fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Fogászati pénzügyi szolgáltatásaink

A számok nem hazudnak!

A pénzügy és kontrolling egy olyan tudományos módszertan, mely minden cég életében az egyik legfontosabb pillért jelenti. Rendszeres riportok és kimutatások segítségével gombnyomásra megmutatja, hogy mi a "matek", mennyi pénz mozog a cégedben, milyen gazdasági eredménnyel működsz. Rámutat azokra a sarokpontokra, amely területeken pénzt tudsz megtakarítani vagy adott esetben nagyobb bevételt generálni. A kontrolling rendszered megmutatja azonnal, ha hiány van a kasszában és segít abban is, hogy tudd mennyit költhetsz anyagra.

Összetett pénzügyi szolgáltatásokat kínálunk Neked egyedülállóként Magyarországon.
Fogászati pénzügy

Fogászati pénzügyi szolgáltatásaink

 

Máté Zoltán vagyok, a Dental Menedzser vezető tanácsadója.

A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem Makrogazdasági elemző és előrejelző szakirányon. Mondhatnám véremben vannak a pénzügyek. Szerencsére azonban az élet a fogászat felé terelt és közel 10 év fogászati menedzseri tapasztalat után saját cégemen, a Dental Menedzseren keresztül segítem a fogászati rendelők működését. Pénzügyek, gazdasági kérdések és üzletvezetési tanácsok esetén, keress bizalommal.

Korpai Erika

 

Korpai Erika vagyok, a Dental Menedzser pénzügy szakértője.

Közel húsz éves szakmai tapasztalatomat igyekszem megosztani és gyakorlattá tenni azon praxisokban, ahol bizalmat szavaznak a személyemnek. A végzettségemet pénzügyi területen szereztem, és ezt egészítette ki az élet egy több mint 10 éves értékesítési és kontrolling gyakorlattal. Mindig csapatban dolgoztam, ahol legtöbbször emberek irányítása, mentorálása és munkájuk támogatása volt a feladatom.

Ügyfeleink rólunk

Írásaink a témában

facebook csoport banner

Akik már minket választottak és nem csalódtak
fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra