fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Újabb pályázati lehetőség – GINOP PLUSZ január 19-től!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Polgári Edit
2022. 01. 11.
GINOP PLUSZ Végig olvasás kb. < 1

A tavalyi évben a június hónapunk egy jó részét ajánlatok készítésével töltöttük. A nagy reményekkel kecsegtető GINOP pályázatra számos rendelő beadta a pályázatát. A történet végkifejlete nem lett happy end, miután 10 percig volt nyitva a felület, ahova fel lehetett tölteni a pályázatokat. A tiszavirág életű beadás mellett újdonság volt, hogy a beruházás támogatások mellett nagy hangsúlyt kapott már akkor is a vállalkozások szellemi fejlődésének elősegítése, képzések és tanácsadások finanszírozása formájában. Nincs ez másként idén sem, ezúttal GINOP PLUSZ-1.2.3-21 néven nyílik ismét pályázati lehetőség.

Kik pályázhatnak? 

Azok a kettős könyvvitelt vezető mikro-, kis- és középvállalkozások, akik rendelkeznek legalább 1 lezárt üzleti évvel, a dolgozói létszámuk pedig 2021-ben elérte a 3 főt. Budapesti székhelyű vállalkozások ezen a pályázaton sem indulhatnak, mindenki más igen. 

Mire lehet pályázni?

  • Új eszköz beszerzése
  • Infrastrukturális és ingatlan beruházás
  • Tanácsadás, képzés
  • Info-technológiai fejlesztés
  • Megújuló energiaforrást hasznosító technológiai beruházások

Az akár vissza nem térítendő támogatás mértéke 70%-os. A 10 és 200 millió ft közötti összegre január 19-től lehet pályázni. 

További részleteket a pályázat kiírásában találtok.

A tavaszi képzéssorozatunk alkalmait már összeállítottuk és meghirdettük. Miután rendelkezünk a szükséges IFKA minősítéssel, a pályázat keretei közt örömmel adunk ajánlatot képzésekre, ezzel is segítve, hogy ki tudjátok használni a pályázati keret minél nagyobb részét, növelve a nyerés esélyét. Amennyiben pályázatírásban segítségre van szükségetek, szívből ajánljuk azokat a profi pályázatírókat, akikkel kapcsolatban állunk és akik számtalan fogászatnak írtak korábban sikeres pályázatot. 

fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra