fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Czingler Zsolt (Canya)
Vezető webfejlesztő

Elérhetőségeim:

Sport, sport, sport. Ezzel le is írtam életem egy szakaszát. Gyermekkoromban imádtam a focit, kézenfekvő volt tehát, hogy atléta, hármasugró leszek. Két olimpia és egy bokaműtét után egyszer csak elmúltak az ugrálós napjaim. Gondolkodtam, mi is lehetnék.

Tapasztalatlan voltam, de legalább képzetlen. Elvégeztem a TF-et, ráadásul elektronikai műszerész is voltam, ám egyetlen másodpercet sem praktizáltam szakmáimban és jobb ez így mindenkinek. Viszont mindig érdekelt a számítástechnika, így beiratkoztam egy autodidakta webdesigner tanfolyamra, melyet még jelenleg is végzek. Nyomdai grafikákkal is foglalkozom és belekóstoltam az online marketingbe (jelentsen bármit is).

Czingler Zsolt vezető webfejlesztő

Zolival egy fogászati ügyfélen keresztül keveredtünk össze . Zoli mondta, hogy remekül dolgozom és ebben teljesen egyetértettünk. Én is láttam, hogy ő is remekül dolgozik ugyan úgy, mint csapatunk többi tagja, mindenki a szakterületén már bizonyított és profi módon támogatjuk egymás munkáját. Az én feladatom a szubszekvens szinergiák modulációjának... szóval én foglalkozom a weblapokkal. Jóban vagyok a gugelesekkel, ez jót tesz az oldalak látogatottságának. És hogy keretbe foglaljam mondandóm, munka, munka, munka.

Még annyit, hogy boldog párkapcsolatban élek és van egy frankó nevelt kisfiam is. Parallel szerelem a tollaslabda. Versenyzek és büszkén mondhatom, hogy rengeteg kudarc ér. De érzelmeim töretlenek, ahogy a Dental Menedzser és a munkám iránt is.

Akik már minket választottak és nem csalódtak
fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra