fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Maradj éhes, maradj alázatos!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Zoltan Mate
2020. 03. 06.
Végig olvasás kb. 2 perc

“Stay hungry, stay humbled” – mindig is szerettem az ilyen és ehhez hasonló mondatokat.

Legutóbb ezt a szószerkezetet Dr. Kisznyér Sándor szájából hallottam pár hete, amikor a Carlow Dental Centre-ben a két tulajdonos orvos társaságában (Dr. Sallai Krisztián és Dr. William Hayfron) arról beszélgettünk hosszasan, hogyan lehet egy hatalmas szervezetet még jobb fogászattá tenni, és milyen stratégia a legelőnyösebb egy fogszabályozós rendelő beindításához.

A társaságban mindenki éhes volt és alázatos…

Éhes vagy, amikor a siker iránti vágyad erősebb, mint a kudarctól való félelmed.

Alázatos vagy, amikor a mindennapi munkádat a lehető legjobb tudásod szerint végzed és érzed, hogy minden pillanatban tanulhatsz bárkitől bármi hasznosat.

Múlt hétvégén szerencsém volt eltölteni két napot egy olyan orvos társaságában (Dr. Székely Zsolt), aki pénztől, egyéni haszontól függetlenül azt a célt tűzte ki, hogy jobbá tegye az erdélyi fogorvosok lehetőségeit, fejlessze az erdélyi fogászatokat, ezért egy edukációs központot hozott létre, ahol szakmai és praxis menedzsment tematikájú képzéseket tart és szervez.  Az alapokról építkezik, hosszú távon gondolkozik, értéket teremt. Éhes és alázatos…

Az ilyen élményektől és emberektől maradhatunk mi is éhesek és alázatosak!

Én éhes vagyok, mert szeretnék egy napon arra ébredni, hogy az emberek azt mondják Máté Zoltán és a Dental Menedzser csapata nyomott hagyott a magyarországi fogászati iparág térképén, létrehozott új, innovatív programokat, amikkel a rendelők többek lettek, értéket teremtett és úgy általában Magyarországon a fogászat jobb, mint a Dental Menedzser nélkül lenne. Alázatos vagyok, mert az út nagyon hosszú, sok a tanulnivaló és senki sem tudja garantálni, hogy sikerül-e egyáltalán a következő lépést megtenni.

A következő mérföldkő mindenesetre az, hogy a felhalmozott egyénenkénti és közös tudást és tapasztalatot 3 tematikus workshopba szerveztük és saját önálló képzéseket tartunk. Ezekre várunk Téged is!

 

Hogy sikerül-e megugrani ezt a lépést? Nem tudhatjuk biztosan… Izgalmasnak és hasznosnak tartják majd a résztvevők a képzéseinket? Szerintünk igen, nem tudhatjuk biztosan… Az izgalom és drukk, hogy valami újat és értékeset teremtünk a magyar fogászati piacon, azonban sokkal nagyobb, mint a kudarctól való félelem.

fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra