fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Sziklási Beáta (Bejci)
Praxis tanácsadó, hatósági megfelelés projekt menedzser

Elérhetőségeim:

Ha a fogászati pályafutásom a gyermekem lenne, jövőre beírathatnám felső tagozatba! Pedig eredetileg bölcsésznek készültem (a kollégáim szerint az is maradtam). A fogászatok világába egy véletlen folytán kerültem 10 évvel ezelőtt, és azonnal beleszerettem. A telefonos ügyfélszolgálattól kezdve a belső folyamatfejlesztéseken át a fogászati turizmus-menedzsmenten keresztül a praxismenedzsmentig megfordultam több pozícióban is, kicsi és nagy rendelőkben, Magyarországon és Angliában.

Sziklási Bea Praxis tanácsadó

Zolival valamikor a kezdet kezdetén ismerkedtünk meg, és bár útjaink egy időre másfelé kanyarodtak, a Dental Menedzsernek köszönhetően újra együtt dolgozhatunk! A Dental Menedzserben én képviselem a hatósági megfelelés üzletágat. Értsd: hivatalokba járok, hosszú és bonyolult formanyomtatványokat töltök ki, engedélyeket intézek, EESZT-csatlakoztatok, hogy Nektek ne kelljen! Büszkén állíthatom, hogy a csapatban én főzök-sütök a legjobban. Sajnos, mivel vegán vagyok, ezért az étrendem többnyire fakéregből, kavicsokból, mohából és zúzmarából áll.

Komolyra fordítva: az életem vezérlő elvének tekintem, hogy mindig a lehető legetikusabb döntéseket hozzam állat- és embertársaimmal szemben. Rendszeres véradó vagyok, emellett passzív állományú csontvelődonor. Egy nap talán valakinek pont az én őssejtjeimre lesz szüksége, hogy meggyógyulhasson egy súlyos betegségből! Szenvedélyem az olvasás, a klasszikus és kortárs szépirodalom mellett leginkább a sci-fi, a disztópiák, a mágikus realizmus és a dark fantasy állnak legközelebb a szívemhez.

Hatósági megfelelés szolgáltatásaink

ESZENY – megoldás, ha elakadtál!

Az ESZENY rendszer használatának elsajátítása nem egyszerű feladat. Nem is feltétlenül tudsz rutint szerezni benne, hiszen szerencsés esetben csak ritkán lesz  vele feladatod -az a feladat viszont fontos, hiszen a működési engedélyed múlhat rajta.
Az ESZENY napi szintű felhasználójaként örömmel átadom Neked tapasztalataimat, és akár együtt el is végezhetjük az előtted álló feladatokat!

 


Érdekel
Akik már minket választottak és nem csalódtak