fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Sziklási Beáta (Bejci)
Praxis tanácsadó, hatósági megfelelés projekt menedzser

Elérhetőségeim:

Ha a fogászati pályafutásom a gyermekem lenne, jövőre beírathatnám felső tagozatba! Pedig eredetileg bölcsésznek készültem (a kollégáim szerint az is maradtam). A fogászatok világába egy véletlen folytán kerültem 10 évvel ezelőtt, és azonnal beleszerettem. A telefonos ügyfélszolgálattól kezdve a belső folyamatfejlesztéseken át a fogászati turizmus-menedzsmenten keresztül a praxismenedzsmentig megfordultam több pozícióban is, kicsi és nagy rendelőkben, Magyarországon és Angliában.

Sziklási Bea Praxis tanácsadó

Zolival valamikor a kezdet kezdetén ismerkedtünk meg, és bár útjaink egy időre másfelé kanyarodtak, a Dental Menedzsernek köszönhetően újra együtt dolgozhatunk! A Dental Menedzserben én képviselem a hatósági megfelelés üzletágat. Értsd: hivatalokba járok, hosszú és bonyolult formanyomtatványokat töltök ki, engedélyeket intézek, EESZT-csatlakoztatok, hogy Nektek ne kelljen! Büszkén állíthatom, hogy a csapatban én főzök-sütök a legjobban. Sajnos, mivel vegán vagyok, ezért az étrendem többnyire fakéregből, kavicsokból, mohából és zúzmarából áll.

Komolyra fordítva: az életem vezérlő elvének tekintem, hogy mindig a lehető legetikusabb döntéseket hozzam állat- és embertársaimmal szemben. Rendszeres véradó vagyok, emellett passzív állományú csontvelődonor. Egy nap talán valakinek pont az én őssejtjeimre lesz szüksége, hogy meggyógyulhasson egy súlyos betegségből! Szenvedélyem az olvasás, a klasszikus és kortárs szépirodalom mellett leginkább a sci-fi, a disztópiák, a mágikus realizmus és a dark fantasy állnak legközelebb a szívemhez.

Hatósági megfelelés szolgáltatásaink

Akik már minket választottak és nem csalódtak