fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing
Képzéseink

Saját szervezésű tréningjeink referenciái

Hogyan legyél fogorvosból cégvezető? - rendszeresen ismétlődő programunk
Vélemény:

„Lendületes, fiatalos csapattal volt szerencsém megismerkedni. Jó hangulatú, rendkívül hasznos, számomra hiánypótló továbbképzésen vehettem részt. Ha felvetődik Bennetek a gondolat, hogy szükségetek van az általuk nyújtott szolgáltatásra vagy továbbképzésre, ne habozzatok kapcsolatba lépni velük!”Dr. Remport Boglárka , Budapest, Fogszabályozó szakorvos

„Kiemelkedően hasznos, jó hangulatú képzések. Mindenkinek bátran ajánlom!” – Dr. Borbély Zoltán, Budapest, rendelőtulajdonos, fogszabáéyozó szakorvos.

„Profi volt!”Dr. Rőthy István, Szombathely

„Szerintem, akinek van olyan ambíciója, hogy saját rendelőt szeretne, mindenképpen jöjjön el!”Dr. Labancz Éva, Budapest

„A leghasznosabb számomra a pénzügyi rész volt, a költségszámítások, székidő, megtérülés. Ajánlom mindenkinek, a képzés után máshogy látod az eseményeket”.Dr. Agócs József, Debrecen.

„Hiánypótló képzés, nem is találtam ehhez hasonlót. Tudatosság, pénzügyi tervezés, önismeret, talán ezek voltak a legfontosabb útravalók”Dr. Gogl Krisztina, Szekszárd.

A résztvevőkkel 2021 őszén
Projekt leírása:

A Hogyan legyél fogorvosból cégvezető az egyik olyan alap programunk, mely minden szemeszterben egyszer megrendezésre kerül. Három alkalmas, három hétig tart és alkalmanként 4 órás modulokban kialakítva adjuk át egy vállalkozás tudatos és emberközpontú vezetéséhez szükséges tudást és kompetenciát.

Minden fogorsvosnak joga van tudni mivel jár vállalkozónak lenni, és minden fogorvosnak joga van hozzáférni egy sikeres vállalkozás működtetéséhez szükséges eszköztárhoz.  

A tréning elsősorban jelenlegi, vagy leendő rendelőtulajdonosoknak szól.

A programról részletes információkat találsz ezen a linken: Hogyan legyél fogorvosból cégvezető?

Ezen a projekten dolgoztak:


Fogászati Recepciós tréning - rendszeresen ismétlődő programunk
Vélemény:

„Tizenhárom éve vagyok a szakmában, de annyi új információhoz jutottam!”Hoffmann Éva, ÁgiDent

„Számomra a panaszkezelés volt egy nagyon fontos kérdés. Hál’ istennek nem mindennap találkozunk ilyennel, de szerettem volna felkészült lenni, és ehhez kaptunk nagyon jó tippeket, ötleteket.”Köteles Andrea, BMC Fogászat

„Nincs második esély az első benyomásra.”Hohol Enikő, Bobdent fogászat

„Mindenkinek ajánljuk ezt a programot, mert tényleg nagyon sokat lehet tanulni belőle és tényleg nagyon igényes ez az egész.” – , Menyhárt Ildikó, Egressy Dental

2021-es év őszi szemeszterének csapatával.
Projekt leírása:

Nincs második esély az első benyomásra – ez az egyik első gondolat, melyet igyekszünk átadni hallgatóinknak a fogászati recepciós programunkon.

A három alkalmas képzés során igyekszünk egy kicsit kilépni a megszokott keretekből, és a páciensek nézőpontjába helyezkedve éljük át közösen a páciens életút első lépéseit. A hatékony kommunikációs technikák mellett panaszmegelőzésről- és kezelésről, valamint idő- és feladatmenedzsmentről is adunk át hasznos, gyakorlati tudást, módszereket, ötleteket a résztvevőinknek.

A képzés hasznos kezdő vagy tapasztaltabb fogászati recepciósoknak, de szeretettel várunk a szakmán kívülről érkező érdeklődőket is, akik szeretnének megismerkedni ezzel a különlegesen színes és izgalmas munkakörrel!

A tréning részletes tematikáját megtalálod itt:

https://dentalmenedzser.hu/kepzes/fogaszati-recepcios-kepzes-2/

Ezen a projekten dolgoztak:


Fogászati Menedzser Képzés - rendszeresen ismétlődő programunk
Vélemény:

„Sok területen felnyitották a szemem. Rengeteg érdekes, hasznos információt kaptam. Igen, megértettem, hogy mennyire fontos az online térben folyamatosan jelen lenni az eredményes üzletmenetünk érdekében.(És még csak az elején tartunk). Köszönöm.” – Rács Tibor, ügyvezető/praxismenedzser, Mosolyrendelő, Szekszárd

„Köszönöm a lehetőséget,szuper volt!”Németh Erika, Eurodent, Mosonmagyaróvár, senior adminisztrátor, fogászati menedzser

„Nagyon pozitív volt ez a képzés, nagyon sok pluszt kaptam, sok választ a kérdéseimre és agyon jó volt olyan emberekkel találkozni, akik hasonló gondolkodásúak. Engem a jogi és a hatósági megfelelés része érdekelt a legjobban, hogy Magyarországon hogy működik. Ez volt számomra a leghasznosabb, legfontosabb”Bolla Barbara, dentál higiénikus és fogászati menedzser

A 2021 őszi szemeszter csapatával.
Projekt leírása:

A program nem titkolt célja, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik egy orvos tulajdonos, vagy vezető orvos mellet magabiztosan tudja irányítani, működtetni és fejleszteni a fogászati rendelőt. Ideális esetben egy orvos csak a szakmával foglalkozik, és egy fogászati menedzser képes áttekinteni a céggel kapcsolatos minden témakört. 

Azt az 5 területet fedjük le a programban, amely minden kis- és középvállalkozás üzleti alapját jelenti az ügyfélszerzéstől kezdve az alapvető pénzügyi ismeretekig, a páciens kommunikációtól és koordinációtól a jogi és egyéb hatósági megfelelésekig. 

A program méltán népszerű és mind ügyvezetőknek, mind praxismenedzsereknek, mind a továbblépés előtt álló vezető asszisztenseknek értékes tudást ad.

Ezen a projekten dolgoztak:


Praxismenedzsment kurzus - Gyergyószentmiklós (Erdély, Románia)
Vélemény:

„Nagyon szuper képzéseken vettem részt! Bátran merem ajánlani minden fogorvos/fogorvosi klinikának 🙂 Lényegretörő és a mindennapokban használható információkat kaptam. Köszönöm szépen, hogy részt vehettem!”Dr. Modval Alex – Székely Dental, Gyergyószentmiklós, Fogorvos

„Hasznos témák, szuper előadásmód. Rengeteg új és könnyen gyakorlatba ültethető tanáccsal fűszerezve 🙂 Köszönjük szépen!” Gál Noémi, praxismenedzser

„Hiánypótló, egyik legértékesebb, hasznosabb képzés az elmúlt 15 évben amin részt vehettem. Hálás vagyok, hogy részt vehettem és a Dental Menedzser csapatot megismerhettük!”Rokaly Magdolna, vezető recepciós

„Számomra rendkívül értékes információkat kaptam Máté Zolitól, egy dologban biztos vagyok, sokmindent tudna még nekem mondani ami a praxisom lendületét tovább erősítené. szóval még találkozunk! addig is további sok sikert!” – Dr. Péter Tamás,
rendelőtulajdonos, Fogklinika (Székelyudvarhely).

További vélemények:
Dr. Lőricz Csaba, fogorvos
Dr. Derzsi Emőke, fogorvos
Dr. Izsák Csaba, fogorvos
Dr. András Ágota, fogorvos
Dr. Tom Marianna, fogorvos
Simon Ildiko, Tom Köllő Imola, fogászati asszisztensek
Dr. Székely Zsolt, fogorvos, rendelőtulajdonos
Dr. Pataki Réka, fogszabályozó szakorvos
Dr. Péter Tamás, fogorvos, rendelőtulajdonos

A 2021. májusában véget ért kurzus csoport tagjaival.
Projekt leírása:

A programot már három alkalommal rendeztük meg sikeresen Erdélyben, Gyergyószentmiklóson. A kurzus szervezője a Dentistry Education by Dr. Székely, amely Dr. Székely Zsolt szájsebész és rendelőtulajdonos „gyermeke”.

Zsolt kiemelten fontosnak tartja a romániai magyar fogorvos közösség támogatását, és folyamatos képzési lehetőséget biztosít nem csak orvos szakmai programok, hanem rendelővezetői, praxismenedzsmenthez köthető programok terén is.

Az ő szervezésével indítottuk el, az összesen hat modulra építkező Praxismenedzsment programot, melyet már három alkalommal sikeresen rendeztünk meg, összesen több, mint 50 erdélyi fogászati munkatárs részvételével.

A program részletei itt találhatóak meg

Ezen a projekten dolgoztak:


Etikus értékesítés és kommunikáció
Vélemény:

„Nagyon jól éreztem magam az Etikus Értékesítés képzésen. Egy hatékony, átlátható eszköztárat és rendszert kaptam az első konzultáció felépítésévek kapcsolatban, ami számomra rendkívül hasznos, tekintve, hogy sokszor volt problémám a beszélgetés tudatos vezetésével, a nehezebb esetek kezelésével. Itt viszont egy csokor olyan konkrét technikát adott át nekünk Zoli, aminek segítségével sokkal tudatosabban és magabiztosabban tudok kommunikálni. Minden fogorvosnak szeretettel ajánlom!” Dr. Fügedi-Hegedűs Orsolya – Volom Dental, Fogorvos és praxismenedzser

 

Projekt leírása:

Az etikus értékesítés és kommunikáció programunk az egyik legnépszerűbb tréningünk. Mind saját szervezésünkben, mind a rendelőknél megtartva „házon belüli” képzésként közel 70 alkalommal került megrendezésre. Konkrét, a mindennapokban használható kommunikációs technikákat tanulunk, gyakorlunk közösen.

A képzést követő napokban, hetekben számos visszajelzést kapunk, amiben a kollégák beszámolnak sikerükről egy-egy korábban nehezebben kezelhetőnek hitt páciens szituációval kapcsolatban.

A program részletes leírása megtalálható itt:

https://dentalmenedzser.hu/kepzes/kommunikacos-trening-fogorvosoknak/

Ezen a projekten dolgoztak:


Válságkezelő és Üzleti Felkészítő Program (Webinár) - 2020. május - július
Vélemény:

„A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról. Csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. Tetszik, hogy az online programok mellett személyes segítséget is nyújtotok.

A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek!”Dr. Járomi Éva, Fogorvos és rendelőtulajdonos (Kecskemét)

„Nagyon talpraesett csapat! Sok hasznos információval bővült a tudásom az online oktatásuknak köszönhetően. Köszönöm a lehetőséget!”Dobos Imre, dental higiénikus, Top-DentFfogászat (Mosonmagyaróvár)

Az egyik előadásunk, Zoomon
Projekt leírása:

Amikor a Covid-19 járvány az első nagy csapást mérte ránk 2020 márciusában, a fogászati rendelőket hatóságilag megállásra kényszerítették. Mi akkor minden hétköznap reggelente 11 órakor egy 45-50 perces webinárral jelentkeztünk, melyben a fogászati rendelők üzleti irányításának egy-egy kérdését tárgyaltuk. Fix pontot jelentettünk a bizonytalanságban, rendszert adtunk a rendszertelenségben és gyakran naponta 80-90 fogorvos és fogászati kolléga jelenlétében tartottuk a webinárokat. A webinár, mint műfaj kifejezetten ismeretlen volt korábban hazai fogászati szektorban, büszkék vagyunk rá, hogy segítettünk több száz kollégának magabiztsan használni a felületet és új kompetenciát adni a mindennapokhoz.

A rendszeres webinárokat néhány hét után egy szervezett csoportos tréning programmá alakítottuk, amiben 3 hónapon keresztül segítettük a válság menedzselését, és a fogászati cég 5 fő üzleti pillérének megismerését.

Ezen a projekten dolgoztak:


Árazás Workshop
Vélemény:
„Kedves Dental Menedzser csapat!
A Covid alatt „találtam” meg gyakorlati tanácsokban, ismeretekben bővelkedő, a félelmeimet, bizonytalanságomat csökkentő online jelentkezéseiteket. Már akkor elhatároztam, hogy amint lehetséges szeretnék részt venni a képzéseiteken is. Most végre sikerült az Árazás workshop-ra eljutnom. 🙂 És nem csalódtam!!! 🙂 🙂 Nagyon közérthetően, gyakorlati alapokra helyezve kaptam betekintést a fogászat működéséhez elengedhetetlen közgazdaságtani ismeretekből. Ezzel az ismerettel és a már régóta keresett metodikával, számolási rendszerrel felvértezve már sokkal magabiztosabb vagyok az ár képzés és a rendelővel kapcsolatos gazdasági döntések terén. Hálásan köszönöm! Én úgy gondolom, méh biztosan találkozunk!!!!” Szilvia Reider, Győr
2021. Novemberében közösen készítettük az árlstáinkat
Projekt leírása:

Az árazás workshop egy egyalkalmas extrém módon gyakorlati workshop, mely a résztvevők számára segít kialakítani a rendelőjükhöz viszonyított legoptimálisabb árlistát.

Maximalizáltuk 12 főben a létszámot, hiszem csak így lehet valóban interaktívan és nyíltan megbeszélni bizonyos dilemmákat. Készültünk egy rövid elméleti blokkal, mely bemutatja az egészséges árazás kialakításának közgazdasági alapjait, majd az előre kiadott házifeladatok mentén elkezdtük a gyakorlati munkát.

A kiadott kalkulátor segítségével mindenki a saját számaival dolgozott, de közösen mentünk végig a metodikán. A gyakorlati kérdések megoldása közben számos, a rendelőkben felmerülő dilemmát beszéltünk meg. A programon többnyire rendelőtulajdonosok, ügyvezetők, fogászati menedzserek vettek részt.

Ezen a projekten dolgoztak:


Ügyfeleink rólunk
 • positive review  Végtelenül profi csapat! Bea volt segítségemre a működési engedélyem ügyintézésében. Nem is jól fogalmazok, hiszem nem segített hanem konkrétan megcsinált helyettem szinte mindent, nekem csak hátra kellett dőlni. :) Kedvessége , közvetlensége és talpraesettsége csak hab volt a tortán. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy rábíztam ezt a számomra idegen terepet. Azt hiszem még mindig összeroskadva ülnèk a papírok felett, ha nem találok rá!

  Kiss-Galántai Laura Avatar Kiss-Galántai Laura
  2023-02-21
 • positive review  Végtelenül profi csapat! Bea volt segítségemre a működési engedélyem ügyintézésében. Nem is jól fogalmazok, hiszem nem segített hanem konkrétan megcsinált helyettem szinte mindent, nekem csak hátra kellett dőlni. :) Kedvessége , közvetlensége és talpraesettsége csak hab volt a tortán. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy rábíztam ezt a számomra idegen terepet. Azt hiszem még mindig összeroskadva ülnèk a papírok felett, ha nem találok rá!

  Kiss-Galántai Laura Avatar Kiss-Galántai Laura
  2023-02-21
 • positive review  Végtelenül profi csapat! Bea volt segítségemre a működési engedélyem ügyintézésében. Nem is jól fogalmazok, hiszem nem segített hanem konkrétan megcsinált helyettem szinte mindent, nekem csak hátra kellett dőlni. :) Kedvessége , közvetlensége és talpraesettsége csak hab volt a tortán. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy rábíztam ezt a számomra idegen terepet. Azt hiszem még mindig összeroskadva ülnèk a papírok felett, ha nem találok rá!

  Kiss-Galántai Laura Avatar Kiss-Galántai Laura
  2023-02-21
 • positive review  Végtelenül profi csapat! Bea volt segítségemre a működési engedélyem ügyintézésében. Nem is jól fogalmazok, hiszem nem segített hanem konkrétan megcsinált helyettem szinte mindent, nekem csak hátra kellett dőlni. :) Kedvessége , közvetlensége és talpraesettsége csak hab volt a tortán. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy rábíztam ezt a számomra idegen terepet. Azt hiszem még mindig összeroskadva ülnèk a papírok felett, ha nem találok rá!

  Kiss-Galántai Laura Avatar Kiss-Galántai Laura
  2023-02-21
 • positive review  Köszönjük a gyors és profi segítséget a Dental Menedzser csapatának! Csak ajánlani tudom őket, ha szükséged van bármilyen tanácsra vagy segítségre a Rendelőd menedzselése kapcsán. Mi maximálisan elégedettek vagyunk 😊

  Kristof Boegi Avatar Kristof Boegi
  2022-04-26
 • positive review  Köszönjük a gyors és profi segítséget a Dental Menedzser csapatának! Csak ajánlani tudom őket, ha szükséged van bármilyen tanácsra vagy segítségre a Rendelőd menedzselése kapcsán. Mi maximálisan elégedettek vagyunk 😊

  Kristof Boegi Avatar Kristof Boegi
  2022-04-26
 • positive review  Köszönjük a gyors és profi segítséget a Dental Menedzser csapatának! Csak ajánlani tudom őket, ha szükséged van bármilyen tanácsra vagy segítségre a Rendelőd menedzselése kapcsán. Mi maximálisan elégedettek vagyunk 😊

  Kristof Boegi Avatar Kristof Boegi
  2022-04-26
 • positive review  Köszönjük a gyors és profi segítséget a Dental Menedzser csapatának! Csak ajánlani tudom őket, ha szükséged van bármilyen tanácsra vagy segítségre a Rendelőd menedzselése kapcsán. Mi maximálisan elégedettek vagyunk 😊

  Kristof Boegi Avatar Kristof Boegi
  2022-04-26
 • positive review  Köszönjük a gyors és profi segítséget a Dental Menedzser csapatának! Csak ajánlani tudom őket, ha szükséged van bármilyen tanácsra vagy segítségre a Rendelőd menedzselése kapcsán. Mi maximálisan elégedettek vagyunk 😊

  Kristof Boegi Avatar Kristof Boegi
  2022-04-26
 • positive review  Kedves Dental Menedzser csapat! A Covid alatt "találtam" meg gyakorlati tanácsokban, ismeretekben bővelkedő, a félelmeimet, bizonytalanságomat csökkentő online jelentkezéseiteket. Már akkor elhatároztam, hogy amint lehetséges szeretnék részt venni a képzéseiteken is. Most végre sikerült az Árazás workshop-ra eljutnom. :) És nem csalódtam!!! :) :) Nagyon közérthetően, gyakorlati alapokra helyezve kaptam betekintést a fogászat működéséhez elengedhetetlen közgazdaságtani ismeretekből. Ezzel az ismerettel és a már régóta keresett metodikával, számolási rendszerrel felvértezve már sokkal magabiztosabb vagyok az ár képzés és a rendelővel kapcsolatos gazdasági döntések terén. Hálásan köszönöm! Én úgy gondolom, méh biztosan találkozunk!!!! Szilvia Reider Győr

  Szilvia Reider Avatar Szilvia Reider
  2021-11-22
Akik már minket választottak és nem csalódtak
fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra