tapasztalatlan voltam, de legalább képzetlen.
Elvégeztem a TF-et, ráadásul elektronikai műszerész is voltam, ám egyetlen másodpercet sem praktizáltam szakmáimban és jobb ez így mindenkinek. Viszont mindig érdekelt a számítástechnika, így beiratkoztam egy autodidakta webdesigner tanfolyamra, melyet még jelenleg is végzek. Nyomdai grafikákkal is foglalkozom és belekóstoltam az online marketingbe (jelentsen bármit is).
Zolival egy fogászati ügyfélen keresztül keveredtünk össze . Zoli mondta, hogy remekül dolgozom és ebben teljesen egyetértettünk. Én is láttam, hogy ő is remekül dolgozik ugyan úgy, mint csapatunk többi tagja, mindenki a szakterületén már bizonyított és profi módon támogatjuk egymás munkáját. Az én feladatom a szubszekvens szinergiák modulációjának... szóval én foglalkozom a weblapokkal. Jóban vagyok a gugelesekkel, ez jót tesz az oldalak látogatottságának. És hogy keretbe foglaljam mondandóm, munka, munka, munka.
Még annyit, hogy boldog párkapcsolatban élek és van egy frankó nevelt kisfiam is. Parallel szerelem a tollaslabda. Versenyzek és büszkén mondhatom, hogy két év alatt semmit sem fejlődtem, de érzelmeim töretlenek.
fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

    Elfogadom, hogy a Dental Menedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra