fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Végre! Pályázati lehetőség fogászatok számára (is)!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Polgári Edit
2021. 06. 03.
GINOP PLUSZ Végig olvasás kb. 2 perc

Az elmúlt 1 év, a koronavírus okozta nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel több pályázati lehetőséget biztosított számos szektor, köztük a fogászatok számára is. Ezeket az ún. GINOP pályázatok foglalják magukban, ám a korábbiak döntőrészt hátrányos helyzetű településre bejegyzett cégek számára voltak elérhető (és ott is több esetben már az első kör után bezárták a pályázatot, a források kimerülésére hivatkozva…). Most azonban itt van a GINOP Plusz-1.2.1-21, amire Budapest kivételével bárhonnan pályázhatnak cégek, így ez a pályázat fogászatok számára is elérhető.

Pályázat fogászatok számára – mi ez pontosan?

A GINOP-1.2.1-21 pályázat a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztéseket támogatja.

Kik pályázhatnak?

Csak kettős könyvvitelt végző cég pályázhat. A minimum 1 lezárt, teljes üzleti év itt is előírás. KATA hatálya alá tartozó cégek sajnos nem indulhatnak. 

Pályázat fogászatok számára – de mire?

  • Technológiafejlesztés, beleértve a termelési és szolgáltatási, valamint infokommunikációs technológia fejlesztését, a technológiai kapacitások bővítését, és az üzleti felhőszolgáltatások igénybevételét
  • Infrastrukturális és ingatlan beruházás
  • Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele
  • Képzési szolgáltatások igénybevétele
  • Eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzése
  • Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása. Ennél nagyon fontos, hogy ez plusz 10 pontot ér a pályázatban, így mindenképp érdemes rajta elgondolkodni.

Mikor lehet pályázni?

4 szakasz lesz, melyből az első benyújtási szakasz (elvileg): 2021. június 28. 12 óra 00 perctől 2021. július 5. 12 óra 00 percig tart. (egyébként még nem írták ki a pályázatot és hivatalosan 30 nappal a beadási határidő előtt ki kell írni).

Mekkora összegre lehet pályázni?

30% önerő mellett a támogatás mértéke 10 000 000 és 629 300 000 Ft közé eshet. Fontos, hogy az előzetes kiírásban az szerepel, hogy a visszatérítendő támogatás bizonyos feltételek teljesülése mellett részben vagy egészben vissza nem térítendővé válik. És természetesen mindenki úgy állítja össze a pályázatát, hogy a 70% vissza nem térítendő legyen. 🙂

Hol jövünk mi a képbe? 

pályázat fogászatok számára

Biztosan láttátok, hogy már meghirdettük az őszi képzéseinket, a Dental Menedzser weboldalán. A jó hír az, hogy az összes képzésünk megfelel az IFKA (Iparfejlesztési Közalapítvány) által előírt vali.hu-n (Vállalkozói Információs Portál) való regisztrálás követelményeinek. Amennyiben szeretnétek képzésre is pályázni a GINOP keretein belül, úgy ezt gond nélkül megtehetitek a mi képzéseinkkel. Az egyszerű megtalálás érdekében belinkelem ide Nektek a vali.hu-n megtalálható linkeket. 

A képzések mellett természetesen tanácsadásban is szívesen segítünk, az együttműködéseink ugyancsak megfelelnek a GINOP-Pluszban előírt követelményeknek, mint „tanácsadói szolgáltatások igénybevétele”. 

Egy kis extra

Mi pályázatírással nem foglalkozunk, de vannak az ismeretségi körünkben megbízható cégek, akiket bátran ajánlunk, ha szükségetek lenne egy jó pályázatíróra. 

fogászati képzések

fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra