fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Rólunk

Hitelesség – Profizmus – Küldetéstudat

E három érték nélkül nem tudunk és nem is szeretnénk dolgozni. Szakértői csapatunkat a legtapasztaltabb szakemberek erősítik, akik a maguk szakterületén már bizonyítottak és fogászati tapasztalatuk megkérdőjelezhetetlen.

Nálunk a csapatmunkában az a legfontosabb, hogy az értékeink egyezzenek, mégis különbözzünk egymástól és megtaláljuk azt, hogy ki mivel tud hozzájárulni az ügyfeleink és a csapat sikeréhez. Így tudjuk egy égisz alatt elvégezni a ránk bízott feladatokat örömmel és szenvedéllyel.

Dental Menedzser csapat

A Dental Menedzser csapata

További csapattagok

Mindenkinek csak ajánlani tudom a csapatot, mert mi csak a fogászati szakmához értünk, ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól, a maradék 75% praxis menedzsment. Ebben tudnak nekünk nagyon profin segíteni, tanácsot adni!
Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!
."
Dr. Dombi Ábel
Visszahívást kérek!
Szervezetfejlesztés
fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra