fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya (Orsi)
Egészségügyi menedzser, tanácsadó

Az útkeresésem első szakasza a Semmelweis Egyetemre vezetett, ahol 2013-ban kaptam meg a fogorvosi diplomámat. Habár a szakma rengeteg gyönyörű dolgot is tartogat - én különösen szerettem a "kézműves" részét, a szép és élethű munkák elkészítését - úgy éreztem, valami más az, amivel igazán foglalkozni szeretnék. A PhD munkám során tapasztalatot szereztem a kutatás és az oktatás területén, s alkalmam nyílt nemzetközi konferenciákon előadóként szerepelni.
Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya
Az egyetem alatt sokat önkénteskedtem, s ennek kapcsán kipróbálhattam magam a rendezvényszervezés, a csapatépítés területén is. Ezeket a tapasztalatokat integrálva jelentkeztem az Egyetem Menedzserképző Központjába, ahol 2019-ben szereztem meg a diplomámat. Azóta is az egészségügyi menedzsment az elsődleges munkaterületem, nagyon élvezem, amikor igazán átlátok egy rendszert, ami a kellő változások bevezetése után látványosan javulni és működni kezd. Nagyon érdekelnek továbbá a HR folyamatok is, az emberekkel való együttműködés. Ezen kívül az érdeklődési körömbe tartozik a mentális egészség fejlesztése és a pszichológia.
Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya
Habár egészségügyi dolgozóként sokat tanulunk a témáról, valahogy mégsem eleget: a magyar és nemzetközi felmérésekből jól látszik, hogy a kiégés, a depresszió pont minket sújt legerősebben. Az erre való figyelemfelhívás, ezeknek az állapotoknak a megelőzése az egyik fő fókuszom a munkám mellett.A szabadidőmet a családom és a barátaim társaságában töltöm legszívesebben. Mivel van két rosszcsont cicám, ezért a macskák viselkedése, a macskapszichológia (igen, van ilyen tudomány is:) az érdeklődési körömbe tartozik. Ha hobbikról van szó, bármilyen sport jöhet: a síeléstől kezdve a légtornán és a táncon át a szörfözésig bármit szívesen csinálok - persze évszaktól függően.
Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya
Akik már minket választottak és nem csalódtak
fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra