fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Kitűnnél a tömegből? Medigrow!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Polgári Edit
2024. 03. 14.
dental menedzser podcast - medigrow Végig olvasás kb. < 1

Az ember mikor belevág egy új kihívásba, azt több ok miatt is teszi. Az okok közt ott van a fejlődési vágy, a teremtés iránti szándék, a mások segítése azzal a tudással, ami neked megvan és őket segíti, és persze a tény, hogy valamiből meg kell élni. 🙂

Utóbbit tekintve erős motivátor az, ha olyat csinálsz, ami miatt izgatottan kelsz fel minden reggel az ágyból és állsz neki dolgozni.

A Dental Menedzser a kezdetek óta megfelel ezen „tényezőknek”, Zolival anno ezen célok és értékek mentén döntöttünk úgy, hogy alkossunk valamit közösen. 

Voltak távlati terveink is, amik viszont egy tavaly nyári megkeresés során picit más irányt vettek, viszont ez az irány még nagyobb izgalommal tölt el minket. 

A Medigrow a Dental Menedzser marketing üzletágának és a Klikkmánia egészségügyi üzletágának az egyesülése (szoktuk néha szerelemgyereknek aposztrofálni, de a gyerekeim megsértődtek rám emiatt, így maradjunk az egyesülésnél, ketten már tudnak olvasni, sose lehet tudni… :)). Hatalmas hajrával indultunk, rengeteg munkaórát beleteszünk a mai napig abba, hogy a csapat profin összeálljon, kialakítsunk minden munkafolyamatra megfelelő protokollokat, és végeredményként olyat nyújtsunk az ügyfeleinknek, amivel valóban levesszük a marketing terhét a vállukról és segítjük őket a sikeresebb működés elérésében. 

Az útról, rólunk és a jövőről beszélgettünk bő 40 percet, hallgassátok meg munkába, vagy hazamenet!

https://open.spotify.com/episode/4xdQQf1ZiSHYW85XwnzRIU?si=Bb_ih_4GR5GAQ4I_lNIIcA

fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra