fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Találkozzunk a DentalWorld-ön!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Sziklási Bea
2021. 09. 15.
Végig olvasás kb. 2 perc

A DentalWorld a fogászati szakma megkerülhetetlen fóruma. Kicsit olyan, mint a muszlim hitűeknek Mekka -egy karrieréletút alatt legalább egyszer kötelező elzarándokolni a Hungexpóra, szétnézni az új termékek között, kipróbálni, összehasonlítgatni egy-egy nagyobb értékű berendezést vagy szoftvert a megvásárlás előtt, kipróbálni új szájápolási termékeket. De részt vehetünk számtalan érdekes előadáson is, amelyet hazai és külföldi szaktekintélyek tartanak az érdeklődőknek, ráadásul a kreditpontjainkat is gyarapíthatjuk. És akkor az élő műtéteket még nem is említettem! De meglátásom szerint a DentalWorld egyik legnagyobb vonzereje az emberi és szakmai kapcsolatok építésének lehetőségében rejlik: itt mindig lehet találkozni régi kollégákkal, egyetemi évfolyamtársakkal, és egy kávé mellett egy jót beszélgetni, tapasztalatot cserélni, vagy új ismeretségekre szert tenni.

Mi magunk (együtt és külön-külön is) már jónéhányszor voltunk jelen a DentalWorld-ön látogatóként, az idei évben pedig új szerepkörben is kipróbálhatjuk magunkat! Meghívást kaptunk ugyanis a Cloudent fogászati szoftver csapatától, hogy két előadásukon is részt vegyünk vendégelőadóként.

Mit csinálunk a DentalWorld-ön?

Az volt a célunk, hogy ne csupán elméleti tudást adjunk át, hanem gyakorlati lépéseket és segítséget is nyújtsunk a részt vevő érdeklődőknek. Mindkét előadáson Bögi Kristóf, a Cloudent ügyvezető igazgatója társaságában szerepelünk. Kristóf fogja a Dental Menedzser által képviselt szemléletet és tudást „lefordítani” egészen egyértelmű gyakorlati lépésekre, amelyekhez a Cloudent új, innovatív és a tőlük megszokott módon azonnal átlátható és egyszerűen kezelhető felületet biztosít.

Tudatos pénzügyi tervezés a sikeres rendelő szolgálatában

 Korpai Erikával szeptember 17-én pénteken 14:00-tól találkozhattok, akinek szakterülete a pénzügy és kontrolling fogászati rendelőkben. Az előadáson arra keresik a gyakorlati válaszokat, hogy milyen módon tehetők a rendelő pénzügyei tervezhetővé, amely egy sikeresen és fenntarthatóan működő praxis alapja. Hatékony pénzügyi rendszerek segítségével könnyebben felkészülhetsz váratlan kiadásokra, megtervezheted, milyen feltételek mellett észszerű nagyobb összegű beruházásba fognod, hogyan csökkentsd a költségeidet – mindezt a Cloudent professzionális és könnyen használható pénzügyi kimutatásainak segítségével! A jelszó a tudatos pénzügyi magatartás!

Bővebb információ és jelentkezés: https://www.cloudent.hu/dw2021-tudatos-penz

Minimális adminisztráció = papírmentes rendelő

Szeptember 18-án szombaton 10:00-tól pedig velem (Sziklási Bea) járunk körül egy érdekes és nagyon aktuális kérdést. Ezen az előadáson a kötelező „papírmunkáról”, helyesebben annak fájdalommentessé tételéről beszélünk majd. Megnézzük, mit mond a törvény – mikor, mit és milyen formában kötelező adminisztrálnunk a páciensekkel kapcsolatban egy tipikus páciens-életút során. Szót ejtünk betegdokumentációról, beleegyező nyilatkozatokról, adatvédelmi vonatkozásokról, és az e-aláírások jogi vonatkozásairól is, és megnézzük, hogyan váltható ki a papíralapú adminisztráció szinte teljes egészében elektronikusra – a biztonságosabb, gyorsabb és környezettudatosabb működés érdekében!

Bővebb információ és jelentkezés: https://www.cloudent.hu/dw-2021-papirmentes

 

Várunk szeretettel Benneteket a DentalWorld-ön!

 

fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra