fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Fogorvosi Rendelővezetői Mesterkurzus 2024 ősz

28

Nyolcadszor indítjuk el nagysikerű képzésünket! Frissített, korszerűsített tananyag, klasszikus értékek, 10-12 fő, sok gyakorlat, mindennapi életből vett példák! 

„Kérdőjeleket alakítottunk át felkiáltójellé és ez egy hatalmas érzés.” – Dunai Mihály, ügyvezető (Love Your Smile rendelő, tavaszi kurzus résztvevő)

Egy fogászati rendelő irányítása számos buktatóval és nehézséggel jár. Sok esetben úgy kerül egy-egy praxismenedzser ebbe a pozícióba, hogy nincs erre felkészítve, a mindennapok során szembesül a kihívásokkal és rengeteg energiába, pénzbe és frusztrációba kerül, mire minden a helyére kerül. Ez egy külön szakma, ami számos területből áll, és így, egyben sehol nem tanítják. Egy strukturált, 4 modulra épülő, Magyarországon egyedülálló képzést ajánlunk Neked. Minden modult a terület specialistái tartanak majd, hogy a leghitelesebb képet és a legszélesebb tudást kapd tőlünk! 2×2 nap, amit hasonszőrű kollégákkal tölthetsz, modern nyugat-európai személetet kapsz a hazai piacra szabott gyakorlati tudással, és persze a remek hangulat minden képzésünkön garantált. Várunk szeretettel!

4 (2×2) napos, egyedülálló tréning, mely megadja mindazt a tudást, amire egy fogászat üzleti irányításához szükséged van!

Képzési információk
Dátum:
2024. 11. 07. 9:00
Tréning időpontok:
 • november 7-8. (9:00-17:30) - csütörtök, péntek
 • november 28-29. (9:00-17:30) - csütörtök, péntek
Akinek szól: Fogorvosok, praxismenedzserek, rendelő vezetők, ügyvezetők
Helyszín: 1077 Budapest, Wesselényi utca 4., Hotel Memories földszinti tréningterme
Ár: 250 000 Ft (ÁFA mentes!)
Képzés akkreditációs kódszám: PTE ÁOK/2024.II/00045
Kreditpont: 28
28kreditpont
8Szakdolgozói
kreditpont
Trénerek
Máté Zoltán
Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser

Máté Zoltán vagyok a Dental Menedzser alapítója, vezető tanácsadója és trénere, fogászati közgazdász. Több, mint 10 éven keresztül menedzseltem hazai és külföldi praxisokat. A Dental Menedzser vezető trénereként számos képzést tartottam már fogászati csapatoknak, szakterületem a kommunikáció, a gazdasági gondolkodás és a csapatvezetői készségek fejlesztése.

Bővebben rólam >
Sziklási Beáta (Bejci) Praxis tanácsadó
Sziklási Beáta
Hatósági megfelelés szakértő, korábbi praxismenedzser, tanácsadó

Sziklási Bea vagyok, a Dental Menedzser praxistanácsadója, hatósági megfelelés szakértő. Több, mint évtizedes tapasztalatom van a fogászatban a dental turizmus pácienskoordinációjától kezdve egy induló praxis megnyitásának projektjéig. 
Számtalan eseteben jártam végig a bürökrácia és adminisztráció útját, ha egy-egy engedélyről, egy-egy hatósági megfelelés elintézéséről volt szó. A program Hatósági megfelelés modulját tartom majd Neked.

Bővebben rólam >
dr. Jurácsik Tímea
Fogszakorvos, HR szakértő, rendelőtulajdonos, nemzetközi minősítésű coach (ACC),Gordon&TA által képzett tréner

Dr. Jurácsik Tímea vagyok, végzettségemet tekintve fogszakorvos, ám az élet mára sokkal inkább a rendelővezetés, humán menedzsment és coaching irányába vitt el. Miről lesz szó a tréningen? Humánmenedzsment, konfliktuskezelés, asszertív kommunikáció és coaching alapú vezetési eszköztár, melyek a sikeres páciens- és csapaton belüli kommunikáció alapját képezik.

Bővebben rólam >
Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya
Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya
Egészségügyi menedzser, tréner, fogorvos

A Fogorvostudományi Karon 2013-ban diplomáztam summa cum laude eredménnyel, majd 2017-ben jelentkeztem az Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzser Képzésére, amit kiváló eredménnyel végeztem el. Jelenleg fő érdeklődési körömbe a fogorvosi rendelők fejlesztése, egészségügyi menedzsment, valamint a magyar fogorvosok mentálhigiénéjének javítása, és az egészségügyi szektorban oly gyakran tapasztalt burnout szindróma prevenciója tartozik.

Bővebben rólam >
Polgári Edit
Polgári Edit
Marketing Üzletágvezető

Az elmúlt évek során számtalan kisebb és nagyobb rendelővel dolgoztunk, Soprontól Nyíregyházáig. Az összes munkában volt 1 állandó tényező: személyre szabott, a rendelő élethelyzetéhez leginkább illeszkedő megoldásokat nyújtunk, a marketing eszköztárából azokat az elemeket felhasználva, amik valóban működhetnek az adott rendelőnél. Ezt a tudást és tapasztalatot fogom átadni a marketing modul során.

Bővebben rólam >
Részletes tematika

„Azt kaptam, amit vártam: hihetetlen profizmust és nagyon nagy tudásanyagot, amit hasznosítani is lehet.” - Csongrádi Renáta, (Praxismenedzser, Ortho Care Kft.)


A Fogorvosi Rendelővezetői Mesterkurzusunkon választ kapsz a következő kérdésekre: 

 • Milyen területeket kell átfogj és ismerj praxismenedzserként?
 • Hol a helyed a szervezetben?
 • Milyen feladatokat tudsz levenni a rendelő tulajdonosának válláról?
 • Mit kell tudj a marketingről és páciensszerzésről?
 • Hogyan tartsd a kapcsolatot és működj együtt egy marketing ügynökséggel?
 • Mire figyelj a recepció működése kapcsán?
 • Mik a kritikus pontjai a páciensekkel való kommunikációnak?
 • Mit kell tudj az adminisztratív teendőkről, a hatósági megfelelésről?
 • Mi az az ESZENY, GDPR, EESZT, KBIR?
 • Mi kell szerepeljen egy beleegyező nyilatkozatban és hogyan tároljuk őket?
 • Hogyan tudod átlátni az anyagrendelést?
 • Hogyan tudod beosztani megfelelően az idődet?
 • Hogyan készítsd el megfelelően a beosztást?
 • Hogyan tudod ellenőrizni napi pénzmozgást?
 • Milyen pénzügyi adminisztrációt végezz és milyen kimutatásokat vezess?
 • Hogyan érd el, hogy vezetőként tekintsenek rád?
 • Hogyan tarts meg egy megbeszélést?
 • Hogyan fogalmazz meg kéréseket a munkatársaidnak, hogy az teljesítve legyen?

 

1. Nap: Páciensszerzés, marketing és a betegkommunikáció kritikus pontjai

Tréner: Polgári Edit és Máté Zoltán
Dátum:
2024. november 7.,  9:00 - 17:30
Tematika:

 • Délelőtt: megismerjük a páciensszerzés és marketing eszköztárunk alapjait, megnézzük milyen üzenetekkel érdemes és hatékony működni fogászatként. Áttekintjük, mitől jó egy weboldal, mit jelent a keresőoptimalizálás (SEO), majd beszélünk a közösségi média, fizetett kampányok, egyéb online lehetőségek tárházáról. Megnézzük azokat a marketing kommunikációhoz kapcsolódó eszközöket, melyeket érdemes kiszervezni ügynökségnek és arra is megtanítunk, hogy hogyan tudod ellenőrizni és mérni egy ügynökség munkáját. Megismertetünk egy marketing stratégia és akcióterv kialakításának és betartásának rejtelmeibe.
 • Délután: megtanuljuk a tudatos pácienskommunikáció elemeit és a páciens életútjának szakaszait, megtanuljuk profin kezelni az első telefonos és írásos érdeklődéseket. Megismerjük a recepciós pozíció sarokpontjait,  az első konzultáció fontosságát és a megtanulunk megfelelően bánni a különböző pácienstípusokkal.

2. Nap: Hatósági megfelelés és praxismenedzseri alaptevékenységek

Tréner: Sziklási Beáta, Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya, Máté Zoltán
Dátum:
2024. november 8.,  9:00 - 17:30
Tematika

 • Délelőtt: Megismerjük a fogászati rendelő működtetéséhez szükséges hatósági követelmények alapfogalmait és alapvető jogviszonyokat. Megtanuljuk átlátni az adatvédelemmel kapcsolatos legfontosabb teendőket, megértjük mi fontos nekünk a GDPR témaköréből és miért. Megnézzük, hogy milyen következményei vannak egy hanyagul megírt, vagy nem aláírt beleegyező nyilatkozatnak és megtanuljuk hogyan állítsunk össze egy megfelelő tájékoztató és beleegyező nyilatkozat.
 • Délután: Megismerjük a hatékony készletgazdálkodás 6 pontját, a raktározási rendszereket és profi készletkezelési stratégiákat. Megtanuljuk, hogyan készítsünk el a legokosabban és legfenntarthatóbban egy műszakbeosztást. Megismerkedünk különböző időgazdálkodási modellekkel, hogy a ránk nehezedő feladatokkal a legjobb prioritási sorrendben tudjunk bánni.

3. Nap: Pénzügyi adminisztráció és gazdasági vezetés

Tréner: Máté Zoltán
Dátum:
2024. november 28.,  9:00 - 17:30
Tematika:

 • Délelőtt: Megismerjük a napi pénzmozgás ellenőrzésének elveit, hogy pontosan tudd, nem folyik ki a pénz a kasszából. Megtanuljuk az alapvető kimutatások rendszerének összeállítását, és azt, hogy hogyan tudod ezt a saját rendelődre szabni. Megbeszéljük hogyan vezesd egyszerűen és hatékonyan a kimutatásaidat és mik azok a számok, amiket érdemes havi szinten monitorozni. 
 • Délután: Kiszámíthatod a saját rendelőd székidejét, azt, hogy egy adott orvosnak milyen árbevételt kell generálni ahhoz, hogy kitermelje magát, és megismered azt is, hogy a praxismenedzsernek milyen pénzügyekkel kapcsolatos feladatai lehetnek. Mindezekhez számos excel táblázatot, kalkulátort és szoftveres segítséget is kapsz.

4. Nap: Csapatvezetés és vezetői képességek fejlesztése

Tréner: Dr. Jurácsik Tímea
Dátum:
2024. november 29.,  9:00 - 17:30
Tematika:

 • Délelőtt: Megtanuljuk az alapvető vezetői erényt, az emberismeretet, melyet a toborzás és kiválasztás folyamán hasznosítunk. Megértjük a profilok kialakításának fontosságát, megismerjük a módját, hogy hogyan tudunk vonzó hirdetést felépíteni a potenciális jelöltek számára. Milyen csatornákon keressek és hogyan kezdjem a kiválasztást. Megtanuljuk a munkaköri leírások és integrációs keretrendszerek legfontosabb elemeit és gyakoroljuk a felvételi interjúkat.
 • Délután: Megtanuljuk, hogyan biztosítsuk a megfelelő információáramlást a csapaton belül, hogyan kommunikáljunk vezetőként, hogyan adjunk visszajelzést. Számos modell ad támpontot a munkatársaink viselkedéséről, a legfontosabbakat megismerjük és felismerjük a saját rendelőnk kapcsán. Megtanulunk értekezletet és egyéni fejlesztő, visszajelző beszélgetést tartani.

16:30 - 17:30 - lezárás, oklevelek átadása.

 

Felnőttképzési regisztrációs szám: K/2024/132211
A Dental Menedzser Kft felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2022/000619
A képzést elvégzők, sikeres teljesítés esetén a tréning elvégzését igazoló oklevelet kapnak. 
Szerezhető kreditpontok száma: 28

 

Nézd meg programunk erdélyi változatának összefoglalóját! 

 
Nézd meg, mit gondolnak mások képzéseinkről!
Vedd meg most!

Jelentkezz a kurzusra most!

Takaríts meg 50 000 ft-ot! (-20%)
Amennyiben július 31-ig jelentkezel a képzésre, a listaárból 50 000 ft kedvezményt adunk! 
250 000 ft helyett 200 000 ft

Megveszem
Ha eljöttél a tréningünkre és úgy érzed nem azt kaptad, amit vártál, nem találtad hasznosnak, jelezd és AZONNAL VISSZAFIZETJÜK a díját!

Jelentkezem a képzésre!

Kérem a kedvezményt
Számlázási adatok:
Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra
* A hatályos felsőoktatási törvények értelmében, a képzés szervezőjének jelentési kötelezettsége van, ezért a képzésen résztvevők adatait regisztrálnunk kell. A számla kiállítás folyamatának egyszerűsításe miatt itt kérjük Önöket az adószám és egyéb számlázási adatok megadására is.

  Ügyfeleink rólunk
  • positive review  Végtelenül profi csapat! Bea volt segítségemre a működési engedélyem ügyintézésében. Nem is jól fogalmazok, hiszem nem segített hanem konkrétan megcsinált helyettem szinte mindent, nekem csak hátra kellett dőlni. :) Kedvessége , közvetlensége és talpraesettsége csak hab volt a tortán. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy rábíztam ezt a számomra idegen terepet. Azt hiszem még mindig összeroskadva ülnèk a papírok felett, ha nem találok rá!

   Kiss-Galántai Laura Avatar Kiss-Galántai Laura
   2023-02-21
  • positive review  Végtelenül profi csapat! Bea volt segítségemre a működési engedélyem ügyintézésében. Nem is jól fogalmazok, hiszem nem segített hanem konkrétan megcsinált helyettem szinte mindent, nekem csak hátra kellett dőlni. :) Kedvessége , közvetlensége és talpraesettsége csak hab volt a tortán. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy rábíztam ezt a számomra idegen terepet. Azt hiszem még mindig összeroskadva ülnèk a papírok felett, ha nem találok rá!

   Kiss-Galántai Laura Avatar Kiss-Galántai Laura
   2023-02-21
  • positive review  Végtelenül profi csapat! Bea volt segítségemre a működési engedélyem ügyintézésében. Nem is jól fogalmazok, hiszem nem segített hanem konkrétan megcsinált helyettem szinte mindent, nekem csak hátra kellett dőlni. :) Kedvessége , közvetlensége és talpraesettsége csak hab volt a tortán. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy rábíztam ezt a számomra idegen terepet. Azt hiszem még mindig összeroskadva ülnèk a papírok felett, ha nem találok rá!

   Kiss-Galántai Laura Avatar Kiss-Galántai Laura
   2023-02-21
  • positive review  Végtelenül profi csapat! Bea volt segítségemre a működési engedélyem ügyintézésében. Nem is jól fogalmazok, hiszem nem segített hanem konkrétan megcsinált helyettem szinte mindent, nekem csak hátra kellett dőlni. :) Kedvessége , közvetlensége és talpraesettsége csak hab volt a tortán. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy rábíztam ezt a számomra idegen terepet. Azt hiszem még mindig összeroskadva ülnèk a papírok felett, ha nem találok rá!

   Kiss-Galántai Laura Avatar Kiss-Galántai Laura
   2023-02-21
  • positive review  Köszönjük a gyors és profi segítséget a Dental Menedzser csapatának! Csak ajánlani tudom őket, ha szükséged van bármilyen tanácsra vagy segítségre a Rendelőd menedzselése kapcsán. Mi maximálisan elégedettek vagyunk 😊

   Kristof Boegi Avatar Kristof Boegi
   2022-04-26
  • positive review  Köszönjük a gyors és profi segítséget a Dental Menedzser csapatának! Csak ajánlani tudom őket, ha szükséged van bármilyen tanácsra vagy segítségre a Rendelőd menedzselése kapcsán. Mi maximálisan elégedettek vagyunk 😊

   Kristof Boegi Avatar Kristof Boegi
   2022-04-26
  • positive review  Köszönjük a gyors és profi segítséget a Dental Menedzser csapatának! Csak ajánlani tudom őket, ha szükséged van bármilyen tanácsra vagy segítségre a Rendelőd menedzselése kapcsán. Mi maximálisan elégedettek vagyunk 😊

   Kristof Boegi Avatar Kristof Boegi
   2022-04-26
  • positive review  Köszönjük a gyors és profi segítséget a Dental Menedzser csapatának! Csak ajánlani tudom őket, ha szükséged van bármilyen tanácsra vagy segítségre a Rendelőd menedzselése kapcsán. Mi maximálisan elégedettek vagyunk 😊

   Kristof Boegi Avatar Kristof Boegi
   2022-04-26
  • positive review  Köszönjük a gyors és profi segítséget a Dental Menedzser csapatának! Csak ajánlani tudom őket, ha szükséged van bármilyen tanácsra vagy segítségre a Rendelőd menedzselése kapcsán. Mi maximálisan elégedettek vagyunk 😊

   Kristof Boegi Avatar Kristof Boegi
   2022-04-26
  • positive review  Kedves Dental Menedzser csapat! A Covid alatt "találtam" meg gyakorlati tanácsokban, ismeretekben bővelkedő, a félelmeimet, bizonytalanságomat csökkentő online jelentkezéseiteket. Már akkor elhatároztam, hogy amint lehetséges szeretnék részt venni a képzéseiteken is. Most végre sikerült az Árazás workshop-ra eljutnom. :) És nem csalódtam!!! :) :) Nagyon közérthetően, gyakorlati alapokra helyezve kaptam betekintést a fogászat működéséhez elengedhetetlen közgazdaságtani ismeretekből. Ezzel az ismerettel és a már régóta keresett metodikával, számolási rendszerrel felvértezve már sokkal magabiztosabb vagyok az ár képzés és a rendelővel kapcsolatos gazdasági döntések terén. Hálásan köszönöm! Én úgy gondolom, méh biztosan találkozunk!!!! Szilvia Reider Győr

   Szilvia Reider Avatar Szilvia Reider
   2021-11-22
  Akik már minket választottak és nem csalódtak
  fogorvos képzés, fogászati menedzsment

  Visszahívást kérek!

  Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
  Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra