fogorvos képzés, fogászati menedzsment, fogászati marketing

Varázslat: a tréningből születő Gin-tonik

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Zoltan Mate
2021. 06. 25.
fogászati képzés Végig olvasás kb. 2 perc

Nem voltam ott. Csak az elején. Fogászati képzés címszó alatt indult, ám ettől sokkal több lett. Közösség épült, amely önszerveződő iparági kerekasztallá vált egymást segítő rendelőtulajdonosok, ügyvezetők és menedzserek részvételével. Magyarországon… Varázslat és inspiráció!

Szombathely, Szekszárd, Kecskemét, Budapest.

Az idei év tavaszán elindítottuk hiánypótló üzleti tréningjeinket a fogászati szektor szereplői számára. A különböző pozíciókban dolgozó, különböző kompetenciákat fejlesztő képzések egyike a Fogászati Menedzser Tréningünk volt, amely alapvetően egy fogászati cég hatékony üzleti menedzsmentjének alapismereteit adja át kiscsoportos, erősen gyakorlati formában.

fogászati menedzser képzés

A Fogászati Menedzser Tréning büszke résztvevőivel

A tréningjeink egyik alapelve, hogy olyan környezetet és szituációkat teremtsünk, amelyben nem a tréner felől egy irányból érkező információk befogadása, részünkről egy prezentáció felolvasás zajlik, hanem a jelenlévők merjék, akarják megosztani tapasztalataikat, közösen oldjanak meg szituációkat és egymásból is inspirálódjanak.

Ez annyira jól sikerült, hogy az utolsó alkalmunk befejezése után még jó két órát maradtunk beszélgetni, folytatni a tapasztalatcserét. Még a referencia videókat és közös selfie-ket is elfelejtettem, amit ilyenkor marketing célokra kötelező jelleggel készíteni kell. 🙂

Cserébe épült egy közösség, melynek tagjai a közös Messenger csoportunkban elhatározták, hogy Dental Menedzser tréningtől függetlenül, de abból inspirálódva folytatják az eszmecserét. Összeülnek egy vacsorára még részletesebben megosztják egymással, hogy zajlik az ország különböző pontjain a pénzügyek kezelése, a menedzseri feladatkör keretrendszere, a toborzás és felvételiztetés, valamint más egyéb rendelő irányításhoz köthető tevékenységek.

Egymást segítik és inspirálják. Közösen. Magyarországon!

Elmondhatatlanul büszke vagyok, ezért kezdtük el, amit csinálunk… Bár nem tudtam ott lenni, de egy közös fotót kaptam (a rendezvény legvégén, a még ott maradt csapattal).

Folytatjuk…:-)

Várunk a közösségünkben Téged is!

fogászati képzések

fogorvos képzés, fogászati menedzsment

Visszahívást kérek!

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*
Elfogadom, hogy a DentalMenedzser csapata időnként hírlevelet küldjön számomra