fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Kommunikácós tréning fogorvosoknak

Úgy érzed, hogy szóban nem vagy elég meggyőző a szék mellett? Ez a program megtanít a hatékony bizalomépítő kommunikációra és segít hosszú távra elkötelezni minden pácienst, akit csak lehet!


Tudtad-e, hogy az első konzultáció sikere 85%-ban a kommunikációs képességeden múlik?

Ezek az alkalmak milyen arányban végződnek kezelés kezdéssel? A másik fontos kérdés, hogy a meglévő pácienseid mennyire elkötelezettek irányodba? 
Mielőtt azon kezdesz el gondolkodni, hogy mennyit költs hirdetésekre, hogy új pácienseid legyenek, vizsgáld meg alaposan, hogy mennyire tudsz hatékonyan és jól kommunikálni azzal a pácienssel, aki már ott ül a székedben. 
Ezen a tréningen arra koncentrálunk, hogy azzal az emberrel legyél igazán meggyőző, aki már ott van a rendelődben. Bevételnövelő és hosszú távú elköteleződést támogató szóbeli kommunikációs technikák gyakorlati elsajátítása további mentoring lehetőséggel.

 • Megismered, hogy egyes szituációkban mely kommunikációs eszközök célravezetők és miért.
 • Tárgyaljuk a sikeres kommunikációt problémás, illetve panaszos páciensekkel.
 • Megtudod, hogyan konzultálj nagy értékű kezelések esetén.
 • Ezeket a helyzeteket konkrét példákon keresztül gyakoroljuk, szituációs játékok formájában. 
Képzési információk
Dátum:

A program 2 részből áll: az első alkalmon elsajátítod a kommunikációs eszközöket és gyakorlatokat, melyekkel konkrét bevételnövekedést tudsz elérni (hívjuk kompetencia fejlesztésnek). A második alkalmon személyre szabott mentoringgal segítünk, hogy a képzésen hallottakat a gyakorlatban is sikerrel tudd alkalmazni. 

A kompetencia fejlesztő alkalomra várólistát indítottunk. Amint összejön 6 fő, a képzés pontos időpontja, a résztvevőkkel történő egyeztetés után lesz végleges. 

A mentoring alkalmak (2) egyéni egyeztetés szerint valósulnak meg. 

 

Akinek szól: Fogorvosok, páciens koordinátorok
Helyszín: Budapest, Rumbachspace Konferenciaterme
Ár: 49.900 Ft
Trénerek: Máté Zoltán - Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser
Tovább a részletes tematikára
etikus értékesítés fogászati tréning
Trénerek
Máté Zoltán
Tréner, fogászati közgazdász, korábbi praxismenedzser

Máté Zoltán vagyok a Dental Menedzser alapítója, vezető tanácsadója és trénere, fogászati közgazdász. Több, mint 10 éven keresztül menedzseltem hazai és külföldi praxisokat. A Dental Menedzser vezető trénereként számos képzést tartottam már fogászati csapatoknak, szakterületem a kommunikáció, a gazdasági gondolkodás és a csapatvezetői készségek fejlesztése.

Kommunikációs tréning

Dátum:
2021. november 13., szombat, 9:00 – 16:00

A képzés tematikája és célja: 
Végigmegyünk a konzultáció lépésein és minden egyes szakaszhoz külön kommunikációs eszközöket és technikákat határozunk meg. Ezek, mint mankó lesznek jelen a későbbiek során, minden egyes konzultáción, függetlenül attól, hogy milyen tipusú páciens ül be a székedbe. 

A tematika fő pillérei:

 • Kapcsolat- és bizalomépítési technikák
 • Igényfelmérés és páciensminősítés
 • Kezelési terv és kezelési megoldások prezentálása
 • Pénzügyek és magabiztos árkommunikáció
 • Kifogáskezelés technikái
 • Lezárás-technikák

Gyakorlatok, szerepjátékok, csoportfeladatok és együtt gondolkodás révén jutunk el az egyénre e szabott megoldásokig, melyek a páciens és a csapat érdekeit egyaránt szem előtt tartják.

49 900 Ft
Ezt kérem!
Személyre szabott mentoring

Dátum:
Egyéni egyeztetés szerint, a rendelődben.

A képzés tematikája és célja: 
A 2, vagy akár több alkalmas mentoring során Te a pácienssel konzultálsz, mi hallgatunk, majd közösen átbeszéljük, hogy min érdemes változtatnod (ha kell), hogyan tudod a kommunikációt még inkább a kezedben tartani és sikerrel zárni a konzultációt. 

A mentoring főbb elemei és információi:

 • Feltétel az első alkalmon való sikeres részvétel
 • Maximum 15 fő, így van lehetőségünk mindenkivel egyénileg dolgozni
 • 2 konzultáció végigkísérése és átbeszélése a mentoring alkalmakon
 • Valós élethelyzetek közös feldolgozása
 • Az elméleti tudás gyakorlatba ültetése

A 2 alkalmas mentoringgal kiegészítve készségszintre fejlesztheted a kommunikációs technikáidat és eléred, hogy mindenkit el tudj kötelezni, aki elkötelezhető. Bevételnövelés tudatosan, a kommunikáció erejével! 

Egyedi árajánlat szerint
Ezt kérem!
Nézd meg mit gondolnak mások képzéseinkről!
Ha eljöttél a tréningünkre és úgy érzed nem azt kaptad, amit vártál, nem találtad hasznosnak, jelezd és AZONNAL VISSZAFIZETJÜK a díját!

Jelentkezem a képzésre!

  Számlázási adatok:
  * A hatályos felsőoktatási törvények értelmében, a képzés szervezőjének jelentési kötelezettsége van, ezért a képzésen résztvevők adatait regisztrálnunk kell. A számla kiállítás folyamatának egyszerűsításe miatt itt kérjük Önöket az adószám és egyéb számlázási adatok megadására is.

  Ügyfeleink rólunk
  • positive review  Nagyon jó szívvel ajánlom Zoliék képzéseit minden fogorvos kollégának. A tudásanyagot és megoldásokat olyan valaki adja át, aki régóta ebben dolgozik, tehát ténylegesen a gyakorló fogorvos mindennapi problémáira reagál, életszagú és hiteles módon; több olyan dologra is kaptam egyszerű, jól használható megoldást, amit eddig a fogorvoslás kötelező velejáró problémájának gondoltam, “amivel együtt kell élni”. Ez viszont hol láthatóan nincs így: Zoli egy jól felépített rendszert ad át, ami szorongásmentes, tudatos és magabiztos pácienskommunikációt eredményez. Én nagyon-nagyon hasznosnak találtam, minőségi változást hozott a munkámba, örülök, hogy részt vettem a képzésen!

   Orsolya Hegedűs Avatar Orsolya Hegedűs
   2021-03-26
  • positive review  Legkönnyebben jókedvűen lehet tanulni és fejlődni. Zoltán ezt szenzációsan ötvözi 😀🤘

   Szekely Zsolt Avatar Szekely Zsolt
   2021-01-31
  • positive review  A Székelydental csapata nagyon sokat fejlődött amióta járunk Zoltán kurzusaira, érthető, érdekes, az egész napos időtartam ellenére is maximálisan fenntartotta az érdeklődésünk, a figyelmünk, úgy gondolom, hogy minden a mai világban beilleszkedni akaró fogászati csapatnak szüksége lenne erre a képzésre. Köszönjük!

   Simon Ildus Avatar Simon Ildus
   2020-10-24
  • positive review  Jó ideje keresgéltünk olyan szakembert/szakembereket, akik kiegészítik fogászati rendelőnket a marketing területen. Több cég kipróbálása után találtunk Rátok, ez már kb. 8 hónapja... azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel!! Itt valóban személyre szabott szolgáltatást kapunk, ami nagyon hamar hozott, "kézzel fogható" eredményt! Röviden összefoglalva, amit kapunk... KIMAGASLÓ SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS!!! 🙏😁🦷

   Harman Róbert Harmanné Anita Avatar Harman Róbert Harmanné Anita
   2020-07-20
  • positive review  A Dental Menedzser csapata kiváló segítsége a fogorvosi rendelőknek minden olyan témában, ami a fogorvosi szakmai képzésekből kimarad. 👍🙂 Legyen szó válságkezelésről, hatósági megfelelésről, pénzügyekről, marketingről, kommunikációról: csupa olyan téma, amit velük részletekbe menően meg lehet ismerni és a gyakorlatban felhasználni. ✅Nagyon tetszik a csapat könnyed stílusa, segítőkészsége, alapossága és több éves fogászati üzleti tapasztalata. ✅Tetszik, hogy az online programok mellett, személyes segítséget is nyújtotok.✅ A fogászati rendelőm további fejlődéséhez kaptam kulcsot tőletek, ezt nagyon köszönöm nektek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   Éva Járomi Avatar Éva Járomi
   2020-07-17
  • positive review  Kedves Dental Menedzser Csapat! Nagyon jól éreztük magunkat a felkészítő program alatt, rengeteg hasznos információhoz jutottunk. Köszönöm, hogy segítettetek átvészelni az elmúlt nehéz időszakot! Új lendületet adtatok azáltal, hogy más perspektívából közelítetek a fogászat felé. Kicsit morbid, de mégis jól jött ez a vírus, hiszen ez adta a lehetőséget arra, hogy találkoztunk Veletek. Komoly szakmai ismeret mellett, a jó hangulat, a precízség jellemezte a webinárokat. Köszönjük! Az Alba+Dental Kft résztvevői nevében dr. Aracsi Anikó

   Anikó Aracsi Avatar Anikó Aracsi
   2020-07-09
  • positive review  Nekem ezen a Tavaszon a Dental Menedzser Csapatának megismerése volt a "korona". Elfeledtetve a karantént, profi rendszerben felépített előadásaikkal, saját élményeken alapuló és ezáltal hiteles útmutatásaikkal egyedülálló támogatást adtak a fogászati ellátásba történő beilleszkedésemhez. Válságkezelés, Pénzügyek, Marketing, Páciens életút, Hatósági megfelelés, Humán management: a jól működő fogászati rendelő működtetéséhez egy ízig-vérig elhivatott Csapat iránymutatása elengedhetetlen. Az, hogy csak ajánlani tudom minden rendelőnek: "kevés"... : A Dental Menedzser egy olyan "intézmény", amit meg kell ismerni minden Fogászatnak, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás igénybe vételével tudjanak fejlődni. Köszönöm a nyíltságot, a profizmust, a kedvességet, örülök hogy sokat tanulhattam és remélem még sokáig dolgozhatunk együtt!

   Klementina Varga Avatar Klementina Varga
   2020-07-01
  • positive review  Sokoldalú problémamegoldás, segítőkészség ambíció, kedvesség. Ezekkel a szavakkal jellemezném a csapatot. Köszönöm a munkátokat. :)

   Robert Poncz Avatar Robert Poncz
   2020-06-30
  • positive review  Minden háttérmunka, ami ma egy sikeres rendelőhöz elengedhetetlen! Marketing, praxis menedzsment, pácienskoordinátor képzés, csapatépítés, vagy bármilyen hatósági megfelelés, esetleg egy bosszantó EESZT csatlakozás. Ők Mindent, Precízen, Pontosan és Gyorsan! Jó hogy vagytok!!!

   Erdős Bálint Avatar Erdős Bálint
   2020-06-16
  • positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert mi csak a fogászati szakmához értünk,ha értünk, a cégvezetés pedig egy másik szakma. A sikeres fogászat pedig csak 25%-ban függ a fogászati szakmaiságtól a maradék 75% pedig praxis menedzsment.Ebben tudnak Zoliék nekünk nagyon profin segíteni,tanácsot adni! Amióta velük dolgozom tudatosabb döntéseket tudok hozni a cégvezetés területen,személyi kérdésekben,marketing kérdésekben, a kommunikációnk is sokat fejlődött. Mindenkinek akinek nincs marketing,közgazdasági vagy kommunikációs előképzettsége, csak ajánlani tudom őket!

   Réti Csík Avatar Réti Csík
   2020-05-14
  Akikkel együtt dolgozunk
  fogorvos képzés, fogászati menedzsment

  Visszahívást kérek!

   Elfogadom, hogy a Dental Menedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra